למה אתה לא מדייק ומעלים פרטים?
להלן תוכן תגובה לרונן כפי שהעברתי לרונן אתמול בפורום לפיד ,לו היית טורח ובודק היית מדייק יותר בהעלותך כאן פרטים שנוח לך להעלות ולא לחמם את האווירה שאתם טוענים נגדה. בעיית השער היא ביטחונית גרידא ,וחבל שבחרת להתעלם מהבעיה. בכל אופן זו היתת תגובתי לרונן : 1. המשאיות אינן נושא ביטחוני אלא בטיחותי , התשתית של לפיד קורסת לאורך הרחובות הרי ירושלים והזית המוליכים לישובכם , פתחי הביוב שקעו ,ברובם ממעבר המשאיות הכבדות והפולטריילרים ,ממש לא מקובל ולא עינייני שמשאיות כאלו יעברו בתוככי לפיד הקטנה והמצומקת , גם אתה ידידי אם היית גר בלפיד היית פועל להסיט את נתיב המשאיות לכפר האורנים ממקום אחר ,הייתה הבנה עקב המצב הביטחוני מכוון מזרח ,אבל ככל שנמשך המצב לייזמים שלכם נוח להתעלם ,למה להשקיע בסלילת כביש כשיש כבר דרך קיימת בלפיד? 2. לבי סגירת השער מבחינת אירוע פח"ע , על מנת למנוע אירוע מתגלגל מאחד הישובים למישנהו ,יש צורך בסגירת השער תוך כדי הצבת כוח במקום אשר בין השאר ייאפשר כניסת כוחותינו. זכותך לחשוב כמו כל אזרח בישראל מה שאתה רוצה ,רמיזותך לאל נאמרו על ידי אף אחד מועד הישוב ,אינני יודע מהיכן שאבת את הדברים ,אבל בכל אופן אני עדיין אינני ועד הישוב ,ישנו יו"ר הועד טימי ברנרד ,אני הבעתי כאן את סיפוקי כתושב הישוב ,אני בטוח שמאחורי דעתי על המשאיות החוצות את לפיד עומדים כל תושבי הישוב בלי יוצא מהכלל. החבל היחיד שצריך להיות מופנה הוא כלפיכם עצמכם שלא לחצתם על הייזמים לפתוח נתיב אלטרנטיבי למשאיות. גרשון .