וואי וואי איזה פרק קטלניייייייייייי
חוץ מג'ורדיס שפישלה בגדול כל האחרים דפקו הופעות מדהימות אחת אחת! סוזי- יש לה קול מעולה, והיום סוף סוף היא לא שיעממה אותי! השירה עם שאר הקבוצה והסטאג' דייבינג היו ממש אחלה... הבעיה שלי איתה היא שהיא לא גורמת לי לאהוב אותה או לשנוא אותה. קצת ריחמתי עליה הפרק בגלל שהיא כל כך פחדה לעוף אבל כמה שהיא טובה היא לא היתה גורמת לי ללכת ולהצביע לה.. סיימון היה אומר שחסר לה לייקביליטי פקטור... ג'יידי- כן הוא בנאדם די זבל בדרך כלל אבל על הבמה הוא חתיכת פרפורמר...! הופעה מאוד סקסית ואני לא מדברת רק על החולצה הפתוחה אלא על הכל, הMOVES, הביטחון, הווקאלז היו חזקים מאוד, בכלל הופעה חזקה. בחלקים הוא הזכיר לי קצת את קונסי [אבל קונסי היה מת לגוף כזה חח] וזה גרם לי לחשוב שאולי רוקסטאר היה מתאים יותר לקונסי מאשר איידול... שם כולם פרפורמרים ואתה משוחרר לבטא את עצמך כמו שאתה רוצה
דיאנה- היא פרפורמרית ממש ממש טובה, כל הלוק שלה והסטייג' פרסנס, הכל פשוט עובד. השיר היה די טוב לדעתי והיא שרה את זה סבבה זה שכנראה היא בבוטום 3 לא אומר שהיא לא דפקה הופעה, הבעיה היא שכולם דפקו הופעות ולכן אי אפשר לדעת מה יהיה באמת. טיי-יש לו אישיות שנורא קל לחבב ויפה מצידו לעזור לדיאנה עם השיר. גם ההופעה שלו היתה ממש ממש טובה, הרעיון עם הבנות היה חמוד וכמו עם דיאנה גם במקרה שלו, אם זה היה פרק אחר אני בספק רב אם הוא היה בבוטום 3 [כפי שאולי יקרה] אבל הפרק הזה כולם מאוד חזקים.. מיג- הוא מתחבב עלי יותר ויותר כל תוכנית. איזה אישיות מקסימה! למרות שהתלבושת היתה מוזרה מדי חח [הזכיר לי את מייקל ג'קסון
]השיר בהתחלה קצת עבר לי מעל הראש אבל אחרי דקה הוא הצליח להתחבב עלי. אני יותר אוהבת את מיג של הבלאדות באופן אישי אבל הוא רוקיסט לא רע... מרטי-יש בו משהו מאוד מרתק. הוא קצת מפחיד ורוק כבד זה בכלל לא הקאפ אוף טי שלי אבל אי אפשר להזיז את העיניים ממנו, מהלוק המוזר- המכנסיים המפוספסים, הרגליים היחפות, הלק השחור, המסקרה [אם שמתם לב
], השיער, לקול הצרחני שלו, לתנועות של הזומבי חחח זה פשוט עובד בשבילי... גם אם זה לא עבד ל INXS מרטי הוא רוקסטאר בזכות עצמו. ג'ורדיס- היא פשוט לא זמרת רוק ולא יעזור שום דבר! היא זמרת מעולה, מרגשת והכל אבל היא זמרת סול היא לא רוקיסטית בכלל... יש לה את הלוק וההתנהגות אבל הקול שלה לא מתאים לרוק כבד. עוד דימיון לקונסי. אמרתי לכם שהוא היה צריך ללכת לשם.... מה שיכל להיות מצחיק כי הוא יוצא עם מי שהיתה חברה של סולן הלהקה שמת....כן כן... קיצר- תוכנית שולטת. אני מתחילה לאהוב את זה יותר מאיידול אנשים!