שרשרת אתרים קופצים בכניסתי לדף מסוים

יש לי בעיה בכרום, בעיה ממש מעצבנת, אולי תצליחו לעזור לי לפתור אותה.
גלשתי באתר "סימניה". הגעתי לדף של משתמש, שהכינוי שלו היה כתובת אינטרנט. נכנסתי לכתובת האינטרנט מסקרנות, ונגעלתי לגלות שזה אתר פורנוגרפי. סגרתי את זה מהר ודיווחתי על המשתמש.
אבל מה? מאז, כל פעם שאני נכנסת לדף שלי בסימניה (דווקא לדף שלי, עמוד המשתמש שלי), נפתחת שרשרת של כתובות אינטרנט שמשתנות בזו אחר זו - הראשונה היא adf.ly/puopen/... או משהו בסגנון, והיא מתחלפת מהר לכתובת אחרת וזו לכתובת אחרת... עד שאני מגיעה לאתר כלשהו - משתנה בכל פעם.
לפעמים האתר שנפתח הוא במקום הדף שלי, ולפעמים בנוסף - כלומר בכרטיסיה חדשה שנפתחת, בעוד שהדף שלי נותר פתוח גם כן.
נקודה מוזרה: הדפים האלה לא נפתחים ישר כשאני נכנסת לדף שלי, אלא רק כאשר אני נוגעת בו, מזיזה אותו. (אני בפלאפון, אנדרואיד.)
זה ממש מעצבן... מה גם שחלק מהאתרים שנפתחים לי אינם הולמים (אבל לא כולם - לפעמים זה סתם פרסומת)...
התקנתי מנקה לפלאפון והוא מצא כמה איומים וסיכונים וטיפל בהם. ניקיתי מטמון. איפסתי את הדפדפן כרום. וזה לא פתר.
אז...
אם למישהו יש מושג מה לעשות... מה זה... אשמח לעזרה. תודה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הכי טוב לאפס את המכשיר להגדרות יצרן ופשוט להתחיל נקי...מובן שיש צורך שמספרי טלפון וקבצים יהיו מגובים בענן אני מקווה שאצלך זה ככה...נייד תוך שעה גג מאופס מותקן הכל ומסודר תהליך קצר וגם יחזיר את הפון למצב מהיר כפי שהיה חדש :)

למעלה