שרשור

שירוש 221

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

ערב טוב חזרתי ממסיבה בצופים איזה כיף היה ה' זה היה לשכבת ז' והמדריכים היה מדריך בשם איתמר איזה חתיך אלוהים כל הבנות נדלקו עליו אז הלכתי עליו ואמרתי לו שהוא כוסון והוא אמר לי שזה מחמי לו
ואז צילמנו אותו והיה חושך אז לא ראו טוב אז אחר כך צילמנו אותו באור ואיזה חמוד עמדנו בתור ולא הצלחנו להיכנס אז המדריכה אמרה לאיתר שיגיד לכולם להיכנס הוא אמר כולם להיכנס וכולם נכנסו איזה מאמי אחר כך המדריכה אמרה לכולם שעם היא תהיה חולה אז היא תבקש שהוא יחליף אותה אז כולם אמרו אפשר כבר יום שלישי הזה איזה צחוקים וחברה שלי שלא בצופים אמרה שעם היה פעולה איתו אז שניקרא לה והיא תבוא לניסיון חחח

דנדנשית

New member
שלום לכולם כנסו זה ממש חשוב!!!

שלום לכולם! אני יודעת שזה לא קשור לפורום ואולי זה ממש לא בראש שלכם ולא מעניין אתכם עכשיו אבל אני רוצה לספר לכם שאני משתתפת בתחרות של orangemusic וממש והכי חשוב לי בעולם לעשות את מה שאני יכולה כדי להצליח ולזכות להופיע כי זה הדבר שהכי רוצה לעשות בעווווווולם! אז ככה אם תוכלו להיכנס לאתר לצפות בקליפ שלי, לדרג ולשלוח לכמה שיותר אנשים שייצפו וידרגו כי ככה רק אני אוכל לזכות...אם תוכלו לעזור לי אני כל כך אשמח!! תודה רבה! רעות אלוש! =)

ילד רע 15

New member
ניסיון

לשון:
ספרות:
פיזיקה:
ביולוגיה:
תעבורה:
תקשורת:
של"ח:
חנ"ג:
מתמטיקה: