שרשור TOPIC
חדש לשבוע חדש

Shamy

New member
שרשור TOPIC
חדש לשבוע חדש

אז השבוע הוא שבוע וולנטיינז..נציין זאת כמובן ובכל זאת כמו בכל הפורום מגיע לנו שרשור OFF TOPIC שבוע חדש. 14.2- 20.2

אז פה נעלה כל יום שרשור עם כתבה מסוימת שאתם מוזמנים להגיב עליה וכמובן להגיב עליה בדעה על הכתבה , או צירוף כתבה משלכם או סתם סרטון יוטיוב שבא לכם באותו יום , או סתם לכתוב משהו שלאו דווקא קשור לבינו לבינה ויותר חברתי..פה זה המקום! סה"כ פורום זה על אף שמתעסק בנושא מסוים הוא עדיין פלטפורמה של מדיה חברתית ולכן יש בו אלמנט חברתי..

החוק היחידי- בבקשה להשתדל לשרשר נכון כי אח"כ קשה לתקן "מאחוריי הקלעים"

Shamy

New member
יום א1 - 14.2.16 - יום האהבה !!!

בואו לשרשר - כתבות, דעות , סרטי יוטיוב שבא לכם ליום זה מה שבא לכם ..גם לאו דווקא מה שקשור לבינו לבינה אלא סתם חברתי..

Shamy

New member
רץ ברשת - צרת רבים חצי נחמה!

אז יום האהבה צריך להיות יום שכולו אהבה דובים מתוקים , לבבות וכו'.. בואו לקרוא כתבה שרצה בYNET על סיפורי אהבה כושלים או ימי וולנטיינז' שיצאו מכלל שליטה...שיט (שייסה scheiße
)

אז לכל אלה שרוצים קצת לשמוח לאיד כי היום הזה מעצבן אותם מסיבותם אלה שלהם.. זה הכתבה בשבילכם, לקריאת הכתבה יש ללחוץ כאן )

יש לכם סיפור וולנטיינז זוועה לשתף? בואו לספר לנו נשמח לשמוע..

Shamy

New member
יום ב' - שביזות תחילת שבוע

אז מי מבינינו בהאנג אובר שירים את היד...

בכל מקרה כמו כל יום אני שמה כתבה שקשורה לאקטואליה ובינו לבינה , הפעם אני חורגת ושמה כתבה מהאקטואליה כי לדעתי היא חשובה לכולנו במישור החברתי שיש לדון בו והיא העובדה שהיום אולמרט נכנס למאסר שלו (על פרשת הולילינד).

אני מכניסה את הכתבה כי אני חושבת שבתור עם אם יש לנו נשיא לשעבר בכלא על אונס , ראש ממשלה לשעבר בכלא על שוחד ועוד המון סלבים עם תיקים של הטרדות מיניות מה זה אומר שמישהו צריך להתעורר ...כנראה אנחנו..

אז למי שרוצה לקרוא את הכתבה - לחצו כאן למעבר לקריאת הכתבה

Shamy

New member
משחק פלייבאז נחמד

אילו מהזוגות העכשווים הוא אתם? או הכי דומה לכם

נשמח לשמוע שיתופים ותשובות של מה יצא לכם

Shamy

New member
יום ג' - הבועה התל אביבית

נתקלתי בידיעה בנוגע להאם לא רק התל אביבים חיים במה שנקרא כיום - הבועה התל אביבית, מתעוררת השאלה האם הירושלמים חיים גם בבועה תל אביבית?

מעוניינים לקרוא את חוות הדעת על העניין ? לחצו כאן למעבר לקריאת הכתבה

לשאלתנו - האם יצאתם עם ירושמלים או תל אביבים וחשתם שהם באמת בסוג של "סרט" או "חיים בבועה" ? שתפו אותנו בחוויה הפורום ישמח לשמוע!

Shamy

New member
דעתי על העניין

אני במקור ירושמלית , התחנכתי גדלתי ולמדתי בירושלים. רק בשלוש השנים האחרונות עברתי לאחת ערי המרכז (לא תל אביב אמנם אבל שכנה צמודה שלה) בעיקר כי סבלתי גם מהצוויון הדתי החריף של העיר וגם כי אין ים וגם כי באמת ירושלמים חיים לדעתי בסוג של בועה.

ממה שידוע לי על האופי "הירושמלי" הוא : מדובר לרב באנשים מאוד מקובעים , מאוד עקשניים , ומאוד סנובים אפילו -לא פעם ולא פעמיים כביקשתי מחבריי בואו לבקר אותי בדירתי החדשה במרכז הם אמרו שבגלל שהם צריכים לקחת אוטובוס כדי לצאת מהעיר הם לא יעשו כן עבורי..אבל כשאני הייתי צריכה לפגוש אותם בירושלים הייתי עושה זאת ללא היסוס..בעוד שבמרכז לא פעם ולא פעמיים אם אתה צריך לסוע מתל אביב לצורך העניין עד לנתניה באוטובוסים אני לא רואה אנשים שיתלוננו על זה..זה פשוט סתם נסיעה מעט ארוכה ויכולה לקחת מעל 45 דקות (ממש כמו אוטובוס מתל אביב לירושלים) . אז כן הירושלמים בעיניי גרים בסוג של בועה , ולא טובה אפילו.

החוסר עניין המובהק של ירושמלים לנסות מקומות ופאבים חדשים , או אפילו לצאת מהעיר להתאוורר מבחינתם זה סוג של "פרויקט" ..

מאידך גם כשיצאתי עם תל אביב גם הם הרגישו לי שחיים בבועה , יותר מדי עסוקים במה שקורה עכשיו ומולם ובין אם יוצאים מהפאב השכונתי (כי חלילה שירחיקו קצת מתל אביב לעיר אחרת..) הבייתה או לא. זה גם בועה שלא סימפטתי במיוחד.

ומה דעתכם?

Shamy

New member
רץ ברשת - אם נסיכות דיסני היו הולכות לקולג'

סרטון משעשע וחביב שיוצרת סינית נראה לי (או לפחות ממוצא כזה) על מה היה קורה לו נסיכות דיסני היו הולכות לקולג'

למעבר לסרטון הקישו כאן

יש לכם גם סרטונים משעשעים לצרף לנו? זה המקום שלכם !

Shamy

New member
משחק פלייבאז יומי - האם הגבר הזה : רווק? נשוי? גרוש?

בואו לשחק במשחק האם תוכלו לנחש מה מצב הזוגי של הגבר רק ממבט אחד מהיר עליו...שתפו את התוצאות!

אני חיה בבועה הניו יורקית

האמת שזה די מעניין-בהתחלה הייתי ממש מחוברת לחדשות במיוחד כשעברנו לפה כמעט ישר אחרי המלחמה ולאט לאט רמת ההתעסקות שלי עם החדשות ירדה. אני מתעדכנת אבל בעיקר מהפייסבוק וממה שאנשים כותבים, פחות קוראת בעיתונים וכו' אבל יודעת פחות או יותר מה קורה בארץ.
&nbsp

Shamy

New member
יום ד' - (אמנם קצת מאוחר היום) - מדעי הפלרטוט

אמנם אז אני מפרסמת לא בשעה הרגילה בבוקר אבל לא נורא

אז כתבה מעניינת מYNET - את מביטה בזר שמבעד אלייך בצד השני של הבר וזורקת לו מראה של בחורה חמודה ושולחת חיוך קטן מקווה שהוא ייצור עין קשר בחזרה (חיובי)
מפלרטטים? גם אנחנו...אז בואו לקרוא..מדוע אנחנו מפלרטטים בכתבה הבאה בYNET

לחצו כאן למעבר לכתבה

האם יש לכם סיפור פלרטוט נחמד להוסיף לנו? בואו לספר...

Shamy

New member
שרשור יוטיוב חמישי

אז ..כולנו מכירים אותו , כולנו שונאים אותו , מתלוננים עליו אבל בסופו של יום אנחנו יותר שמחים שהוא פה מאשר אם הוא לא היה ..

אז הנה מקבץ סרטונים משעשעים מבית BUZZFEED VIDEO אם "המחזור שלך היה בן אדם"

1. סרטון מספר 1 -לחצו כאן למעבר לסרטון
2.סרטון מספר 2 - לחצו כאן למעבר לסרטון
3. סרטון מספר 3 - לחצו כאן למעבר לסרטון
4.סרטון מספר 4 -לחצו כאן למעבר לסרטון

ואחרון חביב.... 5. סרטון מספר 5 - לחצו כאן למעבר לסרטון

תהנו!!!

Shamy

New member
משחק הפלייבאז היומי - איזה מבטא סקסי יש לך ?

לו היו יכולים לנחש מהו המבטא הסקסי שלך..מהו היה?

בואו לשחק ולשתף אותנו בתוצאה...לי יצא מבטא בריטי (למה תמיד הדברים האלה יוצאים לי..גם במשחקים אחרים כשמנתחים איזה מוצא אני לפי התמונה זה בריטי ואיפה היה הכי מתאים לי לגור התשובה היא לונדון וכו' וכו'..אולי מנסים לרמוז לי משהו...ואני בכלל אם יכלתי הייתי בוחרת כנראה לגור בברלין ...>_< )

my score: british

Nice one! The way you speak makes everyone want to hear more. Your famous sense of humor and whip-sharp pickup lines charms everyone you meet. Tea time with you never disappoints, and you make the the most impressive wedding date. You will probably meet your future soulmate at a gastropub.
Share Your Result
Share
Tweet
Share

למעלה