שרשור OT חדש..

../images/Emo70.gif כל האמת על טומי לפיד ../images/Emo70.gif

כל האמת על טומי לפיד
אנשי מרצ מנסים להדביק לטומי לפיד תדמית של הומופוב. בואו נבחן את העניין בעין ביקורתית. התבטאות ראשונה: "שונא הומוסקסואלים? כאשר המלה "הומו" עוד לא פורסמה בעתונים מהוגנים והביטוי "גאים" עוד כלל לא היה בשימוש, פרסמתי מאמרים נגד רדיפת ההומוסקסואלים ובעד השתלבותם המלאה בחברת ה"סטרייט"" התבטאות שניה מתוך ספרו של טומי לפיד "עוד אני מדבר" עמ´ 138: "במדור המוקדש "לשבוע הגאווה" של ההומוסקסואלים פרסם עיתון ה"עיר" התל -אביבי שני תצלומים של תמיר להב-רדלמסר-שני גברים המשתינים לתוך דלי,האחד לבוש ,האחר ערום,שניהם בפוזה פרונטלית עם השמוק שלהם בחוץ,מטילים מים. גם לפי הקרטריון הנאור ביותר אלה הם תצלומים מגעילים במיוחד.ואף כי הצלם מצוטט בדבריו "בודדתי את הסיטואציה של ההשתנה בסטודיו אם תאורה ,וזה גורם למצולמים להיות מודעים יותר לפעולה,ואפשר לראות זאת בהבעת פניהם," הרי ברור שכל מה שהצלם רצה הוא לעורר גועל. הצופה המסכן יכול לחייך או להקיא ,אבל אסור לו למחות. כי אם הוא ימחה ,זה יוכיח (א) שהוא לא מבין בצילום (ב)שהוא לא מבין באומנות מודרנית (ג)שהוא מרובע חסר תקנה,ו(ד) שהוא פשיסט הרודף הומוסקסואלים. זה משחק מכור מראש, שאדם המעז להתקומם נגדו מסתכן בכך שיבוזו לו משינקין עד פלורנטין וממערכת ה"עיר" עד מערכת "כל העיר". אז אני רוצה לומר לשני השמוקים שבתצלום ולצלם שצילם אותם ולעורך שפרסם את התצלומים-אתם לא אנשים נאורים אלא ראוותנים חסרי טעם. |הגדש| כאשר אתם מציגים את ציבור ההומוסקסואלים כחבורה של פסיכים, אתם גורמים לו נזק ,כמו שבריוני כהנא מזיקי למחנה הלאומי או כמו שהחמאס מזיק לפלשתינאים. אני מאמין,כמו כל ליברל אמתי,שחיי המין הם עניינם הפרטי ביותר של בני אדם. אין לרדוף אנשים על העדפותיהם המיניות ואין להפלות אותם לרעה.אני משוכני שרוב ההומוסקסואלים רוצים שיניחו להם . במידה רבה,מטרה זו הושגה מכבר. אבל יש קבוצה רדיקלתי של הומוסקסואלים ולסהביות שאינם מעוניינים בשוויון זכויות ואנם רוצים להשתלב בחיי החברה,אלא רוצים תשומת לב. הם דוחפים את איברי המין שלהם מתחת לאפו של האזרח חסר הישע. הם קרבנות מקצועיים המשתינים על כולנו.רבותיי ,אתם לא אוואנגרד ואתם לא לוחמים לזכויות הפרט ואתם גם לא נרדפים. אתם סתם חבורה מגעילה של אקסהיביציוניסטים חסרי תקנה". קראתם דבריו? נכון שגם אם אתם לא מסכימים אם טעמו ואולי עם מידת החומרה שהוא רואה בנקודה זו ,המרחק בין טומי לפיד הליברלי המאמין כי אין להפלות בין אדם לאדם על רקע העדפתו המינית למה שמרצ מנסה לטעון שהוא וזה הומופוב שמרן קיצוני,היא רחוקה יותר ממזרח למערב.

יזהר כהן-אגדה ישראלית

"ההופעה" הופעה חגיגית של יזהר כהן במיטב להיטיו הגדולים יום רביעי 22.01 בשעה 21:30 מכבי מיוזיק פקטורי-סלמה 40 ת"א כניסה 75 ש"ח

Lizz

New member
תגידו לי אתם, חברי הפורום,

לשים את זה בשרשור OT בגלל שזה פוליטיקה או להשאיר את זה פה בגלל שזה חלקית קשור לקהילה?

ק ל א ו

New member
OT וגם יזהר כהן

לא משנה אם קשור לקהילה.. משנה אם הודעה או שיחה. בעיני. בליפ.

Lizz

New member
שרשור OT חדש..

במקום למחוק, פשוט מעבירים זבל לפה.

למעלה