שרשרת הכרויות=]

tsofa

New member
שרשרת הכרויות=]

שם: גיל: זמר לועזי אהוב : זמרת לועזית אהובה: להקה לועזית אהובה: זמר ישראלי אהוב : זמרתישראלית אהובה: להקה ישראלית אהובה: איסיקיו: מסנג'ר: אימייל: ספרו קצת על עצמכם: ולשאלה-איך הכרתם את ג'סטין? שיר אהוב של ג'סטין: תמונה שלכם--> היה נחמד להכיר+=]

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif הו, קצר יותרררר

שם:
כוכב גיל:
21 זמר לועזי אהוב :
ג'סטיןןןןןן
זמרת לועזית אהובה:
ביונסה כרגע, איימי לי להקה לועזית אהובה:
אוונסנס, מיי כמיקל רומנס זמר ישראלי אהוב :
רון הופמן זמרתישראלית אהובה:
נינט להקה ישראלית אהובה:
סינרגיה איסיקיו:
בפרטי מסנג'ר:
בפרטי אימייל:
בפרטי ספרו קצת על עצמכם:
מיוחדת במינה. ;] ולשאלה-איך הכרתם את ג'סטין?
אנסינק.. שיר אהוב של ג'סטין:
וואט גואס אראונד קאמס אראונד, אין לי כוח להעביר לאנגלית XD תמונה שלכם-->
אין על המחשב הזה.. אני בעבודה. היה נחמד להכיר+=]
בהחלט!

חדשה ה

New member
../images/Emo192.gif

שם : דניאל גיל:14 זמר לועזי אהוב : ג'סטין - אלא מה ? זמרת לועזית אהובה :אין כרגע מישהי להקה לועזית אהובה :אין זמר ישראיל אהוב : עידן יניב המלך ! זמרת ישראלית אהובה: אין להקה ישראלית אהובה : סנרגיה איסיקיו :235250185 מסנ'גר :[email protected] אימייל : אין ספרו קצת על עצמכם : אין לי מה לספר.... איך היכרתי את ג'סטין : ראיתי קליפ שלו ושל להקתו , והתחלתי לברר ... מיהו וגיליתי ועכשיו אני עוקבת אחריי כל מה שהוא עושה שיר אהוב של ג'סטין: cry me river היה נחמד להכיר

tsofa

New member
ברוכה הבאה חיים++

השתלבות מהירה++ אבל הפורום הזה יבש פחד!!

אני...

שם: קוק פרסי גיל:12 וחצי... זמר לועזי אהוב : אני מתלבטת בין ג'סטין לפטריק סטמפ מהפולאאוט.. זמרת לועזית אהובה:פרגי להקה לועזית אהובה:פולאאוט בוי זמר ישראלי אהוב :לא שומעת ישראלי... אבל אני אגיד סאבלימינל זמרתישראלית אהובה:-- להקה ישראלית אהובה:-- איסיקיו:460042572 מסנג'ר:-- אימייל:[email protected] ספרו קצת על עצמכם:חנונית מחוננת שנדמה שהאוזניות מחוברות אליה בניתוח ולשאלה-איך הכרתם את ג'סטין?sexyback היה הקליפ הראשון שראיתי בMTV שיר אהוב של ג'סטין:what goes around comes around תמונה שלכם-->הייתם מתים! היה נחמד להכיר+=]

למעלה