שרשור

משהו חמוד

יהודי חרדי נפטר ומגיע לגן עדן. ה' מברך אותו ושואל "מוישה, אתה רעב?" "כן, בהחלט" עונה מוישה . אז אלוהים חוזר עם קופסת טונה וחתיכת לחם שחור והם אוכלים יחדיו. בינתיים, הם מביטים למטה בתושבי הגיהינום שנהנים מסטייקים עסיסיים, לובסטרים נוטפי חמאה, שלווים אפויים, עוגות ויין. מושיה סקרן - אך ממשיך לאכול בשקט. למחרת, אלוהים מזמין שוב את מוישה לאכול עימו. ושוב - הארוחה מורכבת מטונה ולחם. ושוב - תושבי גיהינום נהנים מקוויאר, כבש, שוקולד וממתקים ושמפניה. ועדיין - מוישה נותר שקט. ביום למחרת, שוב - מגיעה שעת הסעודה - ואלוהים מביא בשלישית את הטונה והלחם. מוישה - אינו יכול לשתוק יותר - ופונה לאלוהים בהססנות: אלוהים, אני אסיר על כך שראית אותי זכאי להיכנס לשערי גן העדן עימך - פרס על היותי יהודי צדיק- אבל למה כאן בגן עדן כל מה שאוכלים הינו לחם וטונה בעוד תושבי הגיהינום חוגגים בארוחות שחיתות כמו מלכים? איני מבין זאת כלל!" אלוהים נאנח : "אהיה כנה איתך - בשביל שני אנשים לא כדאי לבשל"...

מיטללל

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

לאחר אין ספור הסברים ואזהרות רבות, הודעות שלא יהיו קשורות לנושא הפורום, אשר לא ישורשרו לשרשור
, ימחקו. יום טוב

Piren

New member
תכלס

http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=909&msgid=90450037 (והתגובה כמובן) חחח

pain is MY love

New member
כיף לי!!! ../images/Emo13.gif

לפעמים משתלם להיות קצינה בלונדינית חביבה ולגשת לרופא במרפאת אנשי הקבע ולקבל גימלים עד יום חמישי הבא בגלל ששברו לי את האף המסכן והיפה שלי...

L y c a n

New member
../images/Emo70.gif שאלה חשובה ביותר!

משהו שעכשיו חשבתי.. למנהלים אפשר כאילו לפתוח שירשורי אופ בלי לשרשר לפה?? או.. שהשירשור על בני סלע ממש קשור לנושא הפורום.. כל הכבוד

מיטללל

New member
בהחלט שאלה חשובה.

הייתי מסבירה לך את ההבדל אם הייתי חושבת שאתה באמת לא מבין את ההבדל או מאיפה ההודעה שלי באה.

lb22

New member
המשטרה זה אין

התמונות המפגרות שלהם..... גם כן משטרה דבילית....מי לעזאזל מצלם כאלו תמונות זה כמו כל מיני תמונות שהיו בצהל שעצרו פעם מחבלים וזה....

Paranoid Eyes

New member
חחחח

הזדעזעתי! איך הם מצטלמים איתו כאילו זה תמונת תיירים בחו"ל... ובני הוא הקופיף בגן החיות. גועל נפש, כמה שהוא חלאת אדם... המשטרה זה גוף של מטומטמים , אבל לא ידעתי שעד כדי כך.

חןשסק

New member
בני סלע זה לא סתם אוף.

זה ממש עוף שמן!
זה קשור ולא קשור... אי אפשר להסביר את ההבדל....

Paranoid Eyes

New member
אחות שלו

בקטע קטנוני לחלוטין אני אגיד לך שאין קשר. בכלל!:) זה אוף/עוף שמן במיוחד אבל עדיין אוף P: אוף שהגיוני ומקובל שידברו עליו אבל :)

למעלה