שרשור NaNoWriMo

RebooksTLV

New member
אירוח לכותבי NaNoWriMo ובכלל לאורך חודש נובמבר

חגיגת NanoWriMo בסיפור חוזר!

חנות סיפור חוזר בתל אביב פותחת את שעריה לכותבים, מדי יום חמישי במשך חודש נובמבר.

מחפשים מקום להתקבץ ולקבל השראה? זה המקום המושלם!

החנות קטנה ואינטימית ותספק עבורכם מקומות ישיבה, כיבוד קל ומבחר תרגילי כתיבה למעוניינים. (כמובן, ללא תשלום).

אתם מוזמנים להגיע עם לאפטופים, מחברות, עטים ונשנושים.

החנות תהיה זמינה לשימושכם, מדי יום חמישי בחודש נובמבר, בין השעות 17:30-19:30

כתובתנו: רחוב מנחם בגין 55, תל אביב (סמוך לגשר מעריב).

המפגשים המתוכננים:

6.11 – זמן לשלוף את מאגר הרעיונות מופרכים.
13.11 – שיח יומי עם הדמויות הופך להיות אורח חיים.
20.11 – הלכו כבר כמה מקלדות? נו שוין, לא נולדנו ותרנים. :)
27.11 – מחדדים ת'עפרונות, מחר חותמים על אלף עותקים!

בברכת שנה חדשה ויצירתית,

סיפור חוזר תל אביב.

rebooks.org.il

shiningSnow

New member
ננו ריימו ישראל

אני חושב שזה לא פורסם כאן- מישהו פרסם בקבוצת הפייסבוק של האגודה על ננו ריימו ישראלי בארגונו, חשבתי שזה אולי יעניין חלק מהכותבים כאן. לשם הבהרה- אין לי אף קשר לאירוע הזה, אני לא לוקח חלק באירגונו וגם לא מכיר את היוזם. (ולצערי גם לא אשתתף בו מחמת מחסור בזמן...)

קישור להודעה המקורית בפייסבוק: (פורסמה בקבוצה ציבורית אז אני לא חושב שיש כאן בעיה של פגיעה בפרטיות)
https://www.facebook.com/groups/98034147518/permalink/10153288803952519/

האתר:
http://members.viplus.com/LandingPage,a9a5b5c5-6ee8-46d0-af18-db2beff22de7,45792.aspx

אלודאה

New member
רעיון מגניב ביותר!

ניסיתי לעשות נאנו במשך שנתיים וזה לא עבד, בעיקר כי נובמבר ידוע בתור "החודש שאחריו מסיימים לעבוד על אייקון ומתחילים לעבוד על מאורות".
מקום שקט שאפשר לעבוד בו בקבוצה ולדרבן אחד את השני להשלים את מכסת המילים הוא מקום מצוין!

אלודאה

New member
נאנו! נאנו!

חוץ מגישת ה"אני המצאתי את הנאנו בעברית" שמעצבנת אותי אישית (בתור אחת שהשתתפה בקבוצת נאנו בעברית כבר לפני 5 שנים), אחלה רעיון.
יש מישהו כאן שמתכוון לעשות נאנו?

MeSofer

New member
כן. בפנסיה,

ו/או אחרי שהראלה תתקשר,ו/או אחרי שבדומה לכמה אנשים פה גם לי יהיו לי בארון טייץ וגלימה.

agamkedem

New member
בערך.

התחלתי לכתוב באמצע אוקטובר (17,000 מילים בינתיים), ואני רוצה להגיע ל50,000 עד השנה האזרחית החדשה. אז כנראה שנובמבר יהיה חודש הכתיבה האינטנסיבי ביותר.

אפשר להגדיר את זה כMicroWriMo, לא?

khammel

New member
אני - שנה שישית

רוצה להיות buddy שלי?
&nbsp
מתוך שש שנים, סיימתי בהצלחה רק פעמיים, אבל...מבחינתי, כל הקטע הוא לנסות. גם אם אני כותבת "רק" 20000 מילים, הרי שאלו 20000 מילים שלא היו לי קודם. הרעיון של נאנורימו במהותו, זה להביא את הכותב למצב כתיבה חופשי ומשוחרר כי אין זמן לביקורת עצמית ולתהיות מבניות, אלא עוסקים רק בכתיבה צרופה נטו. December is for rewriting
&nbsp
שנה שעברה לא היה לי סיכוי לסיים כי הייתי בהריון מתקדם מאד. מאד. ובכל זאת, התחלתי וכתבתי קצת. השנה, הסיכוי שלי להגיע ליעד הנכסף גם לא מדהים כי יש לי מחוייבויות משפחתיות ומחוייבויות בעבודה, וצריך גם לישון קצת...אבל כמו שאמרתי, אני מעדיפה להתקדם קצת מאשר לא לנסות בכלל. חוץ מזה, כאמא, נאנורימו נותן את התירוץ האולטימטיבי לפנות קצת זמן לכתיבה. הבעלול כבר קיבל התראה.

&nbsp
אז, מה את אומרת? תהיי writing buddy שלי ותעזרי לי להגיע ל-50000 (ואני אעזור לך, כמובן)?

khammel

New member
נ.ב. - השנה אני הולכת לעשות ניסוי

אנסה לנצל דקות ושעות מתות בעזרת Dragon Dictation בסמארטפון -- מוטמע במקלדת swype שקניתי. נדמה לי שיש להם גם גרסה חינמית להתנסות בגוגל פליי. הזיהוי הקולי ויכולות החיזוי מרשימות וזו ה-מקלדת שלי באנדרואיד.

אלודאה

New member
את מתכוונת להקריא את הסיפור?

מעניין, מעניין...
&nbsp
אני writing buddy גרועה מאד כי משנכנס נובמבר מתחילים לעבוד על מאורות וכמנהלת הכנס אני לא ממש יכולה לכתוב 1660 מילה ביום. אבל אני כן יכולה לעודד אותך לעמוד במשימה! ולתת רעיונות שלא קשורים לפיראטים ו/או דינוזאורים. רוצה?

אלודאה

New member
שרשור NaNoWriMo

מכירים? שמעתם? רוצים לשתף בחוויות מנאנואים קודמים? זה המקום!

Liron Fine

New member
אני מתנצל על גישת ה"אני המצאתי את הננוריימו בעברית", אבל...

1. לא ידעתי שהיה קודם. ואיזה סבבה שכן היה קודם!
2. אני כן עושה את זה קצת שונה. ועם פרסים די שווים.
3. זו התרומה הצנועה שלי לקהיליית הכותבים. גם במקום, גם במידע, גם ב... נו שוין.

הרשמה, כאן:
http://www.israeliwriters.com/p/blog-page_7.html

אלודאה

New member
תודה על התגובה.

הפרסים מגניבים מאד ובהחלט ישמחו את הכותבים.
למיטב ידיעתי הקבוצות הקודמות אכן רשומות בנאנו העולמי (למעשה, בדיוק קיבלתי מהם מייל תזכורת שהתעלמתי ממנו באלגנטיות הראויה למי שעדיין כואב לה להקליד).

למעלה