שרשור UFC85

talhorm

New member
תוצאות מהירות ../images/Emo58.gif

לואיז קיין ניצח את ג'ייסון לאמברט בKO ביספינג ניצח את ג'ייסון דאי בTKO מייק סוויק ניצח את דיווס בהחלטה טאלס לייטס ניצח את נייט מרקוורדת' בהחלטה חצוייה ווימן ניצח את טאברז בTKO קאפמן ניצח את חוחרה ריברה בהכנעה, גיליוטינה וורדום ניצח את וורה בTKO טיאגו אלבז ניצח את מאט יוז בTKO

דעה על אחת מהתוצאות.

איזו קפיצה בשביל אלבז, TKO על יוז. בעיני יש צ'אלנג' חדש עבור GSP והתואר.

talhorm

New member
דעות ../images/Emo58.gif

וואו, מייקל ביספינג ב185!!!! אחרי הקרב נגד האמיל החשבתי אותו ללוחם הכי אוברייטד בMMA שמקבל מצא'אפים קלים, אבל ג'ייסון דיי זה גם לא מצא'אפ קל, וזה גם לא כ"כ משנה כי ביספינג נלחם בצורה מושלמת, איזה טייקדאונים חכמים, איזה אגרסביות בעמידה וגם בגראונד אנד פאונד, לא מפסיק יש לו הרבה מרץ לבחור וכל מכה שלו עוצמתית. ביספינג הופך לריקי האטון של הMMA בשביל האנגלים... זה מעולה לUFC דרך אגב שמעתי את הקהל בסוף צועק את השם של ליבן, כולם רוצים לראות את ליבן נגד ביספינג קורה במיוחד אחרי 2 ההופעות האלה של ביספינג בUFC83 ו85. תוך חודשיים הוא הפך לאחד השמות הגדולים בMW בעולם לדעתי. דן מרגליוטה שופט גרוע. הייתי בטוח שהוא טוב, אבל לא מוצא חן בעיניי ההחלטות שלו בקרבות האחרונים, את המרפקים של תומפסון הוא לא עצר ונתן לקרב עם קימבו להמשיך בטענה שהמרפקים לא היו מספיק חזקים, ופה הוא עצר את וורדום אחרי מכות הרבה פחות מזיקות, וזה לא שוורה היה OUT. הוא צריך להשים יותר לב למה שקורה בקרב לא העיקר להפסיק קרב בלי הצדקה ולהגיד שזה לטובת הלוחמים... קרב הערב : טאברז נגד ווימן, שזה גם מבחנתי הפתעה ענקית. ווימן היה פשוט חייתי בכל עמדה הוא חטף גם מכות עוצמתיות ונשאר לעמוד. כבוד גדול. אחלה לוחם. מרטין קאפמן גם שיחק אותה, הדוויזה של הMW רק מתחזקת עם כל החבר'ה האלה, במיוחד אלה שחזרו כמו ריקרדו אלמיידה ומרטין קאפמן, סחטיין
מרקוורדת' דפק פייל דרייבר בסוף הקרב שלו עם לייטס!! ממש אנדרטייקר! קרב טוב אבל ה2- איכזב וקצת הרס את הצפייה בקרב. התבאסתי קצת על מרקוס דיווס, ציפתי ממנו להרבה יותר , וגם מהקרב הזה ציפתי להרבה יותר...לא נורא, כל הכבוד לסוויק שנכנס חזק לדוויזה עם שני ניצחונות על יריבים גדולים. בקשר למיינאיבנט, קיוותי שיוז ינצח במיוחד אחרי שאלבז החמיץ במשקל, אבל אני חייב להוריד את הכובע בפניי אלבז, לא אכפת לי באיזה משקל, הבנאדם הזה הוא פשוט חיה! איזה ברכיים מסוכנות, המכה הזאת יכולה גם להפיל את GSP במיוחד שזה בא ככה משום מקום. אז כנראה שהוא מהווה איום על התואר. לסיכום, האירוע התחיל די רע, עם וורדום - וורה וההחלטה הדפוקה הזאת, אבל נמשך לאירוע מאוד נחמד, זורם וכיפי לצפייה.

favor

New member
שאלה למי שראה את האירוע (אין ספוילר)

איזה קרבות הופיעו חוץ מהקרבות המרכזיים?

talhorm

New member
תשובה

מרטין קאפמן נגד חורחה ריברה ווימן נגד טאברז לואיז קיין נגד ג'ייסון לאמברט והחראות הראו קטעים מ2 קרבות אחרים שהרסו לי אותם...

t-man

New member
אני פשוט לא מבין את זה

יש להם אינטרס שצופים יקנו את הקרבות שלא נכנסו לאירוע באתר הרישמי-למה למען השם להראות את תוצאות הקרבות האלו...מפגרים.

t-man

New member
דעות על האירוע../images/Emo58.gif

אירוע מצויין-עם הרבה הפתעות.... לוורה יש על מה לכעוס...הקלות בה מפסיקים קרב פשוט מעצבנת,וורה לא נפגע(מבלי חתכים על הפנים אפילו)ולא היה בסכנה,במיוחד שנשארו 13 שניות לסיום,דן מרגליוטה מראה שוב למה הוא חיקוי זול של ביג ג'ון...אין לו אל האינסטינקטים הנכונים וידע לשפוט באירוע MMA-יפוטר לאלתר. ביספינג הרשים בקרב נגד דאי-המשקל החדש עושה לו רק טוב. לא הבנתי את האסטרטגיה של דיוויס -הוא נכנס לקלינץ' עם סוויק שזה היה ברור שהוא צריך להשאיר את הקרב על הרגליים ולהיות יותר אגרסיבי. קאפמן תמיד הרשים אותי-מדובר באחד המתחרים הכי חזקים בדוויז'ה...יכול להתמודד טוב על הקרקע וגם על הרגליים(קיק בוקסר מעולה!) יוז הראה שיש לו נשמה אבל בבירור נראה שהגיע לחשוב על פרישה...למרות שאני לא יודע להמר בדיוק בקרב בינו לבין סרה. שאר הקרבות היו מצויינים-קיין בהחלט ניצל את יתרון הרייץ' וגובה שלו...וווימן נגד טאברז היה חגיגה לעיניים-סיבוב ראשון BJJ בתצוגה מרשימה,סיבוב שני-אחלה עבודה על הרגליים,ווימן הפתיע בגדול.

talhorm

New member
לדעתי

מרקוס חשב שבקלינצ' הוא ינצל את העובדה שהוא יותר חזק וגם הרקע שלו באיגרוף יעזור לו בדרטי בוקסינג בקלינצ', זה עבד טיפה אבל באמת עדיף היה לו להשאר בעמידה להיות יותר אגרסיבי עם שילובים של יד ימין ושמאל ככה הוא היה מנצח גם את הריצ' של סוויק. אני חושב שמה שהכריע בקרב הזה, זה שסוויק שלט פשוט בקרקע לאורך הרבה זמן וגם שהשופט בה להקים אותם סוויק שיחק עם המהירות שלו ונתן מכות בלי הפסקה כדי שזה ישאר על הקרקע, אחלה טקטיקה.

AmericanDragon

New member
דעות 85../images/Emo58.gif

וורדום נגד ורה אוי איזו אכזבה, לא יודע אם להאשים את השפוט, אחרי הכל עשה את העבודה שלו (לא מת על השופט הזה בכלל), אבל עדיין נראה כאילו וורה עוד לא אאוט והיה יכול למשוך עוד 20 שניות, בסיבוב הראשון הקרב היה די צמוד. בטח וורדום עכשיו יהיה נגד מיר (שגם אותו הייתי רוצה לראות נגד נוגיירה) כשהמנצח. טאלס לייטס נגד נייט מרקוורדת' קרב מעולה, היה קשה לפסוק את ההחלטה לשופטים בטח והורדת הנקודות דפקה את מרקוורדת' שאתה לא מצפה שיעשה כאלה שטויות עם הניסיון שיש לו. ניצחון צודק בשורה התחתונה ללייטס. הפיליידרייבר
לאמברט נגד קיין מפתיע. הקרב היחיד שראיתי מלאמברט הוא כמעט הרג את סובראל וציפיתי ממנו גם הפעם לאיזה נוק אאוט, למרות שאני לא מכיר את קיין. אחלה KO. דיוויס נגד סוויק לפי הפעם האחרונה שראיתי את דיוויס והפעם האחרונה שראיתי את סוויק, הייתי בטוח שדיוויס הולך להכניע אותו או משהו בסיבוב הראשון. סוויק לא פראייר, הקרב שלו מול בארקמן היה רע והיא נראה שם פשוט רע, עכשיו הוא ייצב את המשקל ויש לגוף שלו פרופורצות והיי, הוא שלט בדיוויס ואין יותר מגיע מזה לניצחון. ביספינג נגד דיי אני פשוט יותר נהנה מביספינג בדיוויזה הזו, הוא נראה מעולה בקרב הזה ולא ציפיתי לניצחון כ"כ מהיר, דיי לא עשה כלום בקרב. מעניין את מי ייתנו לביספינג הפעם, אני אומר פרנקלין
יוז נגד אלבס שיר הכניסה של יוז
אוי תוצאה מבאסת, רציתי מאוד שיוז ינצח ושוב קצת חבל לי שהוא לא חוזר לעצמו. אבל אלבס היה פשוט טוב יותר והגיע לו יותר, אגב- מוזר שהוא לא צמצם את המשקל לכמה שצריך. בראיון בסוף נראה כאילו רוגן נפרד מיוז עם משפט סיכום של הקריירה אבל אני לא חושב שהוא יילך כ"כ מהר, תלוי בקרב נגד סרה. לא יודע אם אלבס יכול לקבל כרגע את סיינט פייר, יש עוד הרבה במחלקה שגם מחכים לטייטל שוט והייתי נותן לו דווקא את סנצ'ז שזה יכול להיות קרב אדיר. טבארס נגד ווימן. מוזר לראות את טבארס בקרב מקדים. בסיבוב הראשון היה אחלה קרב קרקע בין השניים, הסיבוב השני נפתח בחתיכת ימנית של טבארס שהייתי בטוח שווימן הולך לישון. פפ אחלה נוק אאוט של ווימן, הגיע משום מקום ומאוד מפתיע. ריברה נגד קאפמן קרב קצר, אחלה גליוטינה. נתראה ב-86 ופורסט עם חגורה

Burger4

New member
ל-מיר כבר מובטח טייטל שוט מול נוגויירה

מזמן כבר נקבע שהם יהיו המאמנים ב-TUF 8 כך שהטייטל שוט הבא יהיה עוד מספר חודשים ביניהם, נראה כאילו לפחות עוד חצי שנה..

גיא ע

New member
דעות |ספויילר|

היה אירוע טוב. שיפוט בזיוני לחלוטין, מרגליוטה צריך לקבל חופשה ארוכה מאוד, אחרי מה שהלך עם קימבו באה ההפסקה של ורדום-ורה, לורה לא היה אפילו סימן קטן על הפנים, והוא הכל הזמן הסתובב, ולדעתי היה מחזיק מעמד 20 שניות. גם הורדת הנקודה למרקוות בגלל בעיות ראייה של הרב דין שגרמה לו להפסיד קרב שהוא שלט בו הייתה מרגיזה מאוד. ווימן הפתיע בגדול עם סנטר פלדה וקרב מצויין מול טאבארס מאט יוז נראה רחוק שנות אור מהימים הגדולים שלו, האש שלו כבתה לחלוטין ובמקומו לא הייתי רץ לקרב מול סרה, כבוד גדול לאלבס (למרות שהוא פישל בנושא המשקל) ששלט לחלוטין בקרב. מייק סוויק האנורקטי שלט יפה מאוד בדייויס שאיכזב וניצח למרות הורדת הנקודה. זהו, רוב הפייבוריטים שלי הפסידו (ורה, יוז, טאבארס...)

Bad Ass IL

New member
יש לי דבר אחד להגיד

מרגליוטה הוא יצור!!! 2 קרבות באליט אקס סי ועוד קרב אחד אתמול, צריך להדיח אותו ולהפוך את הרב דין לשופט של הכל. אפשר גם לשים בכמה קרבות את סטיב, מאאאזזזגגגטיייי! תכלס אירוע טוב, לפי דעתי קרב הערב היה מרקוורדט מול לייטס, אבל גם טאברס נגד ווימן היה טוב, וגם אלבס נגד יוז. האירועים הבאים גורמים לי להרטיב...

doom23

New member
בקשר להרב דין

הוא עשה את הפאשלות הכי גרועות בספורט ..במיוחד במיין אבנטס זה פשוט למידה מטעויות

favor

New member
הדעות שלי

וואו.. איזה 3 ימים של התעללות עד שצפיתי באירוע. כמו להרעיב את עצמי אבל בסוף נשמרתי! ורה-ורדום: עד שיש קרב הביווייט נורמלי תראו איך הוא מסתיים. טעות קשה, אבל חייבים לתת לנו קרב חוזר פשוט חייבים. לייטס-מרקוורדת': גם כאן, איפה בדיוק הוא ראה מרפק לחלק האחורי? למרות הכל ניצחון חשוב מאוד ללייטס שעולה ל-1-4 ב-UFC. ובכלל, הוא יצא גבר כי בקלות הוא יכול היה לשחק אותה פצוע והקרב היה מסתיים בנצחון עבורו. אבל תנו לי את הקרב הזה עוד 5 פעמים ובכולם אני יאמר שמרקוורדת' לוקח, הוא עדיין יותר טוב. פתיחה קשה לאירוע הזה עם החלטות לא טובות של השופטים. קיין-לאמברט: מה שאמרתי לפני הקרב: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1908&msgid=117619548 לאמברט לא ראה בעיניים והתחיל לחתור, רק שמולו היה מישהו שיודע משהו במואי טאי וחיסל אותו. עוד TKO לאוסף ולוחם מאוד מבטיח. דיוויס-סוויק: איזה אנורקס סוויק, מראה קשה. אני גם לא חושב שהוא נראה יותר טוב בוולטרווייט אבל היתרון הפיזי העצום הזה הוא מה שעושה את ההבדל. מצ'אפ רע לדיוויס. נראה מה הלאה עם סוויק. ביספינג-דיי: ביספינג בכושר שיא.. יאללה שימו לו כבר את ליבן!! קאמפמן-ריברה: אז הפציעה לא השפיעה על קאמפמן והוא כבר 0-4. זה לא צחוק. רק שיהיה בריא למרות שהוא מידלווייט קטן הוא מנצל את יכולות הקרקע שלו מחניקה לחניקה לחניקה, יופי של הופעה. וריברה מאז הבכורה שלו ב-UFC יש לו פעם נצחון, פעם הפסד ברצף נמשך והוא שומר על זה יפה. ווימן-טבארז: איזה קרב.. נצחון רביעי לווימן והוא חודר לפחות לטופ 10 בקטגוריה העמוקה הזאת. לוחם קשוח מאוד. ברנס-קארניירו: למרות שקורפל אמר בשידור שקארניירו ניצח זאת טעות כמובן. תגידו מה שתגידו ברנס שהגיע משום מקום הוא הפתעת הערב.. מה הוא עשה לו שם. הארדונק-סאנצ'ז: זהו, עכשיו יפסיקו לומר "ההפסד היחיד של סאנצ'ז זה לקרו קופ", עכשיו חיסל אותו ג'ובר בן ג'ובר. אלבס-יוז: איזה חיה אלבס, למרות היתרון במשקל זה לא מוריד מערך הנצחון האדיר הזה. יוז גמור אבל אני עדיין חושב שהוא ינצח את סרה. עוד אירוע טוב ומקווה שעברנו את המנחוס.

peergo

New member
דעות

מרקוורת' נראה מדהים בקרב למרות שהבפיס. וורה קיבל TKO לא הוגן, למרות שבמשך 10 שניות לא עשה יותר מידי גדי להגן על עצמו. ביספינג ממש לוהט. הבנזונה יודע לשלוט בקרב. מט יוז נראה ממש לא בכושר. הוא נח באמצע הסיבוב. כנראה שהיה עסוק בדברים אחרים חוץ מלהתאמן כשהגיע הטלפון מדנה ווייט. כנראה שההפסד לGSP נתן לו להבין שימי הזוהר מאחוריו והוריד לו את הרוח מהמפרשים.....שורה תחתונה: כאב לי לראות אגדה נרמסת. אבל בואו לא נשכח שגם הוא רמס "אגדה". אני רוצה שגריפין יקח לרמפייג' את החגורה!

למעלה