שרשרו בדיחות דלופינריום !!!

uri68

New member
שרשרו בדיחות דלופינריום !!!

אחד אומר לחבר שלו : "אחי, אתה בא מחר לדולפינריום ? יש לי כניסה חינם !" "וואלה ??? איך השגת ???" "מצאתי יד עם חותמת !" איזה אחד מתקשר ממתחם הדולפינריום - "אמא, את באה לאסוף אותי ?"

Blue Koko

New member
הרעיון נחמד

אבל לא נראה לי שנפוצות כל כך הרבה בדיחות על הפיגוע הזה... אולי אפשר להמציא כמה, Aii? ואם כבר בדיחות על פיגועים: הנווט אומר לטייס במטוס בפיגוע התאומים: "100 דולר שאני עובר בין שניהם...!"

אפרופו פיגוע התאומים

בקופסה השחורה המילים האחרונות שנשמעו: "קחו ממנה ת'הגה, מי נתן לאישה ת'הגה".

Fedia Almighty

New member
שי לי -> איפה מוצאים חתיכות רוסיות?

בדולפינריום! (אם השרשור לא היה "בדיחות על הדולפינריום" אז זו הייתה אמורה להיות פואנטה)

cobainos

New member
יש הרבה,זוכר כרגע רק אחת,הנה:

*איפה אפשר למצא חתיכות רוסיות? בדולפינריום

scooby4

New member
אתה ממש אוהב להרוס בדיחות הא?

"אתה בא לדולפינריום? - נתפרק קצת, יהיה שם מלא חתיכות רוסיות". "אמא את באה לאסוף אותי" זאת הבדיחה הכי טובה לדעתי.

Eitan240

New member
כשרון על שתיים

וזה באמת טוב אמא את באה לאסוף אותי חחחחחחח בהתחלה לא הבנתי לקח לי דקה

cobainos

New member
אחותך הורסת!

הגירסה שלך פחות טובה.. אבל"אמא בואי לאסוף אותי" זה חביב...קצת עצוב מזכיר לי יומנים של ילדים בשואה... ("אמא מותר כבר לבכות?"....)

super nothing15

New member
לא קשור לדולפינריום...

לאוטובוס נכנסת גברת עם סלים,אחרי חמש דקות סלים מתפוצץ

כRובי

New member
../images/Emo79.gif "...לאוטובוס עולה, גיברת עם

סלים..|תר|
..סלים מוציא ת'עוזי, יורה לה בפנים.."

הנושם

New member
טוב אז משהו אחר,קבל

לאוטובוס עולה גיברית עם סלים..|תר|..סלים מוציא ת'עוזי, יורה לה בפנים.." איך?

j i m m y

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif + נצל"ש פולניות חזק

פולניה מעירה את בעלה באמצע הלילה. "מה קרה?", נבהל הבעל. "שום דבר....", אמרה אשתו, "...אני פשוט לא מבינה איך אפשר לישון עם משכורת כל כך נמוכה". פולני אומר לבתו: "ילדתי היקרה, אל תתחתני עם הבחור הזה. הוא גם נכה, גם מכוער וגם יתום". הבת: "העיקר האהבה אבא, לא מעניין אותי המראה החיצוני ולא הרקע שלו". האב:"אני לא מדבר על זה. את לא חושבת שהוא סבל מספיק בחיים?". אימא פולניה קונה לבנה שתי עניבות יוקרתיות מאוד. יום אחד מחליט הבן להפתיע את אימו ועונד לצווארו את אחת העניבות. הוא נכנס לבית הוריו בשמחה. אמא שלו רואה אותו ופונה אליו בטון נעלב: "אז אני מבינה שאת העניבה השנייה שקניתי לך לא אהבת?!". פולני אחד אומר לחברו: "אל תשאל, התוכי שלי מת". החבר: "מזקנה?". הפולני: "לא, מתסכול. מאז שהתחתנתי הוא לא הצליח להשחיל מילה". פולני אחד אומר לחברו: "אל תשאל, התוכי שלי מת". החבר: "מזקנה?". הפולני: "לא, מתסכול. מאז שהתחתנתי הוא לא הצליח להשחיל מילה". יש עוד.. לפי דרישה אני אמשיך

מקברי

New member
עוד בדיחות על פולניות

פולני אחד נשוי שוכב גוסס במיטה. במטבח אישתו אופה עוגה. הפולני מריח את הריח הטרי של העוגה, ואומר לאישתו בקול חלוש: - "איזה ריח טוב. אפשר להתכבד בחתיכת עוגה?" עונה לו אישתו: - "אי-אפשר". שואל הבעל הגוסס: - "למה אי-אפשר?" עונה לו אישתו: _ "העוגה זה בשביל השבעה שלך..." --------------------- ועוד בדיחה פולנית: בעל אחד מגיע הביתה עצוב מאוד ומספר לאישתו כי הוא היה אצל הרופא, והרופא אמר לו שהוא חולה מאוד ועומד למות תוך 8 שעות. הבעל אומר לאישתו: - "אני עומד למות עוד מעט, אז בואי נצא, נבלה, נעשה חיים עד השעות הקטנות של הלילה". עונה לו אישתו: - "אני לא יכולה ללכת לישון מאוחר". שואל אותה הבעל: - "למה?!" עונה לו אישתו: אי-אפשר. אני צריכה לקום מחר בבוקר ולהסדיר את ההלוויה שלך...".

למעלה