שרשור

שלגיה2424

New member
תודה לאמא שלרננה

על שבאה ללקחה את העגלה לאמא החד הורית בפ"ת. מקווה שכבר קיבלה אותה. וזאת הזמדנות להגיד לכם שאתם אנשים נפלאים שתהיה לכולנו שנה מתוקה

מירנטו

New member
תודה רבה לאוזיריס ולאמא של אופירי

על השידות המקסימות בשם שכנתי שכרגע באה לראות ועוד מעט לקחת(אני עדיין מחפשת לה סלון).תודה לאמא של אופירי ששמרה אותן ולאוזיריס המלאך ששינע והעלה את המדרגות.שנה טובה ומוצלחת לכם אנשים יקרים
ותודה שעזרתם לי לעזור לאחרים גם במצבי הבריאותי הנוכחי...

tyran8

New member
תודה לOMER המקורית על השינוע למקלט

ולכל האנשים שתרמו דברים שנה טובה ומתוקה עשינו הרבה אור היום במקום הקטן הזה לילדים שם שמאוד שמחו לקבל משחקים חדשים וביגוד שחסר להם דניאלה את ענקית!!!!!

Tal Tal4

New member
דואגת לך כל הזמן- מקסימה אחת........

ובסוף את דואגת לאחרים........

מירנטו

New member
לכל הנוגעים בדבר-"הדבר"

עכשיו "זה"הגיע... תודה רבה לצריפינה סיגלי5 וטלטל טל 4 המדהימות...ואם יש עוד מאחורי הקלעים שלא משתפים אותי בקיומם אז תודה רבה גם לכם .אנו מאחלים לכם שנה טובה ומתוקה , הרבה אושר ובריאות הכי חשוב.תודה על העזרה החומרית והנפשית בתקופה קשה זו בחיינו.מאחלים אביטל והילדים

נועית10

New member
../images/Emo51.gif ל-anchi1512 על תרומת הביגוד וההנעלה

שהועברו הבוקר לירושלים למען קשישים בדיור מוגן. תודה יקרתי.

anchi1512

New member
מכל ה- ../images/Emo23.gif

וזוהי תרומתם של הוריי היקרים.
ענת

1 5 0

New member
../images/Emo51.gif לרן ואלעד המדהימים שעשו לי את החג ../images/Emo140.gif

היה כיף להיות איתכם ולדבר איתכם, משהו לא רגיל
תודה תודה על האוכל הטעים

המון תודות לנועית ואוזריס

לך נועית המקסימה על המארז למשפחה האתיופית מחולון .רק ביקשתי ותוך דקותיים סידרת את כל העניינים כרגיל ולך אוזריס היקר על השינוע המהיר ולקיחתו למשפחה שאני בטוחה ששמחו מרוב אושר אני מאחלת לשניכם שתיהיה לכם שנה טובה ומתוקה שנה של אושר צחוק ושמחה שנת שגשוג פריחה והצלחה חיבוקים ונשיקות ממני

נועית10

New member
בכייף, מכל ה../images/Emo23.gif שמחתי לעזור

העיקר שתהיה לכולנו שנה פוריה ומתוקה.

0ziris

New member
2 מיטות נוער ללא מזרן+בגדי אישה למסירה בראשלצ

נועית: אצל האישה שהעברתי לה את המארז. אמרה שהיא תשמח למסור למי שזקוק חג שמח

../images/Emo52.gif על האיחור ...באיחולים,בברכות והתודות!

היי לכווולם!!!!! ראשית,ברצוני לומר אלפי פעמים תודה רבה על המארז!!!!!!!! תודה למי שטרח/ה,ועמל/ה...! לצערי, לא הספקתי להודות,ולאחל שנה טובה,היות ועוברים עלי ימים ביכלל לא קלים. יום לפני ערב החג, כשחזרתי מבדיקת אולטרא סאונד (אני בשבוע 32),הייתי מלאת חרדות פחדים והרהורים לגביי משהו שנאמר לי בבדיקה.. מרוב לחץ,לא שמתי לב איך ולאן אני הולכת,ונפלתי נפילה "מכל הלב".... נפלתי קדימה,על כל הגוף,על הבטן,וכל הגוף שלי בטראומה.... נסעתי לבית חולים,מרוב כאבים בברך שמאל, שככל שהזמן עבר,התנפחה לי והרגל השחירה..ויותר מהכל,חששתי לעוברית שלי... עברתי סידרת בדיקות..ואני בבית,בקושי יכולה לעמוד יותר משתי דקות. ערב החג היה יפה,עשיר,וטעים,היינו בהרכב מלא אצל משפחתי..לצערי,לא נהנתי כמו כולם,מרוב הכאבים ואי הנוחות ממצבי. בעקבות המצב, הוריי לקחו את הילדים שלי אליהם לחג,ואני בבית...במיטה ו/או בספה לרוב.(שאני אומרת לבד,אני מתכוונת שזה לאור העובדה שבעלי עובד -גם בחג)... זהו בערך... אני מבקשת סליחה שלא הודיתי על המארז בזמן... מאחלת לכולם שנה טובה ומתוקה,בריאות,ובשורות טובות !!!! מעיינית בהריונית!

22stanislav

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo51.gifענקית לנירה שלי על הכול את ../images/Emo189.gif

אוהבת אותך מאוד
.
ענקית . את
בלבי .
תודה רבה לפורום הזה שהוא קיים תזכו להרבה מצבות . חג
מאושר ושמח והרבה בריאות

יובל2

New member
שקיפות,,,לפני כשעה הגיעו לקחת

מהרווחה את המחשב שתרמה דרז לאחת מהמשפחות פה בישוב. וגם את המארז שאותו תרמה חני. אז שוב
ענקית לדרז וחני

שוקולתה

New member
רוצה להודות למי שדאג למארז

סיגלי 5 לא היה לי טלפון אבד לי . וגם מדי המקורית תודה רבה לך על השינוע הנוסף למישפחה בדרום . אומנם היא העבירה את זה למישפחה אחרת שהיתה זקוקה . כי הם לא היו בבית .מישפחה אחת הזמינה אותם לחג לערב חג . אז תודה לך מאוד מאוד מדי על השינוע הנוסף .תיזכי למצוות ןותודה לסיגלי5 וטלטל שדאגו למארז' לחג . אדיף מאוחר מאשר בכלל לא .סליחה סליחה

למעלה