שרשור!

shanyz

New member
שרשור!

שלום לכולם!! ערב טוב!
=) אני פותחת שרשור.... של.. וולפייפרים אהובים עליכם!!!

shanyz

New member
חיחי=)

אהבתי את הוולפייפר הזה..:) זה כאילו מראה שהיא כל הזמן חושבת עליו:) כמו שצריך!! חחה.. צריך להכין אחד גם שרואים אותו באמצע ומסביב זינה.. כי הוא כל הזמן אומר שהוא לא מצליח להוציא אותה מהראש וזה..:) חמודים!

shanyz

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ברודי

New member
מצחיק שאת שואלת... כרגע חזרתי.

מהחרמון.. הלא קר בכלל! היה כייף.! זייפנו מלחמת שלג כדי לזרוק כדורי שלג על ערביות. (כן כן, לא פוליטיקלי קורקט. יהיה בסדר...) והתאמנתי בכישורי הצליפה שלי על אנשים ברכבל. ועכשיו אני פה! שוב...

shanyz

New member
חחהה..:) וואלה? לא היה קר?

גם הטיול השנתי שלי לחרמון..:) חחה.. איך היה!? אמ.. תשרשרי וולפייפרים:) אם את רוצה כמובן...

shanyz

New member
ו-ו-א-ו-!!!!!!!

ירדן זה מהממממממממממממממממם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל.. מה היא בדיוק עושה? מה זו התנוחה הזאת...? עוד לא הבנתי בדיוק מה היא עושה שם..:)

ברודי

New member
אני חושבת שהיא...נלחמת!!

הטפטים המועדפים שלי: (אגב, הקטנתי אותם כי הם היו גדולים מדי לתפוז, ואני ממש לא זוכרת מאיזה אתר זה אבל זה של מישהוא שקוראים לו דן)

ברודי

New member
אמממ.. אני לא מוצאת את השני.

היה אחד יפה של ליביה/איב. נו מיילא... הנה עוד אחד יפה!

shanyz

New member
ברור שהיא נלחמת!../images/Emo6.gif

התכוונתי שכאילו היא לא נותנת אגרוף, או משהו שנאי מזהה): אני מנסה להבין מה זאת התנועה הזאת שהיא עשתה... זה יצא מעוות כזה:) חחה.. אבל מעוות בצורה יפה!

shanyz

New member
ירדן, מה איתך?:)

אני מצפה לוולפייפרים ממממך!! =) אגב, מה שלומך? לא היית פה זמן מה.... ??

gabrielle

New member
חחח לא נעלמתי...

אני פשוט לא פה 24/7 כי... התחלתי לעשות שיעורים בצרפתית
ואני אני מדריכה בנוער, ואני מחפשת עבודה, ואני לומדת, ואני נוסעת לפולין עוד שבוע... עזבי- אני פשוט בלחץ ואני מנסה להיות בכל המקומות... בכל מיקרה, תפוז עושה לי בעיות בזמן האחרון כשאני מנסה לעלות תמונות לפורום- תהיי בטוחה שיש עוד עשרות וולפירפרים שאהובים עלי.. אני אשים בהזדמנות אני פשוט יוצאת עכשיו. הנה אחד מדהים. * מקווה שזה יעבוד * * לא נושמת כל פעם שאני מסתכלת על זה * * כמובן שמה שרציתי לא יעלה- אבל הנה עוד אחד יפיפה... פשוט משגע *

למעלה