שרשור topic

nazmps

New member
הולה !

שלום לכל חברי הפורום ! יש לי בעיה שרציתי להעלות בפניכם ואני מעוניין מאוד לשמוע את תגובתכם/תשובתכם. אז ככה : אני בן 26 מהצפון ואני עדיין לא יודע מי אני ומה אני ?! כלומר עדיין לא גיליתי את הזהות המינית שלי וזה די מפריע לי ?! אין לי חברה וגם מעולם לא היתה לי ולפעמים נראה לי שאני לא נמשך בכלל לבנות, אבל גם לא לבנים ! האמת שאני די ביישן וקשה לי עם העניין הזה ! בשנים האחרונות אני חושב שאולי אני הומו ואפילו חשבתי לעשות עם זה משהו - אבל לא כל כך יצא... כשאני מענג את עצמי אני לפעמים חושב על בנים ולפעמים על בנות....והפנטזיה שלי לעשות את זה עם בחור ובחורה ביחד.... אם כל זאת אני עדיין רואה את עצמי מתחתן באושר ומקים משפחה ! הייתי מעוניין לשמוע ממכם כיצד ידעתם שאתם הומואים ומתי ידעתם בוודאות...כמו כן הייתי רוצה לקבל עצות של איך לפתור את זה !? נ.ב : לפעמים כשאני מענג את עצמי אני עושה דברים שלא יביישו אף הומו ! אנא עזרתכם !!! בברכת המשך שבוע נפלא לכולנו ! (-) nazmps

שרשור topic ../images/Emo32.gif

להצבת הודעות שאינן מנושאיו העיקריים של הפורום (ראו הודעת המנהל) / חופפים נושאים של הפורומים בנים בלבד/נשים בלבד/זהות מינית.

אופס, תיקון קטן.....

הכוונה היתה שהודעות שהוצבו בפורום, שחופפות פורומים אחרים ימצאו דרכן לשרשור זה. הכוונה בשום אופן לא היתה לקרוא לפרסום הודעות בפורום זה, ולא בפורומים אחרים.
(זה מה שקורה כשמנסים לכתוב ולשרשר תוך כדי טיולים בכל העולם, בנסיון להדליק נרות חנוכה עם כל צידי המשפחה)

אם...... ../images/Emo120.gif

..... אף אחד לא יתן לך את המייל שלה עד יום ראשון, אני אמצא לך אותו אז.

הפתעות בקפה תיאו! ../images/Emo96.gif ../images/Emo34.gif

OK, אז נכון שבד"כ אין פרסומות עכשיו בפורום גאווה, אבל יש יוצאים מן הכלל שמגיע להם. למשל כשבית קפה מחליט להנפיק "גיי קארד", כמו שהחליטו עכשיו בקפה תיאו, זו לדעתי סיבה מוצדקת לפרסם את העניין. אז הנה קובץ ובו טופס הזמנה ל"גיי קארד" של תיאו, ורשימה של הדברים שאפשר לקנות איתו - (ספרות גאה, שולחן בקפה גאה, ושאר מרעין בישין).
אלה היו שישים שניות על עידוד כלכלה גאה

../images/Emo91.gifהאם אתם מוכנים לזה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

למי שפיספס
למי שרוצה לראות שוב
למי שחושב ש"הכי גאים שיש"
היא סידרה טובה
ורוצה להבין מדוע הוא טועה.
ובעיקר למי שאוהב טלווזיה
שונה
חצופה
מעולה
כלומר במילה אחת-בריטית
החל מהיום (18/12/01) מוקרנת שוב הסידרה
הכי
טובה
בטלווזיה
קוויר בעיר
כל יום שלישי בשעה 21:55 בערוץ YES +
(12) בלווין
העונה הראשוה בת 8 פרקים בני כחצי שעה כל אחד ומיד לאחריה עוד 2 פרקים של העונה השנייה בני 50 דקות כל אחד. אם אתם עדיין כבולים בכבלים
- ההפסד כולו שלכם (מה, לא שמעתם על כלכלה ורודה? האם יש עוד חברה מסחרית שמחזרת אחרינו במרץ כמו יס??- תתבישו לכם!)

marco

New member
ואם בנושא הזה עסקינן....

אז באותו ערוץ ובאותו לווין ישודר היום הפרק הראשון של סידרה תיעודית בשם "גאווה מקומית", שתספר על חייהם של קבוצת גייז ולסביות בניו יורק ובמיאמי. בכלל יום שלישי שווה להיות גיי עם לווין.

InnerKid

New member
שאלה חשובה... מי שיכול לעזור..

מישהו יודע מה כתובת אתר האינטרנט של קהילת "מחרוזת" שדיברו עליה היום בקיציס בערוץ 2???

שלום..... מי מכיר את המילים של השיר

"אל תדבר אליי כמו אל מטומטמת אני אישה אבל בכל זאת חכמה..." ? ? ? אני מחפשת אותם דחוףףףף.... לא יודעת למה נדבקתי לשיר הזה.... מי שיודע please שירשום לי אותו.... תודה אוהבת דנה.

לשרשר, בבקשה, לשרשר ../images/Emo70.gif

הודעות שלא בנושא הפורום ימחקו אם הן לא משורשרות לכאן.

marco

New member
there is no easy answer

it will have to come from within yourself. i guess most of us had thet dilema. some of us just thought about it and found out the answer. the others tried being both with men and women and found the answer afterwards.in any case, make sure that no one will get hurt in the process. not you nor the people you are seeing. good luck!

למעלה