שרשרת וצמיד מתנה לחברה שעזבה את העבודה
T timatibo New member 3/2/06 #4 כפרה, ואת אמרת שקשה לך לחרוז.... יצא יופי של סט! אבל בעצם....אייייחחחחס לא יפה בכלל...רק מה שחסר לי...שתתחילי לעשות תכשיטים יפים כאלה...והלך לי על קערת השאריות.... אחלה יצא לך!....
כפרה, ואת אמרת שקשה לך לחרוז.... יצא יופי של סט! אבל בעצם....אייייחחחחס לא יפה בכלל...רק מה שחסר לי...שתתחילי לעשות תכשיטים יפים כאלה...והלך לי על קערת השאריות.... אחלה יצא לך!....
נ נעמה זמיר New member 4/2/06 #22 לא קשה לראות מימי ההשראה לחריזה- ואין לך שום סיבה לדאבה- אני עדיין לא אוהבת לחרוז וממשיכה למלא לך את הקערה כמיטב המסורת..
לא קשה לראות מימי ההשראה לחריזה- ואין לך שום סיבה לדאבה- אני עדיין לא אוהבת לחרוז וממשיכה למלא לך את הקערה כמיטב המסורת..
נ נעמה זמיר New member 4/2/06 #20 מצופה בלכה על חרוזים קטנים אני אפילו לא מדמיינת לשייף, נראה לי סיזיפי לחלוטין
A ayeletba New member 3/2/06 #16 מקסים - גם אני אוהבת ירוק ../images/Emo23.gif סט מדהים שגם אני הייתי מוכנה לקבל כמתנה. .
א אלפי החדשה New member 4/2/06 #32 נעמה שתי התמונות לא זהות בצבעים האם הן מאותם חרוזים. האחת פסטלית משהו והשניה חדה יותר. מה יותר קרוב לצבעים האמיתיים ?
נעמה שתי התמונות לא זהות בצבעים האם הן מאותם חרוזים. האחת פסטלית משהו והשניה חדה יותר. מה יותר קרוב לצבעים האמיתיים ?
M michal sho New member 3/2/06 #8 מקסים../images/Emo141.gif hoch גנבת לי את המילים מהפה. יופי של תכשיטים. מיכל שהם