שרשור UFC 83: סרה נגד סיינט פייר 2

AmericanDragon

New member
שרשור UFC 83: סרה נגד סיינט פייר 2../images/Emo58.gif

עוד כמה דקות תוצאות ישורשרו להודעה שימו לב, בלי ספוילרים ודעות בכותרת, רק בתוכן.

AmericanDragon

New member
תוצאות (כולל קרבות מוקדמים + זמנים)

ג'ונתן גולט ניצח את נגד קוניושי הירונאקה ב-TKO אחרי 2:07 בסיבוב השני. צ'יין ולאסקז ניצח את בראד מוריס ב-TKO אחרי 2:10 בסיבוב הראשון. ריץ' קלמנטי ניצח את סם סטאוט בהחלטה מפוצלת (29-27, 29-28, 28-29). דמיאן מאיה ניצח את אד הרמן עם אחיזת המשולש אחרי 2:27 בסיבוב השני. ג'ייסון דיי ניצח את אלן בלצ'ר ב-TKO אחרי 3:58 בסיבוב הראשון. ג'ייסון מקדונלד ניצח את ג'ו דורקסן ב-TKO אחרי 54 שניות בסיבוב השני. מאק דנזיג ניצח את מארק בוצ'ק עם הריר נייקד צ'וק אחרי 3:48 בסיבוב השלישי. מייקל ביספינג ניצח את צ'ארלס מקארת'י - הקרב הופסק ע"י הרופאים אחרי הסיבוב הראשון. נייט קיורי ניצח את קאליב סטארנס אחרי החלטת שופטים (30-26, 30-27, 30-24). ריץ' פרנקלין ניצח את טראוויס לותר ב-TKO אחרי 3:01 בסיבוב השני. ג'ורג' סיינט פייר ניצח את מאט סרה ב-TKO אחרי 4:45 בסיבוב השני והוא אלוף הוולטרוויט החדש!

favor

New member
דעות על הקרבות שראיתי../images/Emo58.gif

ג'ונתן גולט ניצח את נגד קוניושי הירונאקה ב-TKO אחרי 2:07 בסיבוב השני. מהקרבות שראיתי, הקרב של הערב. לא לוחמים שיגיעו לטופ אבל נתנו אחלה הופעה וזכו באחלה של תוספת שכר על הקרב. מאק דנזיג ניצח את מארק בוצ'ק עם הריר נייקד צ'וק אחרי 3:48 בסיבוב השלישי. אחלה של קרב פתיחה. לא ברור מה אמרו לדנזיג בפינה אבל הוא היה חייב לסיים את הקרב מוקדם יותר, ויצטרך לעשות זאת בעתיד אם ירצה להתקדם כי עד אמצע הסיבוב השלישי בכלל לא היה ברור מי הולך לנצח במקרה של החלטת שופטים. בכל אופן ניצחון יפה ומרשים. מייקל ביספינג ניצח את צ'ארלס מקארת'י - הקרב הופסק ע"י הרופאים אחרי הסיבוב הראשון. ביספינג מאוד הרשים. המבנה גוף שלו מושלם למידלווייט והיכולות שלו לא מבוטלות בספק. מן הראוי שיקבל עכשיו את כריס ליבן שקרא לו תיגר. אגב, מקארתי כ"כ אפס.. במקום לעסוק בטראש טוק תתעסק בקרב. נייט קיורי ניצח את קאליב סטארנס אחרי החלטת שופטים (30-26, 30-27, 30-24). פשוט בזיון. לא יצא לי לראות את דיינה וויט בסביבה, אבל אם הוא היה שם סטארנס היה מקבל את הנוק אאוט שלו אחרי הקרב. לא הבנתי מה נסגר איתו.. ושום $ לא מגיע לו מהקרב הזה, אולי איזה קנס. קשה לי לראות אותו חוזר לזירת ה-UFC.. בטח לא ב-PPV. היה להם 3 קרבות מידלווייט ברמה לא פחות טובה באנדרקארד, דוקא את זה? דוקא את זה? ריץ' פרנקלין ניצח את טראוויס לותר ב-TKO אחרי 3:01 בסיבוב השני. תגידו מה שתגידו 2 הלוחמים אכזבו אותי. מלותר לא ציפיתי לכ"כ הרבה אבל היה לך גב, היה מאונט מלא והכי הרבה לקחת יד לארמבר... ומה עשית? פרנקלין היה נראה רע, למראות הגמישות והיציאה מהארמבר הוא היה נראה תשוש והראה הרבה נחיתות על הקרקע, נתן ללותר להגיע להרבה עמדות בזמן קצר בכ"כ קלות. בסיבוב השני הוא כבר לא נלחם ביריב ראוי, אולי בבובה וגם שם לא ראיתי שום מכה חזקה וחדה שתעיף אותו חלום. ג'ורג' סיינט פייר ניצח את מאט סרה ב-TKO אחרי 4:45 בסיבוב השני והוא אלוף הוולטרוויט החדש! איזה כיף לסיים את האירוע ככה. מקווה שהצלעות של מאט סרה עדיין במקומם כי זה היה נראה כ"כ כואב. GSP עשה את מה שהוא יודע. ורק שיהיה ברור, היתה הצדקה מלאה להפסקת הקרב במידה וסרה לא נכנע (הקרב נגמר ב-TKO). סיינט פייר הכה בו כמה ברכיות ללא תגובה ואם השופט לא היה מפסיק את הקרב זה היה יכול להימשך עוד הרבה, בכל הזמן הזה סרה לא זז ולא ניסה לשנות עמדה או להגן.. עצירה מוצדקת. סך הכל אירוע בינוני עם קרבות בינוניים. לא ראיתי את קרבות האנדרקארד עדיין ואולי הם ביחד עם GSP יפצו.

asi123456789

New member
תשמע ../images/Emo58.gif

לא מסכים בקשר למה שאמרת על דנזיג, הגינג'י הזה היה קשוח, דנזיג הוריד לו ברכיות כאילו אין מחר אבל הוא פשוט התאושש. הוא לא סמרטוט כמו שכולם חשבו, דנזיג אמר את זה לפני הקרב ואחרי הקרב וצדק, הוא פשוט לא מוכר, הגינג'י היה קשוח. תוסיף לזה שהוא התאמן עם דן הנדרסון וTEAM QUEST. ועוד משהו, אני לא מאמין שצריך לעמוד עם סטופר ולבדוק מתי הוא מנצח, לפעמים היריב לא נופל בסיבוב הראשון או השני כי הוא יודע לספוג ומתאושש מהר, אין מה לעשות, דווקא בסיבובים האחרונים, רואים למי יש יותר קארדיו וזה חשוב. בקשר לקאליב סטארנס, אני לא יתפלא אם נשמע מתישהו, שחבר שלו שם משכנתה על ניצחון של נייט קיורי או משהו, באמת נראה לי מוזר. מה שעוד היה מוזר זה שראיתי אותו מחייך בין הסיבובים השני והשלישי שהיה ברור שהוא מפסיד. ובסוף, שנייט קיורי צחק עליו, רק על זה שצוחקים עליך ככה, אתה צריך להעיף איזה אגרוף או בעיטה, הבן אדם פשוט עמד שם ולא עשה כלום, נראה מוזר כל הקרב. בקשר לGSP, אין מה להגיד, הבן אדם צריך לעשות את זה בכל קרב, הוא המתאבק הטוב ביותר בדיוויזיה, וראינו את זה עוד מול קושצק, שGSP הוריד אותו עוד פעם ועוד פעם וקושצק, חוץ מהיאבקות אין לו כלום. ועל הריצפה, זה ממשיך, הבן אדם פשוט תותח, הוא עובר את הגארד כאילו כלום, אפילו את של סרה שאמור להיות חגורה שחורה בגו גיטסו שקיבל מגרייסי. עוד משהו שרציתי לעלות, לא נראה לי צריך להיות GSP - סרה 3, זה ברור שGSP ינצח, מה אתם חושבים?

favor

New member
מסכים../images/Emo58.gif

גם אני לא הייתי רוצה לראות קרב שלישי. אולי במידה וסרה ינצח 2 קרבות מול שמות (מה שברור לכולם שלא יקרה) אז אח"כ. כי ל-GSP יש כבר מעומדים כמו פיץ' ואלבס.

AmericanDragon

New member
שאלה קטנה

מהם שמות השירים שאיתם נכנסו ריץ' פרנקלין וטארוויס לותר?

talhorm

New member
דעות ../images/Emo58.gif

צריך לזרוק את סטאנרס לאלף קיבינמט אחרי הקרב הזה, בושה לספורט, אין לו שום מקום בUFC יותר אחרי הקרב הזה, לא באנדרקארד של הUFN הכי חלש שלהם, ולא בשום מקום. 30-24 LOL. הוא עוד אחרי הקרב מקלל את קורי ולא לוחץ לו את היד? קורי בכלל לא היה צריך לבוא ללחוץ לו את היד... בכל אופן מה שקורי עשה בסוף הסיבוב היה גדול
דנזיג LW מסוכן בכל עמדה, יש לו ג'ויגטסו ברמה גבוהה, הסטנדאפ שלו שונה וטוב, ואי אפשר להגיד כלום על היכולת שלו בהאבקות כי הוא עמד לי אנשים רבים מול אחד המתאבקים הטובים ביותר בMMA, ועמד יפה, דנזיג יכול לנצח הרבה שמות גדולים בדוויזה היום לדעתי, ואני מצפה לראות אותו בקרב גדול פעם הבאה. מייקל ביספינג נראה פשוט אדיר בMW, בחיים לא ראיתי אותו נראה ככה, כמה מכות ב5 דקות הוא הכניס, וכל מכה משמעותית ומכוונת, וואו, קרב שלו עם ליבן בהחלט יכול להיות קרב הברולרים הטוב ביותר שנראה בUFC... כ"כ מהר טרוויס לוטר התעייף? ולמה הוא לא ניסה לעמוד קצת עם פרנקלין? אז טוב, טייקדאון ראשון היה טוב ומפתיע אבל אחרי זה פרנקלין כ"כ קרא אותו, שכל טייקדאון שהוא ניסה הוא חטף בראש, הוא היה צריך לעמוד איתו טיפה ולהפתיע אותו עם הטייקדאונים, והיציאה של פרנקלין מהארם בר הייתה מאוד מרשימה!! מעניין עם טרוויס ישאר בUFC עכשיו, ולאיפה פניו של פרנקלין פונות, דן הנדרסון? GSP הלוחם המושלם, פשוט מושלם, נראה שמהדקה הראשונה היה לו תוכנית, והוא ביצע אותו בצורה מושלמת, הוא פשוט העניש את סרה בכל הכח, עכשיו אני רוצה לראות שמישהו יגיד שלסרה יש יותר כח, לא בידיים ולא ברגליים, עם השופט היה נותן לקרב להמשך GSP היה שובר לסרה את הצלעות, ואחרי זה היה מוריד אותו בKO בסיבוב השלישי. אז פיטש הבא בתור... נכון יש דוויזה ענקית ומלאת כוכבים שעדיין צריכים להלחם בGSP, אבל אם הוא מנצח את פיטש ככה, ולאנדרסון סילבה לא יהיה יריב עד אז, אני רוצה לראות את GSP ואנדרסון סילבה נלחם, לא אכפת לי באיזה משקל, זה פשוט יהיה קרב של 2 לוחמים מושלמים שיש להם הכל מהכל.

asi123456789

New member
טוב, זה היה שקוף

קאליב סטארנס עף מהUFC. שמעתי את זה באיזה תוכנית רדיו, בטח עוד מעט יפרסמו את זה ברשת.

talhorm

New member
פירסמו

http://mmamania.com/2008/04/21/ufc-cuts-kalib-starnes-after-ufc-83-track-meet/ ציטוט של דנה וויט: “He just doesn’t belong in the UFC and after his performance the other night, he should consider a new line of work.”

2המרפא

New member
דעה

אחרי שראיתי עכשיו את הקרב העמדה הקודמת שלי שGSP יהפוך לסוג של סילבה או פיודור רק מתחזקת. זה הייתה תצוגת שליטה פשוט מפחידה. מדהים

גיא ע

New member
טוב...../images/Emo58.gif

מה זה היה הסטארנס הזה? בורח במעגלים כל 15 הדקות, פשוט בושה וחרפה. GSP, ללא מילים, איזה שליטה מדהימה מול סרה וגם מול יוז, אני לא מקנא ביריבים הבאים שלו. אין לי הרבה מה להוסיף למה שכבר נרשם, חוץ מזה שאהבתי את פלוריאן בעמדת הפרשן... אני גם מסכים שמה שהיה צפוי שיהיה אירוע בינוני, אכן היה בינוני

doom23

New member
ערב לא רע של קרבות

חוץ מהקרב של סטרסנ שהיה בושה לUFC הכל היה נחמד מאד לאכזבתי סרה הפסיד GSP הוכיח שהוא באמת מיספר אחד בוולטר פרנקלין דווקא בקרב מאד נחמד הייתי בטוח שנפסיד ברגע שהיה הארמבר עוד עם הנעילה של הרגליים וואו איזה כוח צריך כדי לצאת מזה בסוף לותר היה גמור ביספינג נראה טוב במידלוויט בא לי לראות אותו ו פרנקלין מתמודדים הקרב האחרון של האנדרקארד היה חמוד מאד המון נוקדאונס ומגכות

גיא ע

New member
לגבי לותר-פרנקלין

לותר שפך לאגר בסוף הסיבוב הראשון, הסיבוב השני היה פטתי לגמרי מבחינתו. יש לציין שפרנקלין לא פירגן ךו יותר מדי בראיון אח"כ...

asi123456789

New member
למה שיפרגן???../images/Emo58.gif

אחרי כל הדיבורים של לותר לפני הקרב על זה שהוא רוצה את סילבה עוד פעם ובכלל לא הסתכל על פרנקלין, איך אפשר לפרגן לסמרטוט הזה??? מצידי, לותר יכול ללכת ביחד עם סטרנס, המקום היחיד שהוא הצליח בו זה בTUF בגלל ששם הכריחו אותו להתאמן ביחד עם כולם ואין שם הרבה מה לעשות. הוא קבוע מגיע לקרבות לא מוכן, אפשר לחשוב שהוא למד מהטעות מול סילבה שהוא לא עמד במשקל, אבל להגיע לקרב עם כושר ל2 וחצי דקות...מעניין מה דנה יעשה, אני לא יתפלא אם לא נראה את לוטר הרבה זמן.

talhorm

New member
צודק ../images/Emo45.gif

זה היה מאוד לא מכובד מצד לות'ר זה לא שהוא גם עמד מול דני אדאבי בקרב שלו, ריץ' פרנקלין הוא אלוף הMW לשעבר, ואולי הוא טיפה אוברייטד אבל הוא עדיין הוכיח שלות'ר אפילו לא ברמה שלו, כ"כ מהר שפך מנוע שזה פתטי. עלאק אנדרסון סילבה הוא רוצה...

למעלה