שר החוץ הבריטי ב-
אנשים

שר החוץ הבריטי ב-../images/Emo43.gif אנשים

שר החוץ הבריטי, דיוויד מיליבנד יתארח הערב, בשעה 18:45 בתפוז
אנשים אתם מוזמנים לשרשר בפורום אקטואליה את כל השאלות- אנחנו נשאל, ואת התשובות תוכלו לראות באירוח החי שישודר בבלוגTV http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?id=54&msgid=108630560
איך מרגיעים תינוק לא שקט? האם הפעוט מתפתח בקצב תקין? וכיצד מתמודדים עם חרדת זרים? שי זילברבוש, מייסד ומנהל מכללת "צעד ראשון" להתפתחות תינוקות, ומפתח את שיטת ´צעד ראשון´ להתפתחות תינוקות, יתארח בפורום התפתחות תינוקות ופעוטות בין השעות 19.00-22.00. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1633&msgid=108805463
אריאלה בכר, עובדת סוציאלית, המתמחה בטיפול וזוגי ומשפחתי, מת.ל.מ. אשקלון, תתארח בפורום נשואים ונשואות דתיים בין השעות 21.00-23.00 ותשיב לשאלות בנוגע לחיי הנישואים, הקשר הזוגי, בנייתו והתפתחותו, הורות וגידול ילדים אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1871&msgid=108791899
תחרות סיפורי קונדס ותעלולי ילדות בואו לשתף אותנו בתעלולים היצירתיים והשובבים שעשיתם בימי ילדותכם, ואולי תזכו בספר הילדים הקסום: קלמנטיין-שרה פניפקר מתנת הוצאת מטר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=34&msgid=108805766
רוצים לזכות בכרטיסים להקרנה חגיגית של הסרט "3:10 ליומה"? כל מה שעליכם לעשות הוא לספר לנו בפורום סרטים וקולנוע - כיצד יצאתם מגדרכם ועשיתם משהו יוצא דופן במיוחד עבור אחד החברים שלכם? עשרות כרטיסים יחולקו לזוכים המאושרים! הכנסו לשרשור לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=65&msgid=108807260
בשבוע האחרון התקיימה פעילות בפורום שיחת נשים בו כתבו הגולשות כיצד הן מפנקות את עצמן אחרי/לפני השינה. בואו לקרוא את הטיפים ולהצביע לפינוק הכי מוצלח שיזכה 2 מהכותבות בערכת טיפוח מפנקת מתנת אקמדיס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=823&msgid=108808329
בואו לגרש את החושך ולהכניס שמחה לחיי ילדים למען חנוכה. פרטים נוספים בפורום: אמנות שימושית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=505&msgid=107934305

טוב נו, מה, זה לא נמחק זה? [|אזהרה|ט|אזהרה|]

בא לי ממש לקלל עכשיו אני לא יודעת למה קראתי את זה ולמה אכפת לי ולמה פתאום בכלל או שכן או שמה זה משנה זה כן זה לא זה כבר לא חשוב כרגע אבל הבולמיה לא הכריעה את הבחורה המזדיינת היא הכריעה את עצמה היא פאקינג הרגה את עצמה ואני חיה אז שלא יגידו שהיא מתה מוות רומנטי אף אחד לא מת מוות רומנטי מהחרא הזה אני זוכרת כשהיא היתה מספרת לי שהיא פוחדת שיום אחד היא פשוט תדפוק את הראש באסלה ולא תקום אני זוכרת שיום אחד התעוררתי רועדת במיון אשפוז זה לא רומנטי להרעיב את עצמך זה לא רומנטי לחתוך זה לא רומנטי למות זה לא רומנטי לסבול זה לא רומנטי זה פאקינג התאבדות איטית והדבר הכי נורא שעברתי בחיים שלי כוסאמא שלכם כתבים מפגרים בעיתון וכוסאמא שלך שזרקת את החיים שלך לפח ילדה מפגרת ולא הלכת לטיפול זה מה שרצית? למות ככה?????? בכיף שיהיה לך מטומטמת!!!!! [אין לי כח להצדיק את הכעס שלי. בא לי לצרוח על כל הבנות האלה שיפסיקו. בא לי שפשוט יתחילו לאכול כבר. שמה הן לא מבינות שיש להן חיים ביד. כן, אני יודעת מה זה. אני פשוט לא מבינה למה זה לא ברור לכולם שחייבים, חייבים חייבים חייבים חייבים חייבים לצאת לצאת לצאת לצאת לצאת משם. כמו שזה היה ברור לי. או למה זה לוקח כל כך הרבה זמן. למה אני צריכה לראות אנשים סובלים. למה הם ממשיכים לסבול. למה הם ממשיכים להאחז. למה בנות עוד מתות מזה. (למה לא כולם מבינים כשאני כבר הבנתי.) ולמה כותבים על זה בעיתון שזה פאקינג רומנטי. התפיסה המעוותת הזאת של העולם. משהו בזה מזכיר לי את הגרמנים הנאצים והיחס ליהודים. או בקונטראסט טוטאלי, את היחס להומואים ולסביות, ואיך באמת רוצים שמישהו ירגיש בנוח לצאת מהארון כשחצי עולם מסתכל על הומו כאילו הוא צריך אשפוז פסיכיאטרי. אם מתייחסים לרזון על סף מוות בקונוטציה כזאת מהללת, מה רוצים שבנות יקחו מזה??? בא לי להקיא להקיא להקיא. ולא, לא ללכת לשירותים לתקוע אצבע. זה עושה לי בחילה. עד היום יש לי כל הזמן בחילות כי נדפק לי הגוף מהחרא חרא חרא הזה. איזה פאקינג רומנטי, נכון!?!?!?!?!?!?]

אויש נו ../images/Emo18.gif

והיא שהיתה מספרת לי..., זו לא ההיא מהכתבה ואני מקווה שהיא לא-מהכתבה כבר לא עושה את זה ממש, ממש מקווה. בואנה יצאתי ככ לא ברורה. ואוף, לא אכפת לי כבר. מה זה משנה איך אני נשמעת כשבנות מתות מאנורקסיה. לפחות אני אוכלת.

Remedy Lane 9

New member
את לא צריכה להצדיק את הכעס שלך

זה דווקא הכי מובן בעולם. באמת יכולתי להבין כל משפט שכתבת. כולל הרצון לצעוק למיליון בנות, מה לא מובן פה, תתחילו לאכול ואני זוכרת שהייתה תקופה שעוד ניסיתי לכתוב בהפרעות, אחרי שכבר יצאתי מכל הזבל הזה, וכל התגובות שהתרוצצו לי בראש היו תגובות של ניעור, של, תקשיבי את פאקינג יכולה לצאת מזה, ואז את נפגשת עם קירות אטומים ואת לא מבינה כבר מה את צריכה לעשות. חשבתי על העניין של להצדיק את הכעס, לקחתי אותו לכיוון של, איך אני אצעק על מישהי כשאני יודעת שהיא לא יכולה להבין, כשהיא תקועה במחלה המטומטמת שלה ואולי אין לי את הזכות לבוא ולהגיד לה, כאילו כמובן מאליו- תתחילי לפעול להבראה שלך. אבל זה מכעיס כל כך כי זה להגיד את המובן מאליו ולא להבין למה לא מבינים אותו. נראה לי לקחתי את הצדקת הכעס יותר מדי לכיוון שלי....ובכל אופן אני לא חושבת שאת צריכה להצדיק אותו. את יודעת שהיה אפשר להרגיש מלא כוח מההודעה שלך?
. [ובאמת בא לי לירות בתקשורת לפעמים. טמטום של מסרים כפולים]

...

מוזר, הרגשתי כל כך גדולה מדי ואז קטנה מדי אחרי שכתבתי את זה, יודעת? לא ציפיתי בכלל. אז באמת ש, תודה.

רעוּת

New member
.....

תמיד אני מרגישה שאין לי זכות לכעוס, כי לא הייתי שם, ומה אני בכלל מבינה. אבל ראיתי מקרוב-מדי איך משפחה כמעט נהרסת בגלל החרא הזה, ואיך הכל יכול להיות אחרת ברגע שרק מחליטים. זה לא שברגע שמחליטים לצאת מזה אז יוצאים, אני יודעת שלא, אבל מי שלא רוצה להבריא לא יבריא. ומי שרוצה....לא יהיה לו קל אני מניחה, בעצם, יודעת אפילו, אבל הוא יצליח (ראיתי גם איך אפשר לצאת מזה, לגמרי). וראיתי איך משפחה אחרת עדיין נהרסת, בגלל שהבת הקטנה בת ה-15 שלהם כבר יותר מחצי שנה מאושפזת. היא פשוט לא רוצה לצאת מזה. וראיתי איך כולם חושבים שזה כלכך פאקינג מגניב, להרעיב את עצמך. ואיך הבנות בגיל הזה מעריצות אותה ומקשיבות לה כשהיא מספרת איך מחביאים אוכל במחלקה ואיך מרמים את כולם. ובא לי לצעוק עליהן שהן כ"כ מטומטמות, במיוחד על אחותי האינטליגנטית שמוציאה 100 בהכל, בא לי לצעוק עליה שהיא מטומטמת, ובחיים לא יהיו לה ציצים יפים כמו שלי אם היא תמשיך לחיות על חסה. ושתפסיק עם זה כבר, כי הדרך משם לאנורקסיה....וזה דופק את כל המשפחה, אי אפשר לחיות נורמלי כשיש מישהו חולה, לא משנה אם זה אנורקסיה או סרטן (למרות שאני שונאת את ההשוואה הזאת ממש), כי הכל סובב סביב זה. וזה אפילו מכעיס יותר, כי יש פה את העניין של הבחירה. ואולי אסור לי לדבר כי לא הייתי שם והכל, אבל זה המון עניין של בחירה. זה לא נפל עליך מהשמיים ואי אפשר להאשים את הקרינה או העישון או וואטאבר. אז לא יודעת. אולי אני כן קצת מבינה (ואולי גם לי יש זכות לכעוס). והאמת? כשאני רואה כתבה על מישהי שמתה מזה, אני לא מרחמת עליה. ואני לא חושבת שזה רומנטי. המחשבה הראשונה שעוברת לי בראש היא- "מטומטמת".

רעוּת

New member
ולירון ../images/Emo46.gif

תפוז אנשים מודיע נמחק באיזה 1 בלילה. אחרי כלכך הרבה זמן בתפוז הייתי מצפה שתדעי כבר

"מטומטמת." [טריגר בלה בלה.]

מישהי ממש חכמה שאני ממש אוהבת כתבה לפני כמה ימים, שהיא חושבת ש-"זה אחד הדברים השפלים והמשפילים ביותר שאדם יכול לעבור ולהעביר את הסביבה שלו." זה כל כך נכון. שוב הזכרונות האלה של [אגב ההשוואה של זה לסרטן] וזה פאקינג מגוחך, זה מביש, זה מחפיר ומזעזע ונורא, של אבא שלי מקיא מהכימו בשירותים אחד ואני בשירותים השני. זה כל כך הרבה יותר כעס עצמי על כל מה שעוללת להם בדיעבד אולי ממה שהיה לך על עצמך אז על כל פירור. למרות שעכשיו אני יודעת לכעוס על עצמי במידה, בלי לרצות להתאבד, זאת אומרת, יותר במידה
אני רוצה לקוות. וכוסאמא עם כל הילדות המחביאות חסה האלה
ולא תמיד רק בנות
משהו ממש ממש דפוק בעולם הזה. ממש. והלוואי שידעתי מה עושים. מצטערת.

noosh

New member
אהההה שמעתי על זה היום

אם זה זה, כי ברדיו אמרו אנורקסיה וואטאבר זה הכל אותו דבר, גם אם זה הכי שונה בעולם. אני כלכך מבינה את זה הקשבתי לזה והתכווצתי כלכך וחשבתי לעצמי למה למה למה למה (וגם כמה כמה כמה כמה נורא זה, ולא "נורא" של רחמים, "נורא" של אני-יודעת-כי-הייתי-שם-גם-אם-לא-את-כל-הדרך), ואני יודעת למה ואני יודעת גם למה לא וקשה להגיד "אפשר" כי זה כלכך תלוי ומצד שני בא לך לצרוח א פ ש ר !!!!!!! כי אין כזה דבר להכנע. ומצד שלישי, שוב, אי אפשר. רומנטי? כתבו שזה רומנטי? אני לא מבינה מה יכול להיות רומנטי בהקאות, בהרעבה, בכל-הדברים-שלא-אמנה-כאן-עכשיו. אין כאן שומדבר רומנטי. ואני מבינה את התסכול שלך, כלכך. תצרחי כמה שבא לך. את יודעת טוב מאוד שכשצריך אז צועקים, עדיך מלחנוק בפנים. ויש בצעקות שלך מלא על עצמך, עצמך-חזקה אני מקווה שגם את זה את יודעת.

מיכל..~

New member
אה

"זה מה שרצית? למות ככה?????? בכיף שיהיה לך מטומטמת!!!!! " את לא צריכה להצדיק את הכעס שלך, גם אני כועסת הרבה מאוד ואפילו מלא, ואני אפילו עוד לא "הייתי שם" - ועדיין חושב שגם לי יש זכות לכעוס ולהתעצבן ולצרוח מטומטממת. בלי להצדיק ומבלי להסביר. כי ככה זה עכשיו, וזהו.

behappy

New member
מוות רומנטי זו ההתנסחות הכי גרועה שאפשר היה

למצוא. אידיוטים.

למעלה