שרתי לחברה שלי בדייט הראשון...

yossibaroch

New member
שרתי לחברה שלי בדייט הראשון...

את השיר "הזמן שלך", הוא נורא עצוב ומרגש ובכל זאת שרתי לה את זה בדייט הראשון, מה נסגר איתי? זה היה לפני 4 שנים, היה זה יום סגריר והקבוצה הפסידה - טוב, הפועל לא קבוצה וזה היה גם אמצע הקיץ אבל בכל זאת. אני הייתי אחרי שבועיים אבט"ש שבמהלכם: התחלתי להתכתב עם מישהי, התחלתי לדבר איתה, עשיתי 500 שקל בשיחות טלפון והודעות, התחרפנתי מרוב שרציתי לראות אותה ולדבר איתה פנים מול פנים ובסופו של דבר יצאתי ליומיים הביתה, ביום ראשון ישנתי, ביום השני יצאנו לדייט ראשון. אז שרתי לה עם חוף הים בנתניה את השיר, עם הקול שלי שלא ממש נשמע כמו תום, יותר כמו שילוב של גיטרה וחמסן, אבל בסופו של דבר יצא משהו בסדר, והקול שלי רעד (מהתרגשות? מקור? מהעובדה שהחזקנו ידיים? מפחד שהיא אוהבת את השיר ואני שורף לה אותו לכל החיים?), השיר ביטא אצלי רגש עז שהיה צריך לצאת, אני חושב שאהבתי אותה מאותו רגע בתת-הכרה ורק אחרי עוד 3 פגישות "חתמתי את שמה על לוח ליבי". כי כאלו השירים של היהודים, אין דבר כזה זמן לא מתאים לשיר של היהודים, הם תמיד מרגשים ולא מאבדים משמעות, אחד הדברים שאני אוהב זה את העובדה שכל בלדה גורמת לי להרגיש קצת עצוב וכל שיר לוחמני מחמם אותי. לא יודע אם מישהו ירצה להגיב על הודעה זו, אולי הייתי צריך לכתוב בלוג במקום אהה.... ו"זה לא קל" - ממש ממש לא

וואו

נשמע מדהים ורומנטי:) למרות שלא נראה לי שחוויתי רומנטיות אמיתית איי פעם אבל בכל מקרה.. קיטשי וטוב.

shmuelr

New member
אוקי. אני מדמיין את זה ככה

לילה בחוץ והגשם יורד ללא הפסקה. דירה דיי גדולה ב... כפר ויתקין (אני אוהב את המקום הזה) דיי ריקה מתכולה. כל הדירה מלאה בנרות. פסנתר כנף ענק ענק עם 4 נרות עליו. שתי כוסות יין אדום מאדום. אני ואת זה ליד זה.. ואני מנגן לך את השיר............."אתה חייב למות עלי" של להקת חמסה האגדית. אבל לרגע אני נזכר ואומר.. אני בכלל לא מכיר אותך. צריך קודם להכיר !

למעלה