שרשים

looli4

New member
שרשים

שלום רב, שבנו ארצה לאחר 11 שנים בחוץ. אני מרגישה שאנחנו במקום הנכון עכשיו (שהחזרה לארץ טובה ונכונה). אנחנו עומדים לקנות בית ביום חמישי ואני לא מצליחה להבחין האם החששות שלי נובעים מפחד כללי של נטיעת שרשים בקרקע (תרתי משמע) או שזה לא הבית הנכון עבורנו. יש הרבה כיוונים שהחשש יכול לבוא ממנו וזה אינו מצדיק לא לעשות את הצעד - חשש כלכלי, חשש להרגיש "מבוגרים" עם אחראיות על ניהול בית, וכו'.. אני זוכרת שלפני קניית הבית בארה"ב גם פחדתי מאוד וזה היה בית מעולה עבורנו בדיעבד. בגלל כל השינויים - החלפת ארץ ללא המון תכנון, החלפת עיסוק מקצוע, הגעה לעיר חדשה שלא הכרנו קודם- קשה לי להתחבר באופן נקי לאינטואיציה שלי. האם יש מצב שהחשש נובע ממקום אמיתי וזהו מסר לא להתקדם? תודה רבה.

החשש והטוב שבו

לו היית אומרת שקנית בית, שעברת מקום, שאת מתחילה מחדש, שאת בוחנת חלופות כלכליות וכו... הייתי מודאג. מאחר ואת חוששת משמע את בעירנות ולא נרדמת בשמירה, עירנות שכזאת יכולה רק להביא שפע. בהצלחה ואל תפסיקי לחשוש, אהי תמיד עירנית ובהוויה של כל שינוי וכל שגרה. יום טוב

looli4

New member
תודה

אכן השאיפה לשפע בכל החזיתות היא הכוונה. אנחנו מתחילים כל יום מחדש כשקמים בבוקר ובעירנות כמובן. מודה ומקווה שהבית הזה יהווה לנו מקום בטוח לצמיחה ושפע כמו זה שעזבנו. איכשהוא במשך היום קיבלתי את התחושה הזו גם ככה. תודה על מילות העידוד, החיזוק והמיסגור מחדש לגבי חשש כדבר חיובי וחיוני. בברכות שפע ואהבה

למעלה