שרשרת סרוגה

ורד8

New member
שרשרת סרוגה

שלום לכולן וכולם מסתכלת עליכם מהצד כבר הרבה זמן ונהנת ויש לי שאלה לגבי שרשרת סרוגה, מהארוכות האלה שסורגים במסרגה אחת. איך אני משחילה את החוט בחרוז? מעבירה את כל הלולאה? החו די עבה יחסית לחוט דיג, איך מעבירים אותו? תודה וחג שמח ורד

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

שמחה שהצטרפת אלינו לפורום ועוד יותר שמחה לשמוע שאת נהנת לגבי השרשראות הסרוגות עם איזה חוט את מנסה לסרוג? ואם איזה חרוזים? ואני אשמח אם גם אלה שסורגות יוכלו לעזור כי אני עדיין לא התחלתי בזה.. אני יכולה להגיד אולי שאפשרי להשתמש בחוט רקמה שהוא יחסית דק ואפשר להשחיל עליו חרוזים אבל נחכה למומחיות בסריגה

ורד8

New member
נראה לך שחיכיתי לך? ../images/Emo3.gif

כבר עשיתי חצי. חוט ריקמה באמת וקצת עזרה לחרוזים והכל מסתדר. תודה.

wildspirit

New member
../images/Emo9.gif ברור שלא תחכי לי

מה לעשות אבל רק כשאני כאן אני יכולה לעזור
כשאני אינני אז אין מצב ממני לעזרה
העיקר שהצלחת

אז איך עזרת להם ??

עוד לא יצא לי לסרוג אבל אני יודעת. אפשר בעזרת מחט להשחיל את החוט ואז הרבה יותר מהר משחילים חרוזים.

הינדה 54

New member
אז ככה אני משחילה קודם כל את

החרוזים ואז מתחילה לסרוג אותם בין כל 4 עינים סרוגות אני משחילה חרוז וסוגרת אותו בתוך עין סרוגה עד היום עשיתי 7 מחרוזות סרוגות שנתנו במתנה לחג מקווה שההסבר ברור

אני חייבת לנסות לעשות את זה.

סריגת מסרגה אחת אני יודעת כבר מאז שאני ילדה, אני גם נכדה לסבתא ז"ל שהיתה סורגת מפות, וילנות וכיסויי מיטה במסרגה אחת... טוב נגיע גם לזה.

שלולית3

New member
אני עושה זאת כך...

אני משתמשת בחוט שהוא קצת מבריק ונוצץ יש אותו בכמה צבעים. אני משחילה תחילה את החרוזים ואז אני מתחילה לסרוג סריגת שרשרת ומידי כמה עיניים אני מעבירה את החרוז קדימה. מקווה שההסבר עזר

למעלה