שרשור
מומלץ
לא מומלץ

iefrat

New member
באפר לשיוף ציפורן

בעקבות המלצות שלכן, לאחרונה התחלתי להשתמש בבאפר לשיוף והחלקת התיפורן, מאוד עדין, זה משפר את המריחה ומראה הלק. אני אהבתי!

המתפצלים של שיק

קניתי השבוע ואני ממש לא מרוצה המריחה ממש גרוע של הלאק התחתון המפצל גורם לקריעה של הלאק התחתון לא נראה לי שאני אקנה יותר כאלו ואשר עם המתפצלים האחרים שקיימים בשוק

../images/Emo45.gifגמני ממש לא אהבתי את המתפוצץ של שיק..

בעצם את כל הנסדקים לא אהבתי.. היחיד שסבבה הוא השאטר של OPI

חיכיתי מפיק זמן

חיכיתי מספר רב של דקות אני כבר מירה מריחה של מתפוצצים ואני יודעת שצריך לחכות לייבוש מהיר. דרך אגב על האריזה רשום לחכות 4 דקות ואני אפילו חיכיתי יותר עם כל הADD שלי

עינב ג ל

New member
דווקא אהבתי!

יש לי את הזוג כסף + שחור - היה לי קל לעבוד איתם ויצאה תוצאה משגעת!

Miss Laver

New member
גם לי הייתה בעיה דומה

יש לי את הערכה עם הבסיס הסגול, ולמרות שחיכיתי הרבה זמן לייבוש נוצרו לי קרחות. דווקא כשהשתמשתי בבסיס אחר (לא של שיק, של חברה לא מוכרת שנקנה בתאילנד) לא היו לי בעיות.

נופ ר

New member
אני טסה לשם בפסח

איפה איפה יש לקים???? הייתי שם לפני שנתיים ולא ראיתי שם לקים ובכלל היה קשה למצוא מוצרים קוסמטיים

lilo4

New member
../images/Emo45.gif מייבש לק של mavala- תיקון המלצה ../images/Emo8.gif

mavadry של חברת mavala רכשתי אותו אחרי המלצה חמה של תולי, וכתבתי עליו ביקורת זריזה ולא מדויקת. אז עכשיו אחרי שצברתי קצת ניסיון איתו אני חוזרת כדי לתקן את הרושם
יתרונות:
הזמנתי אותו באיביי, עלה לי פחות מ-50 ש"ח כולל משלוח.
נטול רעלים.
זמן הייבוש קצר מאוד. תוך כמה שניות השכבה החיצונית יבשה למגע. בשעה הראשונה לא הסתכנתי בפעולות "אלימות" כמו כפתורים או ריצ'רץ', אבל הלק מחזיק יפה מאוד. בפעם הקודמת סיפרתי שהשכבה התחתונה לא התייבשה, וכשהעברתי אצבע על הלק הוא התכווץ- זה קרה לי רק עם לק אחד עד היום, מה שכמובן גורם לי להאשים את אותו לק ולא את המייבש
הגימור שלו מבריק בטירוף, וזה נשמר ככה גם אחרי כמה ימים.
עמידות- בגדול לקים מחזיקים עלי בכיף ארבעה-חמישה ימים. עם הmavadry אני יכולה למשוך גם את השבוע. רואים כבר התקלפויות, אבל משמעותית פחות ממה שהייתי רגילה אליו.
המברשת שלו רחבה וארוכה, מקל מאוד למרוח שכבה אחת מהירה.
חסרונות:
הבקבוקון שלו צר וארוך, מה שהופך אותו לפחות יציב. אני נשבעת שיום אחד אני אהפוך את כולו, ועם המזל שלי זה גם יהיה על משהו ממש חשוב
החיסרון הכי גדול של מוצר עמיד הוא בד"כ ההסרה שלו. היא יותר קשה משמעותית. בעיקר כשעובדים עם כמה שכבות כמו מצב של פרנץ', חותמות וכו'. באחת הפעמים הדבקתי מדבקות על הציפורניים. אחרי שהצלחתי להסיר את כל הלק, המדבקות עצמן נשארו וממש הייתי צריכה לקלף אותן בכוח מהציפורן (עם הצמר גפן, כמובן, לא עם הציפורניים).
מבחינת זמינות- מי שאין לה גישה להזמנה מהאינטרנט דיי תתקשה למצוא את המוצרים שלהם בארץ. לפחות באזור שלי הם נמכרים בכל מיני חנויות קטנות ואזוטריות (לגבי מחירים אין לי מושג).
לסיכום- מייבש מדהים, אני מאוד מרוצה ממנו.

למעלה