שרשרו מזל טוב :)

שרשרו מזל טוב :)

דוד של אבא שלי. גבר מבוגר , יש לו 65-70... בשערו זרקה שיבה , של שנים , של צער. נמוך מעט, שמנמן, עיניו ירוקות - מוטציה כמעט, תימני עם עיניים ירוקות. רק היה חסר שגם יהיה בלונדיני - חכמות ועירניות. לצד הקמטים שהזמן וכאב חרטו בפניו מתמשכים קמטי הבעה וצחוק. היא היתה אהבת נעוריו, והוא לא פסק לאהוב אותה. עד היום. הסרטן הארור. 13 שנה הוא טיפל בה, עד להדרדרויות הבלתי פוסקות, מאמין בבוראו של עולם למרות הכל. למרות העליה הקשה, למרות המצב הכלכלי, למרות המוות, הייסורים, התלאות. למרות האשה שהלכה. והוא עדיין אוהב. אותה ואת בורא... במשך השנים הוא יצא עם כמה נשים. גבר יפה הן היו אומרות עליו. הרוח החיה בכל מסיבה, בדרן הורס, שנון ומצחיק, חריף וחכם. עוד לא נס ליחו. אבל כסף כסף כסף. תחתום לי על ויתור רכוש, על העברת הדירה על שמי, על כך ועל כך ועל כך . אם לא , לא מתחתנים! על יחתום לה ? יש לה 3 נכסי נדלן וההכנסות שלה מסתכמות במינימום 15000 בחודש.. "כל הנשים..." הוא היה אומר ומעווה את פניו. עכשיו, הוא מתחתן עם מישהי שמכיר כבר שנים, מאוהב כמו נער בן 16. היא מעריכה אותו, מפנקת, מפרגנת. לא רוצה את הכסף שלו לעצמה, אין לה שום דרישות. אשה חמה. היא אוהבת אותו. הוא היה אצלינו עכשיו "דוד, אני אחמם לך לאכול ?" שואלת... "לא יא עיוני, הייתי אסלה עכשיו, ווהיא חיממה לי אל מרק, ועסיד, תודה יא עיוני..." העיניים שלו נוצצות כמו כוכבים של מוצאי שבת. "מתפנק יא דוד הא?" אני מחייכת ,הוא גם. הוא תמיד צוחק כשאני מדברת בשפה "שלהם" "בטח בטח" הוא מדגיש את הט', עסלי " את חייבת לי מזל טופ" "אהווא" אני צוחקת " מזל טוב יא עיוני... ווין אל חינה?" "איזה חינה, אינתי?" הוא משחק אותה כאילו שגעתי אותו "נתזאווג'ה באל כניס" "היא טופ.. פרחתי.." הוא מאושר, וזה כל כך יפה בעיני...

שושי 13

New member
מזל טובּ - מזל טובּ לדוד הגזעי

כל הכבוד לו - מה אומר לך, הלואי עלי, עוד פעם אחת אהבה שווה. אהבתי את הסיפור שלך לובן ואהבתי מאד את הכתיבה גם כן. תביאו , תביאו עוד סיפורים כאלה , זה עושה טוב על הנשמה.

סיבוב שני זה אחלה דבר..

והכי מצחיק - היא גדולה ממנו כמה שנים טובות וגבוהה ממנו בערך במיליון סנטימטר, אבל היום כשהוא סיפר לי עליה הוא קרא לה "הבחורה.." והטון שלטו יהה כאילו היא בת 16 מקסימום :))

אם כך שייבושם לו !

ותמהני על שאלתך - למה? שאם טרם השלים את חובתו לבניו הקיימים איך עולה בדעתו להוסיף חטא על פשע ? שבעיניי אינו אלא זקן אשמאי. וכבר הכרתי אבות שדאגו לעצמם לפני שמילאו את חובתם ליוצאי חלציהם שלבסוף יצאו קרחים כמו קורח ועדתו. וקבלו את הקרחת הקדחת והגבחת

תודה על "היבושם" אבל..

אבל למה אם הוא לא היה מחתן אותם כבר אז לא? איפה כתוב שאדם צריך להיות בודד אם ילדיו עוד אינם נשואים ? ואם אשתו נפטרה בגיל 22? ישאר בודד עד 50? לא מבינה.. שב"ש

כמדומני שחזל למדו זאת מנישואי

אברהם וקטורה. וסתם כך היכרתי אבות שדאגו לעצמם לפני שמילאו את חובתם כלפי בניהם, ובאמת מבוסם כהם שנישארו קירחים משני הכיונים. ודוקא כאשר אותו הורה זקוק לסיוע מיוצאי חלציו בניו מתעלמים ממנו ומפקירים את אביהם לחסדי הפיליפיני

../images/Emo49.gif"לא טוב היות האדם לבדו"

הרבה המון ומלא
לדוד "ירוק העיניים"... אגב - גם לי יש דודה ירוקת עיניים. ואני מכירה לפחות עוד שני תימנים "אסלים" עם עיניים ירוקות. ככה, שאין מדובר במוטציה נדירה מדי... למשל, התימניה הזאתי, שצולמה על ידי הצלם הישראלי נפתלי הילגר שביקר בתימן.

למעלה