שרשרו לכאן - מה אתם רוצים לראות

זה פורום חדש כאילו???

במקרה עברתי, נראה לי נחמד קצת לקרוא על הגרוזינים...... מי יודע אולי אני אצא מפה עם עוד שפה

mike sp

New member
כן... ../images/Emo13.gif

ואתם מוזמנים, כאמר, לשרשר לכאן דברים שאתם רוצים שיהיו בפורום. נושאים לדיון, מאמרים, גלריות וכו'..

mike sp

New member
חבל שאנשים לא מתייחסים לשרשור הזה..

אח"כ לא קשה לבוא ולהטיף על מה שחסר בפורום...

שירZ

New member
הפורום

שלום . במקרה נתקלתי בפורום הזה, ולבקשתך אחרי דפדוף אתן כמה עיצות א- תכנים לגבי היהדות , הכנסת חומר מקיף לנושא . ב- מוזיקה אוטנטית, מי שיודע ומכיר המוזיקה הגרוזינית עשירה מאוד, בתכניה, והיא נחלקת לכמה חתכי אוכלוסיה. ג- חלוקת מידע על ערי גרוזיה. ד- הייתי ממליצה לחשוב בגדול מה מטרת הפורום , חוץ ממה שנכתב כאן של היי וביי, גוגו וכל שאר ההודעות שלא רלוונטיות לפורום שמכבד את עצמו, זה לא לוח מודעות והודעות. כמו כל פורום בתפוז גם כאן אפשר לעבוד על הפורום ולעצב אותו בתכניה, כמובן שזה תלוי במנהל הפורום, ה- הייתי מעלה הודעה של מה מותר ומה אסור, לחלק מהגולשים יש נטיה לעצב פורום על בסיס SMS ו- זהו בסיסו של התחלת פורום בהצלחה!

שיר!

חלק מהווי של כל פורום ברשת כולל גם "היים" ו"ביים" למיניהם... ובפורום שלנו גם "גוגוים" ו"ביצ'וים"...
אני לא רואה מה לא בסדר בזה... והפורום הזה בהחלט מכבד את עצמו! ותכבדי אותנו את. ה"בעיה" היחידה של הפורום שחברים בו בעיקר (או אפילו כולם) חבר'ה צעירים שאין להם הרבה ידע על גרוזיה... אנחנו צריכים מישהו ש"יחנך" אותנו
אולי את שיר???? קל לבקר ולתת עצות בגרוש מהצד... אעריך את העצות שלך כשתעשי בעצמך משהו בנידון. כולי ציפייה.

למעלה