שרשרו לכאן כל מה שקשור ללחם

יוכי68

New member
שרשרו לכאן כל מה שקשור ללחם../images/Emo21.gif

מצאתי אתר ובו אומנות בלחם.....תרראו איזה יופי של תמונות.....מאיוש יש לנו הרבה מה ללמוד...........חחחחחחחח
 

רותי410

New member
יוכי, ולכל מי שמעוניין, שולחת קישור ללחוח

ויוכי ומאיוש, שימו לב למלחמת העדות בטוקבקים!!! יש עוד קישורים. אני אנסה לקרוא אחד או שניים, כדי להחליט אם מדובר במתכון טוב (עד כמה שאני אצליח להבין)
 

רותי410

New member
עוד קישורים ללחוח

ושימו לב להבדלים. אני לא יודעת להגיד מה יותר טוב. מה שכן, אני יודעת שלא מכינים עם סולת. ולעניין הלחם, יש שהכינו עם ויש בלי - אפשר בשיטה של ניסוי וטעייה למצוא את הנוסחה המנצחת.
 

רותי410

New member
עוד שלושה ודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אותי ריבוי של מתכונים היה מבלבל. אם תנסי אחד מהם, תגידי איך הצליח.
 

יוכי68

New member
רותי ומה עם כובנה/קובנה....הכנתי ויצא לי

די שומני..........יש לך מתכון מנצח?
 

מאיוש י

New member
יוכי קבלי מתכון מנצח ללחוח

ל10 איש 8 כוסות קמח כף שמרים יבשים 2 כפות סוכר כף שטוחה מלח 8 כוסות מים 1 כף שמן לטיגון לערבב את כל החומרים מלבד השמן עד לקבלת בלילה דלילה. לצקת לתוך מחבת קרה חצי מצקת ולבשל עד שנגמרות הבועות והשכבה למטה נעשית חומה לא להפוך לצד שני, אלא להוציא את הלחוח לשטוף את תחתית המחבת ולחזור על הפעולה שוב ושוב . מתכון מומלץ מהעיתון שאני מנויה עליו " דרך האוכל " זה מתכון ישן שיוצא מוצלח מאוד
 

יוכי68

New member
מאיוש, אני לא מפסיקה לצחוק לעצמי חחחחחחח

מעכשיו שמרים וקמח זה דבר שיזכיר לי את סל הכביסה שלי והקסדה שלך............. האם הבצק הנ"ל לא זקוק למנוחה?
 

מאיוש י

New member
מנוחה של 10 דקות מספיקות לו

הבת שלי חזרה מבית הספר קראה את כל השרשור וראתה את התמונות .... כמעט עשתה פ......... .במכנסיים
 

רותי410

New member
במקור, למיטב ידיעתי, לא שמים סוכר או אולי חצי

כפית מקסימום. אבל זה עניין של טעם. יש אוהבית מתוק יותר ויש - פחות
 
למעלה