שרשור:] מצאתי כמה אנימציות מצחיקות חחח :)
2 21 C h e n New member 11/6/08 #2 אופס זה לא אנמציה..הנה מה שרציתי אוףףףף כל מה שרציתי להעלות.. גדולללל מדדדדייי !
2 21 C h e n New member 11/6/08 #4 טומטום D ; תראו איך הוא עושה עם השפתיים איזה חמממממממוווודדד !!!! אוהבת אותך יפה שליי 333>
S Shir Jones New member 11/6/08 #6 ../images/Emo207.gifמישהי יכולה לעלות לי שירים של דויד אצול ***דויד ארצולטה מאמריקן איידול 7? האימיול שלי בשיבתה
../images/Emo207.gifמישהי יכולה לעלות לי שירים של דויד אצול ***דויד ארצולטה מאמריקן איידול 7? האימיול שלי בשיבתה
R rox love BSM New member 11/6/08 #7 זה לא אנימציות זה תמונות שהרב פה כבר ראו [ואני חושבת שצריך לשאול לפני שפותחים שרשור תמונות. ואם כברא תשרשרי הכל להודעה הראשית שלך ולא עקום.
זה לא אנימציות זה תמונות שהרב פה כבר ראו [ואני חושבת שצריך לשאול לפני שפותחים שרשור תמונות. ואם כברא תשרשרי הכל להודעה הראשית שלך ולא עקום.
R rox love BSM New member 11/6/08 #10 אבל עדיין אי-אפשר לפתוח שרשור סתם ככה. וחוץ מזה למעלה איפה שכתוב 'טאגליינס' יש תלחצי על זה ויש שם שרשור אנימציות תבדקי מה אין שם ואז את יכולה להוסיף. ואני ממליצה לך לשרשר ישר,זה יותר נוח.במקום לשרשר להודעה האחרונה תשרשרי לראשונה כל הזמן
אבל עדיין אי-אפשר לפתוח שרשור סתם ככה. וחוץ מזה למעלה איפה שכתוב 'טאגליינס' יש תלחצי על זה ויש שם שרשור אנימציות תבדקי מה אין שם ואז את יכולה להוסיף. ואני ממליצה לך לשרשר ישר,זה יותר נוח.במקום לשרשר להודעה האחרונה תשרשרי לראשונה כל הזמן