שר הביטחון מבקר בלפיד ודן בענייני כ

לארי

New member
מנהרת לפיד: הבנייה בעיצומה !

בניית המנהרה ביציאה מלפיד נמצאת בעיצומה. נעשים מאמצים להסרת ההתנגדויות לביצוע המשך העבודות כפי שתוכננו גם מצד לפיד.

לארי

New member
שר הביטחון מבקר בלפיד ודן בענייני כ

כפר האורנים בין השאר (ללא נוכחות נציגי היישוב,למרות בקשתם להשתתף): "כמו כן הועלתה בפני השר בעיית המשאיות הכבדות החוצות את ישובנו לכפר האורנים והובטח על ידי השר טיפול מידי ,הועלה נושא השער הביטחוני שבינינו לכפר האורנים ( בשעת ארוע פח"ע לא עלינו אם יקרה בכפר האורנים או אצלינו חייב השער להיות סגור ) ויוקם שער חדש " אירילה הקישור המלא לדיון ומידע רלונטי,כאן.

זה המקום להזהיר את ועד לפיד

שאם מעשי הבריונות שאיפיינה את תקופת הכהונה הקודמת של טימי וכללה זריעת מסמרים בכניסה לכפר האורנים ונעילת השער, תשוב ותתקיים, ואם ברנרד את קומפני ימשיכו להשמיץ ולהלעיז עלינו, זה יסתיים בבית המשפט. החבורה החדשה ישנה המנהיגה את לפיד, מוליכה את שני הישובים לפיצוץ מיותר. הפעם נהיה הרבה פחות סבלניים ונתעקש עם המשטרה על מיצוי הדין.

אירילה

New member
../images/Emo101.gif עמי..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תירגע ../images/Emo72.gif|

דבריך מסוכנים ולא ייאים.

ארנאר

New member
מי אתה ביכלל??????????????!!!!!!!!!

אם אתה לא רוצה שזה יקרה תידאג שהועד של כפר אורנים ידאג לממן שוטר בבוקר כי זה לא בסדר איך שאתם נוהגים ככה לא מתנהגים אתם לא יכולים להרוס לנו את הבריאות עם הפקקים קחו כבר אחריות ותידאגו להנעים לנו את הבוקר אנחנו כבר דאגנו לשוטר איפה אתם????????????????????????? מדוע אתם לא עושים אותו הדבר מה אנחנו צריכים לממן אותכם???????????????

בכרטיסך האישי כתוב

זהו יום לעבוד על תקשורת בונה. מה דעתך לאמץ את ההמלצה?????????? יום נעים גם לך.

אירילה

New member
למה אתה לא מדייק ומעלים פרטים?

להלן תוכן תגובה לרונן כפי שהעברתי לרונן אתמול בפורום לפיד ,לו היית טורח ובודק היית מדייק יותר בהעלותך כאן פרטים שנוח לך להעלות ולא לחמם את האווירה שאתם טוענים נגדה. בעיית השער היא ביטחונית גרידא ,וחבל שבחרת להתעלם מהבעיה. בכל אופן זו היתת תגובתי לרונן : 1. המשאיות אינן נושא ביטחוני אלא בטיחותי , התשתית של לפיד קורסת לאורך הרחובות הרי ירושלים והזית המוליכים לישובכם , פתחי הביוב שקעו ,ברובם ממעבר המשאיות הכבדות והפולטריילרים ,ממש לא מקובל ולא עינייני שמשאיות כאלו יעברו בתוככי לפיד הקטנה והמצומקת , גם אתה ידידי אם היית גר בלפיד היית פועל להסיט את נתיב המשאיות לכפר האורנים ממקום אחר ,הייתה הבנה עקב המצב הביטחוני מכוון מזרח ,אבל ככל שנמשך המצב לייזמים שלכם נוח להתעלם ,למה להשקיע בסלילת כביש כשיש כבר דרך קיימת בלפיד? 2. לבי סגירת השער מבחינת אירוע פח"ע , על מנת למנוע אירוע מתגלגל מאחד הישובים למישנהו ,יש צורך בסגירת השער תוך כדי הצבת כוח במקום אשר בין השאר ייאפשר כניסת כוחותינו. זכותך לחשוב כמו כל אזרח בישראל מה שאתה רוצה ,רמיזותך לאל נאמרו על ידי אף אחד מועד הישוב ,אינני יודע מהיכן שאבת את הדברים ,אבל בכל אופן אני עדיין אינני ועד הישוב ,ישנו יו"ר הועד טימי ברנרד ,אני הבעתי כאן את סיפוקי כתושב הישוב ,אני בטוח שמאחורי דעתי על המשאיות החוצות את לפיד עומדים כל תושבי הישוב בלי יוצא מהכלל. החבל היחיד שצריך להיות מופנה הוא כלפיכם עצמכם שלא לחצתם על הייזמים לפתוח נתיב אלטרנטיבי למשאיות. גרשון .

מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננים

כל טענותיך הן רק שמן למדורה. משאיות אינן עוברות כי אין בניה בכפר האורנים, זו תמשך כאשר יפתח כביש אלטרנטיבי. כשכך הם פני הדברים, למה אתה ממשיך להטעות את הציבור? סגירת השער בין לפיד לכפר האורנים זה רעיון לא מוצלח, וזה בלשון המעטה. כשיש ארוע בטחוני, ממילא מתרכזים אנשי כוחות הבטחון במעבר בין שני הישובים. בניית שער נועדה לפיכך להפריד פיסית בין הישובים, כדי לאפשר לוועד לפיד את אותה התנהגות שזכינו לה בשנת 1998? חבל שלאחר שנים של שקט ושתוף פעולה אנו חוזרים לימים חשוכים.

גרשון יקירי וידידי

הטיעון של סגירת שער למניעת אירוע מתגלגל לא רק שאינו מחזיק מים הוא זריית חול בעייני התושבים. מי כמוך יודע כי בכל אירוע או חשש לאירוע נתפס האיזור פיזית ע"י חוליה מכיתת הכוננות שלנו או ע"י סיירי הישוב,וכל זאת תוך תאום עם ליאור.בנושא הביטחון יש שיתוף פעולה מלא בין ליאור וביני.אנא מיצאו לכם תרוצים אחרים לסגירת השער.

טל זיו

New member
גרשון, בוא ננסה לכתוב את זה נכון.

מה שלום הכלב? אייל, עוד חי??? אני בטוח שלכך התכוונת.

kobitton

New member
ממש בושה

לא מכובד להגיע לרמה זו . ראשית לארי אני מבקש להוריד את ההודעה הזו . שנית כולם סובלים מהמצב הנוכחי גם תושבי לפיד וגם תושבי כפר אורנים , במקום לאחד כוחות ולנסות להגיע לפתרון מלחמות היהודים הם שגרמו לחורבן הבית וכך עושים גם היום. בכל אופן חבל שזה מגיע גם לפסים אישיים.

הבהרה

גרשון ואני באמת חברים.השאלה על הכלב אינה העלבה ,הכלב שאני מגדל הוא בן של הכלבה של גרשון ויש כאן התענינות בנכד ולא נסיון העלבה.

אירילה

New member
../images/Emo107.gif אייל , תודה על ההברה../images/Emo24.gif

וואלה תאמין ,אני הולך בישוב שלי והולך בישוב שלך ורואה את הנצרים על ארבע של הכלבה שלי ,מה זה מבסוט ,וטוב שיש עדיין חברות בינינו ,ובסוף הדברים בין שני הישובים שלנו ייסתדרו בטוב ,כי ככה צריך להיות וצריך להיות אופטימי. ולך דני ,ככה אתה מכיר אותי ,שאני ארד לפסים כאלו??? באמת דני!!!!!?????? ואם לא נתראה אז שיהיה לכולנו חג פסח כשר ושמח והכי חשוב שנעבור אותו בשלום. גרשון

idopel

New member
משאיות

1. לגבי משאיות, כפי שעמי כתב הבניה בכפר האורנים כמעט ונפסקה ולכן אינה רלוונטית, ובכל זאת אם התשתית קורסת זה פשוט משום שנעשתה באופן לקוי ללא קשר למספר המשאיות. גם בכפר האורנים ניתן לראות שקיעות גם במקומות שכמעט ולא היתה תנועת משאיות. (הנושא קשור בד"כ לכך שהמצע אינו מהודק כיאות באזור הנחת הצנרת, במיוחד לאחר תיקונים) 2. לגבי בטחון, מבלי להית מומחה גדול ברוור לי כי הדבר הכי טוב ללפיד הוא הישוב כפר האורנים שבו שמירה 24 שעות ביממה, רבש"צ וכיתת כוננות,וכתושב הבית הכי מזרחי בישיב אני גם מהווה "מגן חי". יזמים "לא נלחצים" הם מבינים כסף. מאחר והרשויות לא התנו את הקמת הישוב בהקמת כביש חלופי היזמים לא "יתנדבו" לממן כזה כביש. אנו התושבים כבר הגענו מאוחר מדי, אולי דוקא תושבי לפיד היו יכולים להתעורר בשלב הרבה יותר מוקדם. הפנית הזעם שלכם כלפי תושבי כפר האורנים ומעשים כגון מניעת תקון הכביש או הגשת התנגדות לשפור צומת לפיד רק מסכנת את חיי שני היישובים ואינה תורמת לקידום כביש חלופי.

למעלה