תשמע ../images/Emo58.gif
לא מסכים בקשר למה שאמרת על דנזיג, הגינג'י הזה היה קשוח, דנזיג הוריד לו ברכיות כאילו אין מחר אבל הוא פשוט התאושש. הוא לא סמרטוט כמו שכולם חשבו, דנזיג אמר את זה לפני הקרב ואחרי הקרב וצדק, הוא פשוט לא מוכר, הגינג'י היה קשוח. תוסיף לזה שהוא התאמן עם דן הנדרסון וTEAM QUEST. ועוד משהו, אני לא מאמין שצריך לעמוד עם סטופר ולבדוק מתי הוא מנצח, לפעמים היריב לא נופל בסיבוב הראשון או השני כי הוא יודע לספוג ומתאושש מהר, אין מה לעשות, דווקא בסיבובים האחרונים, רואים למי יש יותר קארדיו וזה חשוב. בקשר לקאליב סטארנס, אני לא יתפלא אם נשמע מתישהו, שחבר שלו שם משכנתה על ניצחון של נייט קיורי או משהו, באמת נראה לי מוזר. מה שעוד היה מוזר זה שראיתי אותו מחייך בין הסיבובים השני והשלישי שהיה ברור שהוא מפסיד. ובסוף, שנייט קיורי צחק עליו, רק על זה שצוחקים עליך ככה, אתה צריך להעיף איזה אגרוף או בעיטה, הבן אדם פשוט עמד שם ולא עשה כלום, נראה מוזר כל הקרב. בקשר לGSP, אין מה להגיד, הבן אדם צריך לעשות את זה בכל קרב, הוא המתאבק הטוב ביותר בדיוויזיה, וראינו את זה עוד מול קושצק, שGSP הוריד אותו עוד פעם ועוד פעם וקושצק, חוץ מהיאבקות אין לו כלום. ועל הריצפה, זה ממשיך, הבן אדם פשוט תותח, הוא עובר את הגארד כאילו כלום, אפילו את של סרה שאמור להיות חגורה שחורה בגו גיטסו שקיבל מגרייסי. עוד משהו שרציתי לעלות, לא נראה לי צריך להיות GSP - סרה 3, זה ברור שGSP ינצח, מה אתם חושבים?