שרשרת פנינים

פנינה עם השפעה של חנוכה..

הודיה השבוע רצתה לאכול ביצה אז איך היא בקשה את זה.. "אני רוצה ביצה.." והיא המשיכה "ביצה חמה ומתוקה"

ועוד פנינה מבית היוצר של יובל../images/Emo13.gif

הכנו כדורי שוקולד יחד. נתתי לה לדפוק עם פטיש עץ את הבסקוויטים. פתחנו את השקית ושאלתי מה יצא. "אגוזים" עונה הילדה.... (יצאו לה חתיכות ענקיות...)

בדרך לכוכב הצפון ../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif

אתמול יובל ודוד שלה הלכו לטייל בערב עם הכלב. היה לילה בהיר עם המון כוכבים ויובל הביעה את פליאתה מהעניין. הדוד החליט לנצל את ההזדמנות והסביר לה על כוכב הצפון ("הכוכב נמצא תמיד באותו מקום, בכיוון צפון ואם את רוצה ללכת לצפון, את צריכה ללכת לשם, וכו´...). יובל הקשיבה בעניין רב ואז אמרה : "אבל אמא לא מרשה לי ללכת לצפון לבד. אולי אבא יבוא איתי"....

פנינים

* ספיר מספרת לי: את יודעת אמא, יש לנו משפחה מאוד גדולה: אנחנו, ושלומי (=השכן מהדלת ליד) והדר (=הבת שלו) וסבתא, וסבא.... * יושבת לי על הברכיים וכאילו בדרך אגב מדקלמת (נראה מי תזהה): "אחד לך ואחד לאחותך. בשבילי? אה, בואי ננחש: כשתקבלי את זה תשמעי טוק טוק, כשתפתחי את זה תאמרי "וואו!" כשתטעמי את זה..." כאן כבר פרצתי בצחוק. אכן, השבוע קנינו חבילה של ביצי קינדר. רמז מעודן :) * ספיר יושבת לראות קלטת וידאו חדשה, שבה, בקטע מסוים, ילדה נופלת לבור וצריכים לחלץ אותה. הקלטת הסתיימה והיא ביקשה לראות שוב. אחרי החילוץ השני ספיר פונה לאבא שלי ושואלת בטון ביקורתי "אז בשביל מה היא חזרה לבור פעם שניה אם היא כבר נפלה פעם אחת??" * חוזרת מבית הכנסת ומספרת לי "ישבתי ליד צביקה החבר של אבא" אני: "הוא היה נחמד?" היא: "כן, הוא אמר לי שהוא לא מזיק..."

דיאנה1

New member
../images/Emo13.gif אז אתם צריכים להוסיף עוד בית

לשיר: "אמי שלקה ביצה לי, ביצה חמה ומתוקה..."

ועוד אחת קטנה...

חברה ואני דברנו על איך הילדים מגדירים את מה שאמא שלהם עושה כשהם בגן. עניין אותי מה יובל תענה על שאלה כזו. שאלנו אותה, והיא עונה : "מסדרת". שאלנו מה אמא מסדרת. "כל מיני דברים". שאלנו איפה אמא מסדרת. "במקומות הנכונים" עונה הילדה.... עד לפני חודש וחצי עבדתי משרה מלאה ויובל הייתה איתי בעבודה לא פעם והכירה מונחים מתחום העבודה שלי. תראו מה חודש וחצי של להיות בבית עושה לדימוי בעיני הילדה...

למעלה