ושימו לב להבדלים. אני לא יודעת להגיד מה יותר טוב. מה שכן, אני יודעת שלא מכינים עם סולת. ולעניין הלחם, יש שהכינו עם ויש בלי - אפשר בשיטה של ניסוי וטעייה למצוא את הנוסחה המנצחת.
ל10 איש 8 כוסות קמח כף שמרים יבשים 2 כפות סוכר כף שטוחה מלח 8 כוסות מים 1 כף שמן לטיגון לערבב את כל החומרים מלבד השמן עד לקבלת בלילה דלילה. לצקת לתוך מחבת קרה חצי מצקת ולבשל עד שנגמרות הבועות והשכבה למטה נעשית חומה לא להפוך לצד שני, אלא להוציא את הלחוח לשטוף את תחתית המחבת ולחזור על הפעולה שוב ושוב . מתכון מומלץ מהעיתון שאני מנויה עליו " דרך האוכל " זה מתכון ישן שיוצא מוצלח מאוד