שרשרת

איזה חרוזים - עדיין לא נרגעתי מהצמי

ועכשיו השרשרת
מדהימה

חרוזים ממש מיוחדים.האם הם נעשו בטכנ

בטכניקה שנקראת LENTIL ? כלומר,חרוזי חללית....שהפכת אותם לחרוזי ריבוע וכו'?

אני עדיין לא הצלחתי - שאלה

1. יש לך משטח זכוכית? 2. האם המשטח כל הזמן מקביל לשולחן - בקו ישר ורק מניעים את הידיים בסיבוב?? לי לא הצליח

Liat R

New member
אני תמיד עובדת על משטח זכוכית

(ביקשתי מזגג שיחתוך לי חתיכת זכוכית בעובי 5 מ"מ ובגודל שנכנס לי בול לטוסטר אובן) לצורך החרוזים האילו, אני מכינה כדור מפימו, מדביקה עליו פרוסות מ... מה שבא... ואז לוקחת משטח זכוכית שני, קטן יותר (במקרה שלי, זכוכית ממסגרת לתמונה של איקה). אני מחזיקה את הזכוכית הקטנה יותר במקביל לזכוכית שעל השולחן כשבינהן כדור הפימו, האצבעות הקטנות נשענות על הזכוכית התחתונה, וכך זה שומר על מרחק קבוע בין זכוכית לזכוכית, ומתחילים לגלגל בתנועות סיבוביות. רצוי שלא להפסיק באמצע... כדי ליצור ספירלות מעניינות דרושים בין 50 ל-100 סיבובים (זה הולך די מהר) צריך קצת להתאמן ויוצאים יופי של כברים. נוצרת צורה שאכן דומה לחללית עם שפיצים. אני לוחצת את השפיצים פנימה ומרבעת את החללית.

ענ2ת

New member
חולמת- תוכלי להעלות את האתר

עם הטכניקה הזו מחפשת מחפשת- ומשום מה לא מוצאת תודה

Liat R

New member
כל משטח יעשה את העבודה

אני פשוט אוהבת לראות איך זה קורה - ואת ניתן לעשות רק דרך זכוכית.

jul jul

New member
אין בעיה של שקיפות - כי בכל קופסת

סי. די. כמעט יש בהתחלה ובסוף מן דיסק פלסטיק קשיח שקוף להגן על הדיסקים, ואפשר לגלגל איתו ולראות מה יוצא - השאלה היא מה עושים עם החור באמצע. האם הוא לא מפריע?

זה לא מפריע כי הגלגול הוא נעשה על

קטע מאד קטן. זה פשוט נוח להחזיק משהו יותר גדול. גם לא קורה כלום אם עוצרים וממשיכים.

למעלה