שרשרו כאן הודעות

PowerFul

New member
היי לכל החברים בפורום המקסים הזה

היי, מה שלום כולם? אני מקווה שהכל אחלה אצלכם. יש לי בקשה (שכבר נשאלה בעבר אך הייתי רוצה לבקש שוב): רשמו את כל התרופות אשר אתם נוטלים. תודה לכולם וט"ו באב שמח

3ויוי

New member
היי שאלה לך

היי פאוו´ר-יקר. הכדור האהוב שלי -הוא -פלאקווניל. ושאלה לי אליך - האם בלקיחת כדור חומצה פולית (של סולגר )יש 800 מיקרוגרם ?(יתכן לכדור אחד)? ובלקיחת כדור של מולטיוויטמין (של סולגר )יש עוד 400 מיק´? וביחד זה 1200 ?-זה לא יותר מידי חומצה פולית. כמה צריך לצרוך את החומצה הפולית באופן מאוזן. תודה וחג אהבה שמח לך . ויוי.

זאבית

New member
התרופות מתפקדות!../images/Emo88.gif

ולהלן התוצאות: פרדניזון 5 מ"ג,קלטרייט, הידרלזין 10x3, אלטרוקסין (לבלוטת התריס). זהו, תודה לאל. שנהיה רק בריאים ונשרשר גם דברים אחרים (קצת יותר נעימים)בפורום..... אולי נעשה תחרות - מי מקבל הכי מעט תרופות כולל המינונים הכי נמוכים!!!! (אפשר גם להיפך.....)...... מלא בריאות לכווווווווולם!!!!
בי, עדית.

ל3

New member
מבית המרקחת שלי

פלקווניל 400 מ"ג, פרדניזון ( כרגע 5 מ"ג , אך זה לא על בסיס קבוע), רמרונד 45 מ"ג, קונברטין 40 מ"ג, דיזןתיאזיד ונאובלוק. כמו כן כדורי ברזל -פרוגרדומט ( האמת אני לא כל כך לוקחת אותם) וזהו. מספיק לא?

gaia20

New member
ושלי...

פרדניזון- 5 מ"ג, 7.5 מ"ג לסרוגין פלקווניל- 400 מ"ג כדורי ברזל, שכרגע ברח לי השם שלהם.... וחומצה פולית קובי- אתה מתכנן לנו משחק חדש?

קרני22

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo87.gif

אני לוקחת 7.5 מ"ג פרטניזון ליום 300 פלקווניל ליום כדור ברזל כל יום ומדי פעם כשבא לי לשתות משהו מגעיל אז אני לוקחת כדור סידן

למעלה