שרשרת לקשירת עגלה

הילית111

New member
שרשרת לקשירת עגלה

היי לכולם יש לי בעיה בנושא העגלה קניתי את הפג פי3 שהיא באמת עגלה מעולה ולא כבדה (המלצות מהפורומים..).אנו גרים בבניין שאומנם יש אינטרקום ודלת עם מנעול (לכל הדיירים יש מפתח) אבל רוב הזמן הדלת פתוחה כך שאי אפשר לסמוך על זה שהדלת נעולה. אנו קומה שניה בלי מעלית עם רכב אחד למשפחה –של בעלי כך שאין לי אפשרות להשאיר עגלה באוטו ובכניסה להשאיר את העגלה אני פוחדת שיגנבו (אף אחד מהשכנים לא משאיר עגלה בכניסה). האפשרות שחשבתי עליה כמוצא אחרון מהאפשרות המעצבנת של להעלות ולהוריד כל פעם עגלה ביד אחד ותינוק ביד שני היא לקשור את העגלה בכניסה עם שרשרת חזקה במיוחד . בבית הוריו של בעלי אחד השכנים קושר את הקלנועית שלו (עולה הרבה יותר מכל עגלה של תינוק) עם שרשרת-צירפתי תמונה. האם זה בטוח? האם שרשרת כזו אי אפשר לחתוך ולגנוב? העגלה עלתה כמעט 2000 ש"ח ואני פוחדת לקחת סיכון מצד שני אם בנאדם קושר קלנועית עם שרשרת כזו סימן שזה שרשרת רצינית לא משהו שאפשר לחתוך עם קטר (אני לא יודעת איזה שכן מדובר אז לא נעים לי לשאול אותו) אני אוסיף שהוא קושר הקלנועית אבל הדלת של הכניסה של הבניין תמיד נעולה (אבל מצד שני דלת כניסה של בניין גם אפשר לפרוץ) מישהו מכירה את השרשרת הזו ? יכול להמליץ? איפה קונים דבר כזה? האם יש שרשרת יותר כבדה מזו? השלב הבא יהיה אולי לשים איתוראן על העגלה לכל מקרה?.......... אני פשוט רוצה לפתור הבעיה הזו. תודה מראש !

hirshfe

New member
צר לי שאני אומר

אבל אם משיהו יירצה לגנוב עדלה שום שרשרת שבעולם לא תמנע ממנו את זה אז, אמנם לא להתפשר על השרשרת הכי זולה אבל מצד שני לא להסחף

akavishon

New member
לא יודע איפה את גרה, אבל אצלינו

בחיפה, אנחנו (כולל כל השכנים) משאירים את העגולות בחדרון, לא נעול, ברחבת הכניסה שלנו וגם העגלות לא נעולות. למען ההגינות אומר, שבהתחלה כן נעלנו (בערך חודש) אבל אחרי זה נשברנו והפסקנו לנעול.... אני לא חושב שיש שוק לעגלות גנובות כמו שיש לאופניים..

Agenst the wind

New member
מקומות לקנות:

חנויות לאבזרי אופניים ו\או אופנועים. חוץ מזה, גוגל זה עדיין לא פאסה... תעשה חיפוש "שרשראות" "מנעולים" וכו'...

למעלה