שרשור Myspace

AngelicPaige

New member
שרשור Myspace

(כי כל פורום צריך אחד כזה) טוב, אז למי יש כאן מייספייס? תשתפו חבר'ה =)

TillsWIFE

New member
אההה אין לי

האמת היא, עד היום חשבתי שmyspace קשור אך ורק למוזיקאים סלבריטאים.. .חחחח (למרות שאת כבר מוזיקאית
) מה המטרה של האתר הזה בכל מקרה? (עוד חצי שעה אני יוצאת לבי"ס!! יאייייי אילתתתתתתתת כן כן זו פרסומת סמויה
)

TillsWIFE

New member
עכשיו שהסתכלתי לעמוק בשלך

יאי, הוא יפה ומושקע!! מוצף בהים וAFI כמובן... חחח אבל זה יפה!
וואי והניק שלך (או איך שלא קוראים לזה שם..) זה כל כך את!!

AngelicPaige

New member
חחחחח תודה =)

אני באמת חייבת לשים קצת לורדי. לורדי והסיוט לפני חג המולד הולך טוב ביחד XD אין כמו ג'ק 3>

AngelicPaige

New member
אני?! מוזיקאית?!

יחסית למר לורדי דייבי האבוק וכריסטינה סקאביה, אני ממש לא (למרות שאני עובדת על זה. שוקולד ופפסי, שוקולד ופפסי XD). והקטע הוא, להכיר חברים חדשים ואפילו להקות חדשות. בזכות מייספייס אני מכירה מלא להקות שחלקן עדיין די אלמוניות, ואני גם חברה של כמה סלבס אפילו (תציצו בחברים שלי, תמצאו שם את כריסטינה סקאביה מלאקונה קויל וסימונה מאפיקה). אז שווה שיהיה לך אחד לפי דעתי. גם אם אתה נכנס לשם פעם ב... זה כיף D=

TillsWIFE

New member
מה?

אוקי זה כבר נשמע מגניב יותר... את ממש מדברת עם זמרים וסלב שאת מכירה? (טוב כמובן בתנאי שיש להם מיי ספייס...) הלוואי ולמר לורדי היה אחד כזה! יאי, עכשיו הבנתי מה זה, משם שמענו את השיא של אגנטה פיהלבה (זאת שמר לורדי כתב לה את השיר Love In Danger) זאת אומרת שהיא מדברת משם עם אנשים וזה לא רק כרטיס news עליה... וואי אפשר דרך שם לשאול אותה איך היא השיגה את מר לורדי שיכתוב לה שיר. אולי תחפשי אותה יעל?

AngelicPaige

New member
זה אפשרי =) אבל איך כותבים את השם

שלה באנגלית? O.O ולא קוראים לי יותר יעל, אני מרינה מעכשיו

AngelicPaige

New member
אישרתי אותך =)

וסחטן על התספורת הצבאית XD אתה הולך להאריך עוד פעם? דווקא יפה =)

AngelicPaige

New member
אוי! >.<

שיער ארוך זה יפה לבנים...לא לכולם, אבל לחלק =) זקן זה...בלה...>.<

TillsWIFE

New member
שיער ארוך לוילה?

מתאים לו ועוד איך!! (יעל, בטוח לא תתווכחי על שיער ארוך לדייבי הא?)

למעלה