שרשור ליובל בהצלחה :) איכסה אינדוקציה מתי המבחן שלך? גם ב4?
T Trranger New member 27/1/04 #1 שרשור ../images/Emo50.gif ליובל ../images/Emo39.gif בהצלחה איכסה אינדוקציה מתי המבחן שלך? גם ב4?
Y yuval k New member 27/1/04 #2 כמובן, זה מבחן ארצי ../images/Emo13.gif וגם בהצלחה למיכל (mp38) |אייקון של זבוב בגודל פיל|
T Trranger New member 27/1/04 #3 יש לי הרגשה טובה התקשרו אליי איזה 4 חברים עכשיו לאחל לי בהצלחה מחמם את ה ... רק צריך לצאת מוקדם כדי לקנות אספקת קולה
יש לי הרגשה טובה התקשרו אליי איזה 4 חברים עכשיו לאחל לי בהצלחה מחמם את ה ... רק צריך לצאת מוקדם כדי לקנות אספקת קולה
Y yuval k New member 27/1/04 #6 היתה... אבל יש לי טעות קטנה בשאלה 6א, נדמה לי לא נורא, זה רק חיתוך קטן, והעיקר - שאני מבין מה הטעות עכשיו לפתור מחדש
היתה... אבל יש לי טעות קטנה בשאלה 6א, נדמה לי לא נורא, זה רק חיתוך קטן, והעיקר - שאני מבין מה הטעות עכשיו לפתור מחדש
M Mapisto New member 27/1/04 #7 אאוקלידס גאון../images/Emo70.gif ראיתי את ההוכחה של ההוכחה של מספרים אי רציונליים... אהבתי
Y yuval k New member 27/1/04 #8 ../images/Emo35.gif ההוכחה של ההוכחה? כן, ההוכחה ששורש-2 לא רציונאלי יפה אני מאוד אוהב הוכחות על דרך השלילה.
../images/Emo35.gif ההוכחה של ההוכחה? כן, ההוכחה ששורש-2 לא רציונאלי יפה אני מאוד אוהב הוכחות על דרך השלילה.
D Deviation New member 27/1/04 #9 אני גם הוכחתי את זה ../images/Emo13.gif תורת הקבוצות נ.ב. אוקלידס היה קודם..
M Mapisto New member 27/1/04 #12 ח חידה בשבילך הוכח שאין פיתרון למשוואה הבאה x^n + y^n = z^nכאשר x,y,z,n מספרים טבעיים, n >2
Y yuval k New member 27/1/04 #14 ../images/Emo3.gif עליתי על הוכחה ממש נפלאה, אבל המקום פה צר מידי...