שר הבטחון/פואד שאלות לי אליך...

pilovich shahaf

New member
שר הבטחון/פואד שאלות לי אליך...../images/Emo104.gif

פואד....אתה היום מנהל קרב עם ראש ממשלתך/תנו מי יסע לארצות הברית/לבית הלבן להפגש עם הנשיא בוש... בו בזמן שאתה כשר הבטחון מופקד על בטחון מדינת ישראל בכלל וצה"ל בפרט, תרשה לי לספר לך סיפור, על קרב מסוג אחר שמנהלת " משפחת בן סימון מבאר שבע בעקבות.......:- ב-14.09.01 מספר ימים לפני ראש השנה שעבר, הותקף מוצב "טרמינל" במחסום ארז על ידי מחבלים/פלשטינאים בכלל וזריקת רימוני רסס חיים לתוך המוצב. באותה שעה אויש המוצב על ידי לוחמי יחידת משמר הגבול, אשר אחד מהם היה "יוחאי בן סימון". כאשר הבחין "יוחאי בן סימון", שהיה המפקד בעמדת מגן מספר 12 ברימונים שניכנסו לתוך העמדה, קפץ מיד על פקודו/לוחם משמר הגבול "אודי" ושכב עליו וכיסה את כל גופו. כאשר אחד הרימונים התפוצץ, "יוחאי בן סימון" ספג את כל הרסיסים בכל גופו והלוחם השני יצא כמעא ללא פגע, עם פינוים לבית החולים, הלוחם "אודי" קיבל טיפול ושוחרר לביתו/ליחידה ביום שלמחרת, והלוחם/מפקדו שכיסה אותו בכל גופו- יוחאי "בן סימון" עבר תהליך של קטיעת רגל, קטיעת אצבע והוצאת רסיסים מכל גופו עד כמה שאפשר והיתר עדיין נימצאים בגופו...
הלוחם "יוחאי בן סימון" קיבל תעודת הוקרה ממפקד משמר הגבול י. גנות על גבורתו....
מאז עברו כבר מספר חודשים והלוחם אשר חרף נפשו למען מדינת ישראל בכלל ועל פקודו הלוחם "אודי" בפרט, שוכב בביתו-בית הוריו בבאר שבע...
להלן השאלות...:- 1. האם אתה מכיר את הסיפור הזה...
2. למה הסיפור הזה לא פורסם בתיקשורת כחלק מחינוך "למורשת קרב", וכחלק ממערך ההסברה "במערכת החינוך הצבאית בכלל והחינוך" בפרט...
3. האם הרמטכ"ל מכיר את סיפור הגבורה הזה....
4. למה סיפור גבורה זה הסתפק בתעודת הוקרה של מפקד משמר הגבול בלבד, ולא צל"ש רמטכ"ל מינימום.....
5. האם הינך יודע שמשפחת בן סימון, היא משפחה בת 8 נפשות "שיוחאי" הוא הבן הבכור ובתם השניה אוטוטו מתגייסת לצה"ל....
6. האם הינך יודע שמשפחת בן סימון, מחכה מזה 12 שנה לקבלת דירה ממשרד השיכון, כי אין באפשרותם לקנות דירה, אבל עושים הכל בכדי לחנך את ילדיהם לאהבת מדינת ישראל והקנית ערכים....
7. האם הינך יודע שהוריו "חנה ויוסי" הם המשקמים היחידים של בנם, ועוברים 7 מדורי גיהנום "להשגת זכויותיו של בנם" כנכה צה"ל על פי חוק משרד הבטחון.....
פואד/כבוד שר הבטחון...להזכירך את שלושת המיקרים האלה שהאחרון בהם ממש בימים אלו, לא מוסיפים כבוד לך כשר הבטחון בפרט, ולמדינת ישראל בכלל....:- 1.נשקלת הקמת ועדת חקירה מלכתית לבירור נסיבות מותו של מדחת יוסף...
2. "יש גבול": מאות חיילים כבר סירבו לשרת בשטחים....
3. " לא נמשיך לשלוט, להרוס, לגרש, לחסל ולבזות " ....
לסיכום..:-
לא מאמינים לצה"ל/מדינת ישראל שלא משאירים פצועים/מתים בשטח...
לא מאמינם לצה"ל/מדינת ישראל שדואגת לחילים שלה בכלל ולפצועיה/מתיה בפרט....
לא מאמינים לצה"ל/מדינת ישראל שדואגת למשפחות החיילים שניפגעו בכלל והשכולות בפרט....
לטיפולך ולהתיחסותך בהקדם, "ולא לי"- לעם ישראל בכלל ומשפחת "יוחאי בן סימון" בפרט....
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
מכתב רשמי לרמטכ"ל נשלח...../images/Emo63.gif../images/Emo104.gif

על ידי האמא/גב´ בן סימון המדבר בעד עצמו, המצ"ב בקובץ הנילוה להודעה זו.....
כמו כן תעודת ההוקרה שקיבל לש/ח "יוחאי בן סימון" על ידי מפקד משמר הגבול ניצב י.גנות...
מבחן התוצאה. פ"ש.
יש לנו מזל שיש למדינת ישראל ילדים כאלה...

pilovich shahaf

New member
ח"כ מיקי איתן מגיב להודעתי שהופיעה

במדור פניות ושאלות של גולשים.....ההודעה שלי ותגובתו של ח"כ מיקי איתן " יטופל ":- פניות ושאלות גולשים מופת שהוזנח 27.1.2002 שם: פילוביץ שחף טלפון: 050-387071 דואר אלקטרוני: [email protected] סיוע והתנדבות שלום לך ח"כ מיקי איתן. אני מצרף כאן הודעה שכתבתי בפורום "עצם העיניין"/אקטואליה באתר קול הים האדום באילת, לעיונך ולטיפולך המסור, לדעתי זה מקרה קלסי של חוסר רגישות, צדק, ושיויון חברתי ממדרגה ראשונה. הטלפונים של משפחת בן סימון הוריו של הניפגע "חנה ויוסי" הם
8-6275356, 051843738...המשך ההודעה בקישור הבא...
=========סוף ההודעה שלי באתר של ח"כ מיקי איתן===========ותגובתו של ח"כ מיקי איתן====================..:- תגובתו של ח"כ מיקי איתן...:- לידיעה זאת התפרסמו 1 תגובות. 1. יטופל (לת) ח"כ מיכאל איתן, הכנסת (27.1.2002) תגובה 1 מתוך 1 שם: ח"כ מיכאל איתן אזור מגורים: הכנסת דואר אלקטרוני: [email protected] כותרת: יטופל .....כמו שטופל בודעתי הקודמת שהופיעה באתר שלו.." לזכור ולא לשכוח " !! תוכן: תגובה 1 מתוך 1 2001 © חבר הכנסת מיכאל איתן | עיצוב ופיתוח: Webbit מבחן "היה" ועוד יהיה... תוצאה "יש" ועוד תהיה...
פ"ש.

pilovich shahaf

New member
מחר בבוקר בערוץ 1 "בוקר טוב ישראל"

מופיעה משפחת בן סימון..."האמא חנה והבן יוחאי", כהמשך טיפול בנושא, כפי שזה הובא היום בכתבתו של צבי אלוש-"ידיעות אחרונות" בדפי הכותרת/חדשות- בעמוד 11, תחת הכותרת..." אני מבקש מצה"ל שיעניק לי צל"ש...!! [המצ"ב בקובץ הנילוה להודעה זו...!!] שימו לב לתשובתם/תגובתם של שני משרדי ממשלה בנושא...:- 1. משרד הבטחון-דובר צה"ל...!! 2. משרד הבינוי והשיכון-דובר משרד השיכון....!! "טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים". האם גם פה תתבקש ועדת חקירה בנושא....??? להזכירכם עדיין לא נגענו בכל מה שקשור לפינוי הפצוע מהשטח, לקטיעת רגלו-הטיפול הרפואי.........המשך יבוא !! מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
האם יש לסא"ל דפנה הראל בעיות..../images/Emo35.gif../images/Emo104.gif

בהבנת הניקרא...:- שימו לב !! היום הגיע מכתב תשובה מלישכת הרמטכ"ל/כח אדם- חתום על ידי קצינת פניות הציבור.." סא"ל דפנה הראל ", לבית משפחת בן סימון כמענה למכתבם מה-27.1.01 שנשלח והתקבל בלישכת הרמטכ"ל בפקס ב-27.1.02...! מצ"ב המכתב/תשובה שהתקבל היום בבית משפחת בן סימון...! מתוכן מכתב התשובה ברור מאוד, שסא"ל דפנה הראל לא קראה את המכתב שהתקבל בלשכת הרמטכ"ל, כמו כן לא ראתה "שיוחאי בן סימון"- כבר קיבל תעודת הוקרה ממפקד משמר הגבול...וזעקתו/בקשתו זה:- 1. לקבל צל"ש שלדעת רבים זה מגיע לו !! 2. זכויותיו כנכה צה"ל/משרד הבטחון !! מבדיקה אישית שעשיתי [טלפונית], המכתב התקבל בלשכת רמטכ"ל והועבר לטיפול לסרן עינת כפרי, המכתב עוד באותו יום הועבר על ידה למשרד פניות הציבור בלשכת הרמטכ"ל -סא"ל דפנה הראל, וזאת שלחה את המכתב/תשובה שהתקבל היום והמצ"ב... שערוריה מאין כמוה שחייבת להבדק עד הסוף. מבחן התוצאה. פ"ש.

למעלה