שרשור

עזרההההההה

אוקיי אין לי מושג מה עושים בסקנד לייף נרשמתי הכל טוב ויפה אבל מה עושים איך קונים דבריך איך מבקרים במקומות אני פשוט לא מצליחה!

dream5

New member
אני רק שאלה..

הורדתי את המשחק אתמול....וכל פעם שאני מנסה לבצע טלפורט המשחק מתנתק לי ואני צריך לצאת ממנו ולהתחבר מחד וזה ממשש מעצבן.. מה עושים?

dream5

New member
ו..

חשוב לציין גם שנתקעתי בארץ הכסף או משהו כזה.. הצייילללו!

dream5

New member
???

ושהדמות שלי מתחילה להכנס מתחת לאדמה עד שאני מתנתק גם זה קורה לכולם?

אושRתי

New member
אכן

גם שהדמות הולכת לפעמים לבד בלי הוראה, צריך להמתין עד שהיא תסיים ללכת לבד, ואם ממשיך אז להיכנס מחדש עד שזה מסתדר.

1תרו

New member
יש לי בעיה עם אפטייד אחד

היום לפני איזה 10 דק' ניסיתי להתחבר לסקנד לייף,הכול טוב ויפה ואז הוא אומר לי שיש אפטייד ושכדאי לי להוריד,יכולתי או להמשיך או להוריד את האפטייד,החלטתי להוריד את האפדייט וזה כבר ב-12000 ק"ב ואני לא יודע עוד כמה זמן זה ייקח. מישהו אולי יודע כמה ק"ב זה יוריד,איזה מין אפטייד?

1תרו

New member
חחחח כמו עילג כתבתי XD.

היום לפני עשר דקות? o_O,ברור שעם זה לפני עשר דקות אז זה היום חחחח

ט i ל י

New member
צריכה עזרה../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif

[היום נרשמתי] מזה המשימות האלה בצד?? זה ממש מעצבן אני לא רוצה שיהיה את זה:/ איך מפסיקים את זה?

או! סופסוף אני רואה מה זה לעזאזל הכוכבים האלה

וסורי, אבל אין לי מושג מה זה

אושRתי

New member
דווקא את זה הייתי רוצה שתכתבי בהודעה חדשה

זואת שאלה נפוצה שאין עליה עדין ממש תשובה. תודה.

SShirly

New member
אלה לא משימות

אלה סה"כ הוראות לשימוש בצ'אט בסקנד לייף. סביר להניח שיש הוראות נוספות לגבי אפליקציות אחרות במשחק. זה מופיע באי הכניסה.

1תרו

New member
פתחתי לחברה משתמש אני יודע מה זה

בואי אני אסביר לך. כדי ש-SL יהיו בטוחים שלא תיתקלי בשום אי ידיעה או בעיות איך לעשות ואיפה נמצאים דברים בסיסיים אז הם עשו את הדבר הזה. זה 4 מתחמים שונים שעוסקים בדברים שונים,אחד בתיקשור,אחד בתזוזה,אחד במראה,והשני בחיפוש. בכל אחד מהמתחמים יש 3 משימות,קלות מאוד פשוט עקבי אחרי המשימות,על כל השלמת משימה תקבלי כוכב (אחד מאלה שבשורה),כשיהיו לך 3 כוכבים אז סיימת את המתחם,עברי למתחם הבא והמשכי ככה,משימות,כל משימה כוכב-שלוש משימות הושלמו-וסיום המתחם,אחרי שתסיימי את 4 המתחמים בSearch יהיה מספיק רק משימה אחת,באמצע של מסך המשימות יהיה לך כזה כפתור ירוק,שכתוב עליו blabla passport לא זכרתי את המילה הראשונה
. לחצי עליו ואת תעברי לעולם של עזרה Live. עם את תרגישי שאין לך שאלות שאת יודעת הכול ושאת מוכנה לצאת לחיים השניים שלך,פשוט מאוד תחפשי שם באיזור (יש מפות) את ה-Teleport לSL. בהצלחה
.

למעלה