שרשרת

Chandler Rulz

New member
שרשרת../images/Emo70.gif

המשחק הוא כזה, אני נותן שמות של שני אמנים, אתם צריכים לתת את השרשרת הכי ארוכה שאפשר למצוא שמקשרת ביניהם (הקשרים יכולים להיות: חברים בלהקה יחד, קאברים, דואטים, השתתפות בסרטים/אלבומים/קליפים, איזכורים בשירים, שמות של שירים וכו') לדוגמה: מה בין אבריל לאווין לפרד דארסט? השרשרת: אבריל חידשה את השיר Fuel של מטאליקה
השיר Nothing Else Matters של מטאליקה חודש ע"י Gregorian
Gregorian חידשו את השיר Angels של רובי וויליאמס
רובי וויליאמס חידש את Freedom של ג'ורג' מייקל
השיר Faith של ג'ורג' מייקל חודש ע"י Limp Bizkit
פרד דארסט הוא הסולן של Limp Bizkit. זהו בעיקרון, המטרה: לנסות להגיע בכמה שיותר שלבים (בלי לחזור לשלבים מהדלת האחורית, כמו שני אנשים באותה להקה וכאלה בשביל להאריך את השרשרת), ולנסות ולגוון כמה שיותר (לא כמוני ולהשתמש בקאברים לאורך כל הדרך..) אז נתחיל? האמנים: מה בין קיילי מינוג לאביתר בנאי

אין בעיה

קיילי מינוג עשתה את הדואט Where The Wild Roses Grow עם ניק קייב= המכשפות שרו עם ניק קייב וחידשו את שירו shivers=הדיסק הראשון של המכשפות הופק מוזיקלית על-ידי קורין אלאל(ומכאן אפשר לעשות קישור בודד ולסיים אבל אני אאריך בכל זאת)= קורין אלאל גם הפיקה מוזיקלית את הדיסק הראשון של כרמלה גרוס וואגנר יחד עם ברי סחרוף= ברי סחרוף שר יחד עם יזהר אשדות באלבומו של אשדות 'זמן קסם'= אשדות שיחק ב'שוברים' יחד עם מאיר בנאי ועיבד את שירו של בנאי 'שירו של שפשף'= מאיר בנאי כתב את השיר 'אביתר' על אחיו הצעיר, שהוא אחד ממושאי החידה הזאת. מה בין מיק ג'אגר למאיר אריאל?

Chandler Rulz

New member
טוב, אני אעשה משהו קצר, וניתן שרשרת

יותר קלה.. מיק ג'אגר הוא הסולן של The Rolling Stones
לבוב דילן יש שיר בשם Like A Rolling Stone
בוב דילן מבצע במקור את Knockin' On Heaven's Door
מאיר אריאל עיברת את Knokin' On Heaven's Door ל"דופק על שערי גן-עדן". מה בין מייק מאיירס (אוסטין פאוורס) לדייב גהאן (Depeche Mode)

לא יודע../images/Emo13.gif אבל היה לי פתרון אחר

מיק ג'אגר עשה איזה אלבום יחד עם דיוויד בואי(הם חידשו בין היתר את Dancing in the street שגם חודש על ידי האבות והאימהות). ברי סחרוף חידש את שירו של דיוויד בואי 'הירוז'- ברי סחרוף גם חידש את טרמינל לומינלט של מאיר אריאל.

light angel

New member
../images/Emo2.gif

מי אלה בכלל?
אני כל כך לא מכירה זמרים (או שחקנים, לצורך העניין). אני פשוט מכירה שירים... המבצע פחות חשוב לי.

Chandler Rulz

New member
טוב, מה נסגר? אני אביא משהו באמת קל

עכשיו, אבל קודם פתרון: מייק מאיירס שיחק ב"אוסטין פאוורס 3: גולדממבר"
שם שיחקה איתו ביונסה נואלס
ביונסה הייתה (או עדיין) בת זוגתו של Jay-Z
Jay-Z שיתף פעולה עם Linkin Park באלבום Mash-upים
מייק שינודה מלינקין עשה רמיקס ל-Enjoy the Silence של דפש מוד
דייב גהאן הוא חבר ב"דפש מוד". ועכשיו לקל: מה בין בריטני ספירס לסלין דיון

sapirush1

New member
אהבתי..

סוף סוף אנשים שאני מכירה ^^ ובקשר לזה נראה לי שאני יודעת: לבריטני יש את השיר baby one more
בלינק 182 עשו חידוש לשיר הזה
הם בנוסף עשו גם קאוור לשיר של טיטאניק
סלין דיון שרה אותו יצא קצר.. טוב ואין לי רעיון להמשך שמישהו אחר יתן

sapirush1

New member
בעצם יש לי!

בעצם ברעיון הראשון שלי אתם בטוח לא תכירו אותם אז הנה משהו: מה הקשר בין ריצ'ארד אסקורפט לבין ג'ווינת פלאטרו

lior135

New member
אההה זה קל

ריצ'ארד אשקרופט הופיע ביחד עם קולדפליי ב- Live 8
כריס מרטין הוא הסולן של קולדפליי
גווינת' פאלטרו היא אישתו של כריס מרטין. עכשיו תורי. מה הקשר בין אריק קלפטון לביןג'ון בון ג'ובי (זה אמור להיות קל).

lior135

New member
טוב, אני אתן רמז... ../images/Emo13.gif

זה קשור בגיטריסט של להקת בון ג'ובי.

lior135

New member
תשובה, אם זה מעניין מישהו

אריק קלפטון התארח כגיטריסט אורח בשיר Stranger In This Town של ריצ'י סמבורה, הגיטריסט של להקת בון ג'ובי, שסולנה הוא כמובן ג'ון בון ג'ובי.

למעלה