שרשראות, צמידים, עגילים.....

q t girI

New member
שרשראות, צמידים, עגילים.....

עגיל אחד גדול, טבעות של גדולות של פומה, בדים יפים על הצוואר, זה אין??? אני רואה את זה על הרבה בנות... איזה שרשראות,טבעות צמידים ועגילים יהיו אין שנה הבאה??

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifבאמת שאלה טובה../images/Emo70.gif

אז מה דעתכם?.............באיזה אקססוריז כדאי להשקיע?...מה ילך שנה הבאה, ועם אילו לבוא לבי"ס? אנחנו מדברים על עגילים, צמידים, שרשראות, טבעות, שעונים, חגורות, אביזרים לשיער.......הכל!!! יחד עם המראה הצבאי שעף לגמרי, יצאו גם כל מגיני הזיעה, הדיסקיות למיניהן וכו'.......אז מה הלאה?...מה ייכנס עכשיו? ומה עם כל צמידי הפלסטיק הצבעוניים?...חזק בפנים או בדרך החוצה?.... קדימה תשרשרו!!!

Adi15

New member
לשיער../images/Emo26.gif

רצועות בד ארוכות צבעוניות שעושים מהם סרט וקושרים מאחורה... יפההה
. שרשראות
בגלל שקסטרו יצאו השנה חזק עם כל מיני אקססוריז בצבעים כסף וורוד אז אני משערת שאלו יהיו הצבעים הבולטים בתחום. שרשראות שהסוגר שלהם מקדימה מכסף עם חוליות גדולות (יש תמונה של זה באחד השרשורים). גם שמעתי שהתחילו לחורר מפקטים ולשים את זה על החוט של הדיסקית... וגם מוכרים את זה בקסטרו אז שימו
.

אוקיי...עדכון קטן

צמידים הם ממש אבל ממש לא אאוט, טוב,בהתחלה היו אין צמידי כסף דקים, אחרכך צמידי גומי שכדרך אגב אנשים עדיין הולכים איתם ואז באו באו עוד כל מיני צמידים, אבל כיום הצמידים שהם הולכים זה צמידי פלסטיק גדולים, או צמידי עור עבים...וזה לא רק לבנים.... שעונים?השעונים הגדולים אין עכשיו עם רצועות מתחלפות.... עגילים,ולא החישוקים לא חזרו.... העגילים הארוכים מאוד באופנה,ועגילי נוצה למינהם,וכמובן עגילים דקים ועדינים טבעות?אמממ...לפי דעתי כל אחד והטעם שלו/שלה.... אני מתה על טבעות פלסטיק צבעוניות.... חחחח... טוב נכון שהמראה הצבאי מזמן עף החוצה, חזר המראה הספורטיבי ובגדול.... כן,וגם המגיני זיעה(זוכרים איך לפני חודשיים בערך שאלו בפורום ומה עם מגיני זיעה?)אז הנה הם כאן, אבל לא שמים אותם ליד מפרק היד,אלא ליד המרפק... ובקשר לבנות,מראה ספורטיבי אבל על עקבים... יצאו מלאה נעליים מהמממות,נעלי עקב אבל ספורטיביות...מומלץ... הולך טוב עם ג'ינס,מכנס 3/4. בנים, ג'ינס ומכנסי 7/8 או 3/4 זה הדבר... כמובן עם נעלי סניקרס :) א...ואיפור,בנות העיפרון השחור יצא ובגדול, עכשיו הצבעים הבהירים יותר הם אין, להדגשת העין, מאוד אבל מאוד יפה זה כחול כהה ובהיר... תנסו זה שווה,והאיפור טבעי, וצבעים בהירים למינהם....[ מקווה שעזרתי... ולא חידשתי כלום :)

אם כבר מדברים על מראה ספורטיבי...

יש חליפות ניילון כאלה שקניתי ברוסיה כשהייתי בחופשה... נראה לי של ריבוק... אז זה הולך מכנס ענקי... מעיל דק כזה.. ומעליו אפודה... אז רציתי לדעת אם זה אין או אאוט.. ?

למעלה