שרת מדפסות/ Access Point / Router התלבטות.....
יש לי בבית את ה -Linksys wrt54GL הישן והטוב עם DD-WRT עליו. למכונת הלייזר המשולבת יש חיבורי RJ-45 ו USB למרות שיש למדפסת גרסה אלחטית,
לא ניתן להוסיף את המרכיב הזה ע"י הבאתו מ eBay כך לפחות זה מה שהעלתיי לגבי ה CLX3175FN של סמסונג שיש לי.
כיוון שזו ממוקמת במקום שלא ניתן להעביר אליו חיבור קווי וכאן מתחילה ההתלבטות. כיצד לאלחט אותה.
הפתרונות שהבנתי שהם זמינים הם:
יש לי בבית את ה -Linksys wrt54GL הישן והטוב עם DD-WRT עליו. למכונת הלייזר המשולבת יש חיבורי RJ-45 ו USB למרות שיש למדפסת גרסה אלחטית,
לא ניתן להוסיף את המרכיב הזה ע"י הבאתו מ eBay כך לפחות זה מה שהעלתיי לגבי ה CLX3175FN של סמסונג שיש לי.
כיוון שזו ממוקמת במקום שלא ניתן להעביר אליו חיבור קווי וכאן מתחילה ההתלבטות. כיצד לאלחט אותה.
הפתרונות שהבנתי שהם זמינים הם:
- שרת מדפסות אלחוטי יאפשר לי את הנדרש מבחינת ה מדפסת כדי להופכה לאלחוטית. כמדומני מקור המתח חייב להיות ה USB שבמדפסת.
- Access Point יכול להפוך למעשה כרטיס רשת לאלחוטי. האם נכון? מה יתרונותיו על פני שרת המדפסות? איזה שירות נוסף הוא יכול להעניק ששרת מדפסות איננו נותן?
מבחינה מסויימת, לשרצ המדפסות יש יצרון אחד, אין צורך במקור מתח חצוני - אם משום מה אחרי (שמשהו כאן יסביר לי שיצכן שכדאי לי Access Point, לאור הפער הנמוך במחיר (אני מסתכל על eBay) למה לא ללכת כבר עד הסוף ולרכוש ראוטר שישמש כ Access Point? אולי אף להחליף את הישן שימלא את הפונקציה וכבר לקנות ,סוס יאור' חדש?