שרשור ROCKSTAR INXS !!!

ראיתי רק את הסוף

את מיג מרטי וג'ורדיס. ג'ורדיס זייפה ברמות, למיג ומרטי היו הופעות טובות אבל יש במיג משהו שאני ממש לא מסמפטת אז אני נשארת לצד מרטי. מה שכן, לא יזיק לשניהם להיעזר בסטייליסט - הם היו לבושים זוועההההה. אה ואני ממש לא מצטערת שהפסדתי את ההופעה של ג'יי.די. רק מלראות את הפרצוף שלו בסוף התכנית קיבלתי עצבים - ל מ ה הוא כל כך מחזיק מעצמו???

Juliann

New member
וואי וואי איזה פרק קטלניייייייייייי

חוץ מג'ורדיס שפישלה בגדול כל האחרים דפקו הופעות מדהימות אחת אחת! סוזי- יש לה קול מעולה, והיום סוף סוף היא לא שיעממה אותי! השירה עם שאר הקבוצה והסטאג' דייבינג היו ממש אחלה... הבעיה שלי איתה היא שהיא לא גורמת לי לאהוב אותה או לשנוא אותה. קצת ריחמתי עליה הפרק בגלל שהיא כל כך פחדה לעוף אבל כמה שהיא טובה היא לא היתה גורמת לי ללכת ולהצביע לה.. סיימון היה אומר שחסר לה לייקביליטי פקטור... ג'יידי- כן הוא בנאדם די זבל בדרך כלל אבל על הבמה הוא חתיכת פרפורמר...! הופעה מאוד סקסית ואני לא מדברת רק על החולצה הפתוחה אלא על הכל, הMOVES, הביטחון, הווקאלז היו חזקים מאוד, בכלל הופעה חזקה. בחלקים הוא הזכיר לי קצת את קונסי [אבל קונסי היה מת לגוף כזה חח] וזה גרם לי לחשוב שאולי רוקסטאר היה מתאים יותר לקונסי מאשר איידול... שם כולם פרפורמרים ואתה משוחרר לבטא את עצמך כמו שאתה רוצה
דיאנה- היא פרפורמרית ממש ממש טובה, כל הלוק שלה והסטייג' פרסנס, הכל פשוט עובד. השיר היה די טוב לדעתי והיא שרה את זה סבבה זה שכנראה היא בבוטום 3 לא אומר שהיא לא דפקה הופעה, הבעיה היא שכולם דפקו הופעות ולכן אי אפשר לדעת מה יהיה באמת. טיי-יש לו אישיות שנורא קל לחבב ויפה מצידו לעזור לדיאנה עם השיר. גם ההופעה שלו היתה ממש ממש טובה, הרעיון עם הבנות היה חמוד וכמו עם דיאנה גם במקרה שלו, אם זה היה פרק אחר אני בספק רב אם הוא היה בבוטום 3 [כפי שאולי יקרה] אבל הפרק הזה כולם מאוד חזקים.. מיג- הוא מתחבב עלי יותר ויותר כל תוכנית. איזה אישיות מקסימה! למרות שהתלבושת היתה מוזרה מדי חח [הזכיר לי את מייקל ג'קסון
]השיר בהתחלה קצת עבר לי מעל הראש אבל אחרי דקה הוא הצליח להתחבב עלי. אני יותר אוהבת את מיג של הבלאדות באופן אישי אבל הוא רוקיסט לא רע... מרטי-יש בו משהו מאוד מרתק. הוא קצת מפחיד ורוק כבד זה בכלל לא הקאפ אוף טי שלי אבל אי אפשר להזיז את העיניים ממנו, מהלוק המוזר- המכנסיים המפוספסים, הרגליים היחפות, הלק השחור, המסקרה [אם שמתם לב
], השיער, לקול הצרחני שלו, לתנועות של הזומבי חחח זה פשוט עובד בשבילי... גם אם זה לא עבד ל INXS מרטי הוא רוקסטאר בזכות עצמו. ג'ורדיס- היא פשוט לא זמרת רוק ולא יעזור שום דבר! היא זמרת מעולה, מרגשת והכל אבל היא זמרת סול היא לא רוקיסטית בכלל... יש לה את הלוק וההתנהגות אבל הקול שלה לא מתאים לרוק כבד. עוד דימיון לקונסי. אמרתי לכם שהוא היה צריך ללכת לשם.... מה שיכל להיות מצחיק כי הוא יוצא עם מי שהיתה חברה של סולן הלהקה שמת....כן כן... קיצר- תוכנית שולטת. אני מתחילה לאהוב את זה יותר מאיידול אנשים!

whatever4

New member
ג'יי די רולז../images/Emo47.gif

פרק מעניין היה היום
מרטי נחלש, ג'יי די מתחזק, מיג נשאר באותו מצב פחות או יותר, וכל השאר אותו דבר. ההופעות: סוזי- יאללה שתעוף כבר
. ג'יי די- מלך
יש לו נטייה לבחור את השירים הכי מסובכים אבל הפעם- שיחק אותה, היה הכי טוב היום. הייתי מופתעת שאינקסס אהבו אותו. ובנוסף- הוא סקסי בטירוף
. דיאנה- אני אוהבת את הקול שלה אבל נראה לי שהקהל לא מת עליה
. הייתה טובה היום. טיי- מתחבב עליי מתוכנית לתוכנית, אבל כמו דיאנה, לא נראה לי שהוא חביב הקהל. הייתה לו הופעה טובה, הזמרות ליווי בהחלט עזרו. מיג- לא התחברתי עם השיר אבל עדיין, היה טוב כהרגלו. מרטי- כמו שאמרתי- נחלש ובצדק. הוא באמת כל הזמן צועק וזה לא מה שהלהקה מחפשת, למרות שהוא היה טוב. ההבעות המוזרות והנוכחות על הבמה בהחלט מהפנטים. ג'ורדיס- גרועה
. זייפה לכל אורך השיר. כמובן שלא יעיפו אותה, אבל מגיע לה להיות בבוטום שלוש. הבוטום שלוש שלי: ג'ורדיס, מרטי וסוזי. הבוטום שיהיה: ג'ורדיס, דיאנה וטיי/סוזי. *מחזיקה אצבעות שייתנו לג'יי די לשיר מחר*

MoGanC

New member
פרק נחמד

מרטי כלכך מעצבן אותי >.< אני שונא את השירה שלו אבל הוא תמיד בוחר שירים שאני אוהב (למרות שהפעם הוא הרס את השיר לגמריי והפך אותו למייגע, לעומת arms wide open שהוא עשה מעולה). סוזי יש לה סיכוי להגיע למקום שלישי (תמיד מקומות שלישיים בתחרויות האלה הם מישהו שלא חשבתם שיגיע לשם בהתחלה :p) דיאנה מזכירה לי את אנוּק,אבל אין לה סיכוי לנצח,נראה לי היא תעוף מחר טיי גדול,והוא יישאר השבוע מהמון סיבות,לא רק ההופעה. מיג שר נחמד,יש לו יותר שליטה בקול שלו מאשר שחשבתי בהתחלה.הוא מפתיע אותי לטובה כל פעם. ג'ורדיס פשלה,יש לה סיכוי לבוטום 3 השבוע אבל אין סיכוי שהיא תעוף. ג'יידי היה גרוע ברמות הפעם לדעתי,פשוט הרס שיר יפה.

ששוניקו

New member
איך אפשר לא לאהוב את דיאנה?

היא מדהימה! יש לה קול מדהים! היא צריכה לקחת קצת יותר סיכונים, אבל בכל זאת חבל לפספס כזה דבר. מרטי ומיג כל הזמן נמצאים לי באותו קו, שתיהם טובים, פעם פחות פעם יותר אבל רוב הפעמים באותה מידה. ג'יידי זייפן, הוא מופיע טוב אבל הוא לא מפסיק לזייף זה הורס לי את השמיעה. טיי מתחבב עלי יותר ויותר למרות הרצח בדם קר של "everybody hurts" סוזי עשתה לי לרחם עליה, ואני מקווה בשבילה שלא תהיה בבוטום 3 וג'ורדיס לא שולטת בקול שלה, ומקבלת שירים גרועים לשיר.

ששוניקו

New member
ועוד דבר

הייתי באתר של INXS ויש שם אחת DANA שאין ביצועים שלה או משהו, היא עפה לפני שהיא התחילה?

MoGanC

New member
היא הראשונה שעפה

בפרק הראשון הלהקה החליטה מי להעיף בלי בוטום 3 ולא היה גם ביצועים שלמים,רק קטעים מהשיר,ככה שלא ממש ראו הופעה שלה.

IrishKiss

New member
וואו!

אוקיי מיג היה מ-ד-ה-י-ם!! השיר שלו היה מעולה...הקול שלו נשמע פשוט מושלם...הוא מדהיםםםםםם *המכנס היה מזעזע ברמות! אבל אם נתעלם מזה לרגע...הוא היה מדהיםםםםם* דיאנה היתה מעולה לדעתי...אני ממש ממש אוהבת אותה והיא נראתה מהממת היום! ג'יי די היה מעולה! אחלה הופעה...מבחינה ווקאלית זאת היתה ההופעה הכי טובה שלו... טיי היה טוב..לא מדהים..לא התלהבתי בכלל... סוזי היתה מעולה!! ממש ממש אהבתי! ג'ורדיס היתה איומה!!! מה נסגר עם הזיופים?! אני מתה עליה בעיקרון אבל היום היא היתה מזעזעתתתתת מרטי מפחיד אותי קצת..אבל בעיקרון הוא היה טוב! היו לו כבר הופעות יותר טובות...

../images/Emo58.gif

דיאנה עפה... בינתיים ראיתי את כל ההופעות, טיי היה ממש טוב, ג'יי די כרגיל עשה לי בחילה, וסוזי ודיאנה היו לא רעות אבל אני לא רואה את הלהקה עם סולנית בת. בכל אופן הם כבר בשלב שנשארו רק אנשים מוכשרים אז קשה לבחור את מי להעיף.

Juliann

New member
טוב הנה הריקאפ שלי...

אני בהלם שג'ורדיס לא היתה בבוטום 3. לגמרי הגיע לה להיות שם, למרות שהיא אחת הפייבוריטיות שלי..... אני נורא עצובה שדיאנה עפה
היא מדהימה ברמות!!! לקחה את זה קשה המסכנה.... גם מיג וטיי התחילו לבכות [לא מפתיע- היחידים שיש להם
] סוזי וג'ורדיס בקטנה, מרטי נראה עדיין המום וג'יידי פשוט נראה מאושר כל פעם שמישהו עף...
האמת ששלושת הבוטום קרעווווו את הבמה אחד אחד... נורא אהבתי את ההופעה של דיאנה ומרטי. דיאנה פרפורמרית מעולה.. מרטי פשוט מהפנט. אין לא יעזור כלום.. הוא יכול להיות היצור הכי פריק בעולם והוא עדיין מרתק! חוץ מזה שהוא מאוד אינטיליגנטי! כל תשובה שלו קולעת! ג'יידי חוזר על מה שמרטי אומר או מקשקש איזו שטות אחרת... טיי קשקש יותר מדי שטויות היום גם. אבל אני יכולה להבין את התסכול שלו. לסיכום: סוזי- הלהקה פשוט דוחפת אותה קדימה כמו לא יודעת מה. יש לה קול ממש טוב אבל היא לא רוקסטאר היא יותר האשלי סימפסון הבאה... חח ג'ורדיס- זה ברור שהיא לא תזכה אבל תגיע ממש קרוב וזה כל מה שהיא צריכה. טיי-הוא יעוף או שבוע הבא או אחכ... נשארנו עם מיג, ג'יידי ומרטי. תכלס משלושתם מרטי הכי פחות מתאים לסטייל של הלהקה למרות שהוא ענקקק לדעתי. הוא יותר מדי רוק כבד בשבילהם. מיג וג'יידי שניהם מתאימים ללהקה, מיג הוא גם אוסטרלי אז בכלל אבל אין לו את האטיטוד של רוקסטאר. לג'יידי יש את זה אקסטרא ומצד שני הוא פשוט זבל של בנאדם...חח החלטה קשה. מה שאני אוהבת בסדרה הזאת זה שהם לא יורדים עליהם כמו באיידול, כל אחד מקבל את הכבוד שמגיע לו

whatever4

New member
פחות או יותר מסכימה איתך....

רק שהמילה לפי דעתי שמתאימה לתאר את מרטי היא לא אינטלגנטי אלא דיפלומט.

whatever4

New member
אוף...

אני אישית חושבת שדיאנה טובה בכמה רמות מג'ורדיס, סוזי וגם טיי. אני חושבת שהייתה לה הופעה יותר טובה מאשר למיג אפילו. היא ממש מדהימה ויש לה קול כל כך סקסי ויפה....מאחלת לה שתצליח
. בקשר לג'ורדיס- מי לעזעזל אשכרה ישב והצביע לה אחרי ההופעה הזוועתית שלה אתמול?! ממש לא מובן לי
. כל כך הגיע לה להיות בבוטום שלוש ולדיאנה ממש לא. סוזי- תסלחו לי אבל הבחורה הזאת מעצבנת ברמות. הבנו שהיית פעמיים בבוטום שלוש- את צריכה כל שנייה להזכיר לנו את זה? בהתחלה זה היה חמוד אבל- חלאס. היא גם לא טובה לדעתי. נראה לי שאנשים הצביעו לה רק מתוך רחמים. מאוד מקווה ששבוע הבא היא תעוף למרות שיכול להיות שירצו לאזן בין מס' הבנים והבנות ולכן יעיפו את טיי או מרטי.

MoGanC

New member
אני מדהים את עצמי

איך,איך אמרתי שדיאנה תלך? אני נביא! זה כבר לא עניין של מי טוב או לא,זה כבר ממש עניין של יודעים מי יגיע עד הסוף.

למעלה