את השרשרת הנ"ל אפשר לעשות עם חוט אחד, ואפשר עם מספר חוטים כמספר השורות, עם חוט אחד את עובדת על האורך ומוסיפה רוחב אחר כך, ובמספר חוטים, לפי מספר שורות הרוחב, את מתקדמת עם כל הרוחב.
חורזים שורה ראשונה (A) משמאל לימין, עכשיו החוט בצד ימין, חורזים את השורה השניה מימין לשמאל. ושוב ימינה, ושוב שמאלה וגומרים את השורה הרביעית בצד שהתחלנו. ניסיתי לעקוב אחרי התרשים אבל לא הצליח לי, כנראה אני משתמשת בחרוזים הלא נכונים (זה מה שיש לי).
את יכולה להשתמש בכל סוג חרוזים שאת רוצה העיקר שאת עובדת בהתאמה עם התרשים. בעיקרון על פי התרשים אמורים לעבוד עם חרוזי מולטיקאט אבל את כמובן יכולה לעבוד גם עם סברובסקי ועם ונציות ומה שרוצים אני מקווה שהצלחתן להבין את התרשים וליצור את הצמיד אם לא אני כאן לעזור
1.חוט ניילון יש לו נטיה להסתלסל לכן את כמובן יכולה לעשות את זה על חוט ריקמה ואת גם יכולה לעשות את זה על חוט דיג 0.25 ואז הוא לא אמור להסתלסל. לטעמי גם יותר קל לעבוד עם חוט דיג מאשר חוט ריקמה 2.כמו שענתה לך Iris G 82 ס"מ צריך בשביל הצמיד בכל מקרה אני ממליצה לקחת חוט יותר ארוך כדי לא להתקע באמצע. 3. ואכן יש להתשמש בחוט אחד. את מתחילה צד אחד וכשאת מסיימת חוזרת חזרה