שרשרו את תמונת מזג האויר אצלכם

יוכי68

New member
שרשרו את תמונת מזג האויר אצלכם

אצלנו בטבריה.....קר וגשוםםםםםםםםםם..........יצאתי החוצה וצילמתי כמה תמונות שימו לב איך נראות הטיפות כמו אבקת קסם

cial 1

New member
יום טוב יוכי68 בטח שטח ביתך.../images/Emo139.gif../images/Emo183.gif

מה זה עץ אפרסק או מישמש? ולך אני מצרפת לשרשור החמוד שלך תמונה ורטואלית שמאוד אוהבת ממש כך כי ילידת חורף אני. בטח מכירם את התמונה.

cial 1

New member
אני לא תוקה קשת וגם לפעמים בענן? הראש.../images/Emo139.gif

הכול היה מצחיק על תאריך ויום ההולדת שלי אז לא כמו היום. אני מבוגרת קצת?.... הי היה חג החנוכנה הבא עלינו בקרוב בעזרת השם. ואני לא ידע לקרוא עברית כדי לברך על הנרות והזהיר את אימי לא לא ללדת עד סיום חג החנוכה. ממש מצחיק. בקשתו מופקזת נכון טוב אימי נשלחה לחדר יולדות היה זה נר שלישי לחנוכה. ובבית החולים מחקלים שוקלדים כי היה במגביל חג של הנוצרים. הכריסמס. וכך גם סופגניה וגם שוקולד היה. ואני נותר לבד. מבולבל ושמח. טוב התאריך גם מבולבל ולי יש אחות בחורה מצד האימא. והיא ידעה את התריך. והכול בא על מקומו רק לפני 10 שנים וזה 12.12.57 . וסליחה הנימוק כך אני יוכי68 אבי זל עליו השלום הכול אמר ונן בהומור. הרי הברכות על כול תפילה הם התורה שבעל.פה. הכול למדו. יום חמים לך לכולם כאן

רותי410

New member
יוכי, מה קורה לך עם מזל גדי הזה?

שזה המזל שלי ואני לא אוהבת אותו!!!

יוכי68

New member
רותי, אני גאה במזל הזה......חחחחחחחחח

ומה בסוף הסתפקת במרק האבקתי? או שהכנת משהו נוסף?

רותי410

New member
אשרייך וטוב לך!!

הכנתי גם פסטה ויש שניצלים. שום דבר שאפשר להתרגש ממנו. רציתי לנסות את מתכון העוגה המנצחת של זיווה סיסו באתר של קרין גורן, אבל חטפתי עצלות ואני אנסה את זה מחר. ולא הצלחתי לפתוח את קובץ הסלטים ששלחת.

רותי410

New member
לא, למה? דווקא המרק של יוכי נתן לי חשק למרק

אבל המרק עצמו (מהשקית) הוריד לי את החשק למרק. הוא לא היה טעים.

למעלה