שרשור!!!

שרשור!!!

טוב , ביקשו ממני אז מי אני שלא אכבד את בקשת המבקש? מי לדעתכם חבר מוניקה סקס הכי חמוד? (מיועד לבנות, סורי) סתם, נורא מעניין אותי לדעת מה תגידו, הרוב אומרים פיטר רוט. הייתי בהופעה של מוניקה סקס ב"ברבי" בתל-אביב וביקשו מפיטר רוט משהו והוא אמר "אני אעשה מה שאת רוצה" והבחורה אמרה "תעשה לי ביד" ואחרת אמרה "תשתין עליי" וזה נורא הצחיק אותי ואת חבר שלי. זה היה קורע!!! מי היה בהופעה שם? (בפורים)

לבנות??? ../images/Emo168.gif

חחחחחח לא משנה אני בכל זאת יענה...
אז... אני לא יכול להגיד על הכי חמוד.., אני אוהב את כולם באותה המידה... אני רק יכול להגיד, שיהלי הוא הסולן שאני הכי אוהב., שחר הוא המתופף שעאני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש הכי אוהב יותר מכל מתופף בעולם, גןם בתור בן אדם וגם הצור הצורת תיפוף.., אני מאוד מאוד מאוד אוהב את הצורת נגינה של פיטר ואת היחס שלו לקהל...., ואת אלדד אני אוהב כי הוא פשוט עושה תפקידים ממש ממש יפים ושנשמעים טוב.,אם זה בקלידים , חצוצרה וכו'...

Just Adi

New member
../images/Emo99.gif שחר ../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif

זה לא שאני אובססיבית/חולה עליו/לא יכולה לחיות בלעדיו/מסניפה תחתונים שלו מידי לילה! אבל פשוט, הוא הכי מטורף מבינהם ואני אוהבת מטורפים :) הוא מתופף מעולה ומדהים ואפילו ידיד מוזיקאי שלי שהכי אוהב בעולם להעביר ביקורת על מוניקה אמר את זה, הוא משקיע את הנשמה שלו בתופים, הוא מצחיק והוא כותב טווווב (180, גשם חזק ויש עוד כמה לא זוכרת בדיוק) הקיצר הוא גם נראה הכי טוב :) במיוחד שהוא נראה מסטול

נכון../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

באמת כל השירים שהוא כתב..., הם מהשירים היותר טובים ויותר מוכים של מוניקה... (יותר מוכרים בגלל שהם טובים...)

../images/Emo22.gifהאמ....

בעיקרון אני הכי אוהבת את שחררררר, הוא כזה מטורפה וזה עושה הכל. אבל.... מכייון שיש לי חולשה לגברים עם שיער ארוך, אז פיטר הוא הכי חמוד.

אה?!?!?!??!!? ../images/Emo168.gif

חחחחח חולשה לגברים עפ שיער ארוך? וואייייי בזמן האחרון אני מגלה פשוט הרבה בנות שיש להן את החולשה הזאת.., וגם חולשה לראסטות...

l i f a g i r l

New member
שיער ארוך זה דבר טוב

שיער ארוך לבנים זה אחד מהדברים הכי טובים ,גם ראסטות אבל באמת פחות אבל לא נורא אני חושבת שנתגבר...
אבל גם ליפות זה דבר טוב וגם מידי פעם ככה קוצים...חח

בנים עם שיער ארוך

הם חמודים לאללה, ולכן לדעתי אישית (למרות שזה שרשור שלי) פיטר רוט הוא הכי חמוד. אבל כעיקרון כולם טובים :)

רותמיקה

New member
אלדד../images/Emo132.gif../images/Emo29.gif

חחחחחחחחחחח ב-ר-ו-ר ש-פ-י-ט-ר|
פיטר
פיטר
פיטר
פיטר
פיטר
פיטר
פיטר
פיטר