שרשור The Abyss

והנה למשל דוגמא מעולה למה עשה את

"מורשת" פרק כתוב רע. כלומר, "מורשת" היה יופי של פרק, אבל כמו שאמרתי, הדיאלוגים בו היו ממש על הפנים. קחו למשל את הפרק של היום, "תהום". אז נכון, אין ב"תהום" נופים מדהימים, תלבושות מרהיבות, עלילה מיוחדת ויוצאת דופן ודמויות מרתקות, אבל יש בו דיאלוגים טובים . הדיאלוגים ב"תהום" היו חיים יותר, פחות שבלוניים ויותר אנושיים. ב"מורשת" הדיאלוגים היו בעצם מונולוגים עם דמות נוספת שאומרת "כן, נו, ואז" ושואלת שאלות חוזרת (שחוזרות על מה שנאמר במשפט שקדם להן) וכו´, ופה היו לנו מונולוגים חיים, ששוחקו כמובן בצורה נהדרת והתאימו לדמויות שיוחסו אליהן. בכלל פרק לא רע, שסוגר יפה את "טרילוגית המוסר של גבריאל". ובשבוע הבא, כן כן גבירותי ורבותי.... "הטבעת" - הפרק הראשון בטרילוגיה הנורדית של זינה המדהימה!

vampire1

New member
אממממממ

שבוע הבא או מחר ? אל תשכח שאנחנו לא בסטאר...

*neta*

New member
אם כבר קטנוניים, זה לא "הטבעת"

שפותח, זה "זהב הריין"..

שניכם צודקים.

*מוריד לעצמו כפה* אני לא רגיל עוד לקונספט של פרק כל יום

*neta*

New member
לא הבנתי משהו..

למה גבריאל נזכרת בהופ ונהיית רגשנית מאוד בנושא? חשבתי שאני אבין את זה אחרי שאני אראה את זה גם בערוץ 10, אבל מסתבר שלא
...

כשראיתי את זה בסטאר לא הבנתי מה היא

בכלל אמרה אבל היום הבנתי.... אל תישכחי שהיא בכל זאת היתה הבת שלה... היא בטח עוד חושבת עליה אבל לא אומרת את זה לזינה מסיבות ברורות

*neta*

New member
עדיין לא מסתדר לי

היא פתאום מתחילה לדבר עליה ושהיא אוהבת אותה, ככה סתם פתאום, זה מה שלא מסתדר לי הזכרון הפתאומי הזה..

shiri_b

New member
היא הוזה.......

השאלה באמת היא למה דווקא הופ.....ולמה דווקא עכשיו?? גם אני לא הבנתי את זה.

slide2129

New member
הפרק של היום (ערוץ 10)../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

The Abyss פרק פשוט גדול. היה מותח וטוב, לפי דעתי הכי טוב עד כה בעונה השישית.

gabrielle

New member
../images/Emo58.gifThe Abyss../images/Emo6.gif

טוב- אני לא יכולה יותר עם הפרקים הטובים האלה... זה כל כךךךךךךךךךךך כיף לראות את הפרקים של העונה השישית... כולם עד עכשיו היו מעולים... ושלושת הפרקים המחוברים שיש עוד לפנינו ענקיים גם... שלא נדבר שהיום התחילו הפרקים שאפשר לראות עם התרגום ( מה שלא ראינו ) וזה מכפיל את ההנאה... הפרק של היום היה מדהים... הדיאלוגים , התלבושות של הקניבלים, המשחק המצוין של רנה ( כרגיל ) והקטע ששתיהן ישבו בתוך המערה וגבי קפאה מקור והיא אמרה לזינה שהיא רוצה להקבר איתה..
בנוגע לקטע עם הופ... היה לי ברור שגבי לא תשכח אותה כל כך מהר, היא הבת שלה ולמרות כל מה שהיא עשתה-היא אוהבת אותה כמו שאמא צריכה לאהוב. היא אמרה את זה לזינה באותו רגע כי היא היתה ב " חצי הכרה " לא הקשיבה כל כך למה שהיא אמרה.. ואני מניחה שהיא רצתה להגיד את זה לזינה כבר הרבה זמן אבל היא לא יכלה בגלל מה שהופ עשתה.. פרק מעולה

gabrielle

New member
להגיד לך את האמת...

אין לי מושג מתי אני אמורה לשים ספוליר ומתי לא... אז כשיש לי דילמה ( חתיכת דילמה - ציני ) אם לשים או לא... אז אני פשוט שמה כולם צועקים פה לשים ספולירים אפילו על פרק שכבר שודר... מוזררררררררררררררררררררררררררר

*neta*

New member
כל עוד זה לא שודר בערוץ ישראלי

צריך לשים את הסימן של ספויילר. ערוץ "סטאר" אינו נחשב ערוץ ישראלי ולכן צריך לשים ספויילר כאשר מדברים על פרקים ששודרו שם ושעוד לא שודרו בערוץ 10, מכיוון שלא לכולם יש את הערוץ. בנוגע למה שאמרת על גבריאל שהיא הייתה בחצי הכרה, אז יכול להיות שהיא דיברה מהתת מודע דברים שהיא רצתה לומר..

Benjemin

New member
"התהום" היה אחד הפרקים ...

כותבים וחברים יקרים, אני בדרך כלל לא אומר את זה על פרקים של "זינה, הנסיכה הלוחמת" ; אופס ... אני אף פעם לא אומר דברים רעים על זינה אבל הפרק "התהום" (שלא הצלחתי לראות את החצי השני מרוב גועל ב- Star World), פשוט מגעיל ודוחה !!! לא יכלו למצוא פרק יותר טוב, שיסקור איזשהו כת של פריקים רעים אחרים, מה הם שמו קניבלים . ועוד כל התפאורה (שאני חייב לציין היא מאוד מצוינת, נראית מאוד אמיתית) הייתה מגעילה . קניבלים אוכלים חתיכות עור, בשר ודם מצלעות של אדם ; גבריאל לפני שמכסים אותה בג´יפה המגעילה הזאת היא רואה קניבל אוכל חתיכת בשר מיד של אדם, בלאאאאאאאאאאאאאא, אני כמעט הפכתי לבולמי בפרק הזה ... אלוהים אדירים ! אפילו, רנה אוקונר כששאלו אותה על הפרק השנוא עליה, היא אמרה "התהום", ראה כתבה ב- "פנא פלוס+" של שבוע שעבר - כתבת תחקיר על סיום "זינה, הנסיכה הלוחמת" ... בן !

gabrielle

New member
בנוגע לפרק THE ABYSS

רק רציתי להוסיף שהמוזיקה שלו מצוינת! ( בחלק שזינה מכינה את המלכודת יש מוזיקה ממש מרגשת... או משהו בסיגנון... ) אני רוצה כבר להשיג את הפסקול בן- למרות שאני לא מסכימה איתך בנוגע לפרק, ממש הצחקת אותי
אמממ... עם כבר מדברים על פרקים מגעילים.. ( לא מגעילים בתוכן אלא מגעילים מבחינת הדברים שראו בו ) אז לדעתי זה הפרק השני בעונה ה- 6 רגע רגע... תן לי להזכר איך קראו לו- אה : The haunting of Amphipolis עם התולעים שטיפסו לגבי על הידים- יאק

Benjemin

New member
וואו ! נכון את 50% צודקת ...

גבי היקרה, היי, מה שלומך ? אני מקווה שטוב . נכון הפרק השני מן העונה השישית היה נורא והיום . איך שנכנסה תולעת לגוף של גבריאל והיא התחילה לחטט בעור שלה, וכל הדם יצא . וואו ! בא לי עכשיו להקיא ... את צודקת ב- 50% מכיוון, שלראות את הקניבלים אוכלים איברים מגוף- האדם שיכול להיות שאת היית מאכלם, קצת מפחיד ומאוד מאוד מגעיל ... המוסיקה באמת הייתה פיצוץ ... בן !

המוזיקה הזאת היא כמו "הקדמה"

למוזיקה של היום... בפרק של היום, "זהב הריין", יש מוזיקה דומה, אם כי הרואית יותר, שמבוססת על יצירה של המלחין וואגנר. וואגנר הלחין מספר נעימות בנושא המיתוסים הנורדים, ואחת המנגינות המפורסמות שלו נקראת "מעוף הוואלקיריות", שאני בטוח שכולכם מכירים אם כי לא בשם.

למעלה