שרשור
...

שאלת ספויילר

מתי כבר לואיס ושרידן ידעו שג'וליאן הוא שגרם לפרידה בניהם ? ומתי צ'ריטי תקבל סוף סוף את הכוחות שלה ? כמובן אצלנו ולא כבר מה שקרה בארה"ב

QsomeoneQ

New member
שרשור ../images/Emo58.gif...

מנסיון, לקרוא ספוילרים כשאתה לא רוצה יכול להכניס לדיכאון עמוק... |זיכרונות מהישרדות.. במשך כל העונה אני מנסה להתחמד מספוילרים ופרק אחד לפי אחרון חברה שלי אומרת לי מי ניצח
| אז בבבקקשהה
ספוילרים לשרשר רק לפה

QsomeoneQ

New member
למה את מתכוונת../images/Emo35.gif

באיזה פרק בדיוק
אין לי מושג... אני רק יודעת שזה יקרה עוד הרבה זמן, כי זה כל הקטע של אופרות סבון... כל פעם משו קורה ומקלקל הכל...

Danial***

New member
אני יודעת רק שעוד 5

חודשים שרי סוף סוף תספר ללואיס שהיא שמעה אותו אומר בטלפון שהוא ינצל אותה - הוא מכחיש והיא אומרת שהוא משקר והם בכל זאת לא ביחד למרות שהם חולים אחד על השני...

shambi

New member
אוף הסידרה הזאת!

מה הקטע שלהם? מושכים משהו כל כך הרבה זמן.. וזה הדבר הכי מעניין שם אני כבר לא רואה את הסידרה הזאת! והפעם אני מתכוונת לזה! הם סתם הרסו...

python 4

New member
../images/Emo58.gif

שואיס לא יהיו ביחד 5 חודשים, מה??
אני מת על הסדרה הזו!

Danial***

New member
אל תדאג, ../images/Emo58.gif

הם לא יהיו ביחד רשמית, אבל לואיס יטוס אחרי שרי לפריז,יציל את החיים שלה איזה 4 פעמים לפחות, יתמנה להיות השומר ראש שלה, מה שיוביל לכך שהוא גר איתה באותו בית (כדי לשמור עליה), מה שמוביל לטנגו בערך כל שני פרקים, לנשיקות (רק בגלל "להט הריקוד"), למתח מיני, ללראות אחד את השני עירמים בערך 3 פעמים ושל לחלום חלומות אירוטיים אחד על השני. (בעיקר מצד שרי - אבל אי אפשר להאשים אותה, מי לא חולם חלומות אירוטיים על לואיס?
|מחורמן|
)

shambi

New member
אוי יוי יוי... ../images/Emo58.gif

איזה זוג של חרמנים שניהם! וכמה כבר אפשר להציל מישהו ממוות? איזו הסחפות!!! גם הטנגו.. אפשר לחשוב שהם המציאו את הריקוד ודניאל יקירתי, ציינת פה משהו חשוב - חסר אייקון של מחורמן ואנחנו בתור פורום שבכל הודעה פה מוזכר השם "לואיס", צריכים אייקון כזה!

Danial***

New member
באמת חסר לי ../images/Emo10.gif

בינתיים אני מסתפקת בלכתוב |מחורמן| אזל זה ממש לא מספיק! צריך לכתוב משהו בתפוז משוב! ואם כבר אנחנו בנושא חרמנות - קצת אוףטופיק אבל אני חולה על זה. ההוצאת לשון ההיא - זה צריך להיות אייקון החרמנות הבלתי מעורער!

shambi

New member
ואני מתה מהסידרה הזאת

החלטתי סופית! ממחר, שעה 16:00 שייכת להיפים והאמיצים ואני אפילו הראה גם את הפרסומות! זה עד כמה העלילה הזאת מעצבנת!! לואיס בכלל צריך להיות ב"לחיות" ולקחת חלק מהיפיופים שמסתובבים שם

python 4

New member
כן בטח...

ותפסידי את מנת הלואיס היומית שלך? לא נראה לי...

למעלה