דעות 85../images/Emo58.gif
וורדום נגד ורה אוי איזו אכזבה, לא יודע אם להאשים את השפוט, אחרי הכל עשה את העבודה שלו (לא מת על השופט הזה בכלל), אבל עדיין נראה כאילו וורה עוד לא אאוט והיה יכול למשוך עוד 20 שניות, בסיבוב הראשון הקרב היה די צמוד. בטח וורדום עכשיו יהיה נגד מיר (שגם אותו הייתי רוצה לראות נגד נוגיירה) כשהמנצח. טאלס לייטס נגד נייט מרקוורדת' קרב מעולה, היה קשה לפסוק את ההחלטה לשופטים בטח והורדת הנקודות דפקה את מרקוורדת' שאתה לא מצפה שיעשה כאלה שטויות עם הניסיון שיש לו. ניצחון צודק בשורה התחתונה ללייטס. הפיליידרייבר
לאמברט נגד קיין מפתיע. הקרב היחיד שראיתי מלאמברט הוא כמעט הרג את סובראל וציפיתי ממנו גם הפעם לאיזה נוק אאוט, למרות שאני לא מכיר את קיין. אחלה KO. דיוויס נגד סוויק לפי הפעם האחרונה שראיתי את דיוויס והפעם האחרונה שראיתי את סוויק, הייתי בטוח שדיוויס הולך להכניע אותו או משהו בסיבוב הראשון. סוויק לא פראייר, הקרב שלו מול בארקמן היה רע והיא נראה שם פשוט רע, עכשיו הוא ייצב את המשקל ויש לגוף שלו פרופורצות והיי, הוא שלט בדיוויס ואין יותר מגיע מזה לניצחון. ביספינג נגד דיי אני פשוט יותר נהנה מביספינג בדיוויזה הזו, הוא נראה מעולה בקרב הזה ולא ציפיתי לניצחון כ"כ מהיר, דיי לא עשה כלום בקרב. מעניין את מי ייתנו לביספינג הפעם, אני אומר פרנקלין
יוז נגד אלבס שיר הכניסה של יוז
אוי תוצאה מבאסת, רציתי מאוד שיוז ינצח ושוב קצת חבל לי שהוא לא חוזר לעצמו. אבל אלבס היה פשוט טוב יותר והגיע לו יותר, אגב- מוזר שהוא לא צמצם את המשקל לכמה שצריך. בראיון בסוף נראה כאילו רוגן נפרד מיוז עם משפט סיכום של הקריירה אבל אני לא חושב שהוא יילך כ"כ מהר, תלוי בקרב נגד סרה. לא יודע אם אלבס יכול לקבל כרגע את סיינט פייר, יש עוד הרבה במחלקה שגם מחכים לטייטל שוט והייתי נותן לו דווקא את סנצ'ז שזה יכול להיות קרב אדיר. טבארס נגד ווימן. מוזר לראות את טבארס בקרב מקדים. בסיבוב הראשון היה אחלה קרב קרקע בין השניים, הסיבוב השני נפתח בחתיכת ימנית של טבארס שהייתי בטוח שווימן הולך לישון. פפ אחלה נוק אאוט של ווימן, הגיע משום מקום ומאוד מפתיע. ריברה נגד קאפמן קרב קצר, אחלה גליוטינה. נתראה ב-86 ופורסט עם חגורה