שרשור TOPIC
שבועי (10/4/16 - 17/4/16)

בדיחה

אישה פנתה לשוטר ברחוב ואמרה לו לעלות אליה הביתה. השוטר עלה, מרוצה. אז האישה קראה לילד שלה ואמרה לו: אמרתי לך שאם לא תאכל אני אביא שוטר.

ommerl

New member
האם כדאי לקרוא את "אבא עשיר אבא עני"?

הספר "אבא עשיר אבא עני" מאת רוברט קיוסאקי קיבל ביקורות טובות יותר וטובות פחות.
כאן אני נותן את הביקורת שלי.

מבחינתי הספר פתח לי את הדלת לתחום הזה של לחשוב כמו עשירים ואני מאוד מרוצה מהספר. לא, עוד לא התעשרתי והספר הזה לא יעשה אתכם עשירים בין רגע אבל שווה לקרוא אותו.

השיטה שהספר מציע כבר לא כל כך אקטואלית...

כל עניין הנכסים כבר די מוצה. זה היה מאוד נכון לשני הדורות הקודמים (בייבי-בומרס וילדיהם בני דור ה-X). בני דורך, דור ה-Y יצטרכו להיות הרבה יותר יצירתיים כדי הגיע להרבה פחות מזה (ביטחון כלכלי וביטחון תעסוקתי הם "מותרות"בשביל הדור שלכם...)\ וגם אז רק חלק קטן מכם יצליח.

ommerl

New member
זו הטעות של הרבה מאוד לגבי הספר הזה

הספר לא מביא שום שיטה ספציפית. זה ספר על מיינדסט של עשירים ויחס לכסף.
&nbsp
אנשים חושבים שזה ספר על נדל"ן בגלל שקיוסאקי מדבר הרבה על נכסים ומביא דוגמאות מעולם הנדל"ן. הדוגמאות שלו אכן לא ניתנות לשכפול בישראל בימינו אבל זה לא משנה כי אלה רק דוגמאות שבאות להמחיש עקרונות.
&nbsp
מה שחשוב זה ההגדרה של קיוסאקי לנכס וההפרדה בין נכס להתחייבות. ובאופן כללי הדגש על לפתח השכלה פיננסית. זה לא מספיק לקרוא את הספר הזה אבל הוא נקודת פתיחה לנושא הזה של השכלה פיננסית ומיליונר מיינדסט.

Shamy

New member
אני לא חושבת שזה תרם לי

היו ספרים אחרים לניהול כלכלי שתרמו לי יותר כמו של אש לידור הדרך אל העו"שר ואיך לצאת מהמינוס ועשיתי קורס נדלן והתנהלות כלכלית שלימד אותי יותר מאבא עשיר אבא עני

ommerl

New member
איזה עוד ספרים תרמו לך?

אשמח גם לדעת איזה קורס עשית. אני תמיד פתוח לכל דבר שיכל להרחיב את ההשכלה הפיננסית שלי

Shamy

New member
שרשור TOPIC
שבועי (10/4/16 - 17/4/16)

פה הפינה לכתוב ולשתף דברים שלאו דווקא קשורים ישירות בינו לבינה אלא גם דברים שמעבר על מנת להעשיר את הפורום לדמויית קומונה וגם להכיר את הנפשות הפועלות הקבועות בפורום..תהנו!

Shamy

New member
יום שני -11/4/16 - ג' בניסן תשע"ו

אקטואליה -
אביב הגיע פסח בא ועימו החרדות עובדים הפגינו מול משרד האוצר בירושלים בטענה שלחג הפסח הם מעדיפים שכר נוסף ולא חבילות מזון . מעוניינים לקרוא? לחצו כאן למעבר לכתבה
מצרים -איום מתממש ובא או שהשלום יחזיק? סעודיה מצילה את מצרים מפשיטת רגל בזכות סיוע של מיליארדי דולרים ובכך מושיעה את משטר א-סיסי, אך קהיר תשלם על כך מחיר כבד בעתיד. בואו לקרוא את הכתבה פה

יחסים
בזוגיות? בואו תראו מי עתיד לשרוד-בעידן של אי וודאות ושוק פו"פ רחב במיוחד ושיעורי גירושין שהולכים ועולים עולות שאלות קשות וקיומיות , מי מבין הזוגות יישאר ומי לא?..החוקרים קבעו! בואו לקרוא את תוצאות המחקר ולגלות אם יש לזוגיות שלכם סיכוי -לחצו כאן לקריאת הכתבה
סקס-מתי הכי נהנים? בואו לקרוא את תוצאות המחקר שקובעות באיזה גיל הכי נהנים מסקס? למעבר לכתבה לחצו פה
גאים וחובשי כיפה/חצאית -חדשות טובות! מהיום רבני בית הלל קוראים לשלב הומאים בקהילה הדתית. בואו לשמוע את הקטע. למעבר לקטע לחצו כאן

משחק פלייבאז יומי
גלו מה חסר לכם בחיים. בואו לשחק ולשתף בתוצאה

שיהיה לנו שבוע נפלא!

למעלה