שר-החוץ החומייניסטי מצר על ההרוגים!

אלון 58

New member
שר-החוץ החומייניסטי מצר על ההרוגים!

ממש "כואב לו ה-
",צוחקים לעולם בעיניים,ועוד עם דמעות תנין,יחד עם שותפיו בארץ-ההפקר מצפון לנו,הם מחייכים מפה לאוזן,הם השיגו את מטרתם,לא איפשרו לתושבים לעבור צפונה,חסמו אותם,ועשו אותם "בשר-תותחים" למלחמה שהם גרמו לה.ממש "דואגים" לחיי אדם,אוי-אוי-אוי
,תיכף הוא יאמר ללבנונים:הנה אני אספק לכם אספקה הומניטרית כמו שהאו"ם דורש,קחו עוד טילים חלופיים:קטיושה לארוחת-בוקר,זילזאל לארוחת-צהרים ופאג'ר לארוחת-ערב,והנה,שלא תגידו שאנו לא לצדכם ודואגים לכם. כמו אותו רוצח שהרג את ילדיו,ורץ ללשכת-הרווחה לספר שהוא אב שכול

a e q u i t a s

New member
האיראנים כועסים וחבוטים

אני מאמין שיש שני הישגים מאוד גדולים שישראל ניכסה לעצמה, ואף אחד לא קשור לחיזבאללה, אלא איראן... איראן קיבלה מהלומה אחר מהלומה, המשטר בטהרן זועם על נסראללה שחשף לפגיעה ישראלית את מערך הטילים של החיזבאללה/איראן שבכלל היה אמור לשמש כקלף מיקוח ומנוף לחץ על העולם המערבי כדי לא לפגוע בתוכנית הגרעין האיראנית.. תראה מה קרה עכשיו... המלחמה כנגד החיזבאללה פרצה מוקדם יותר, וכל מה שאיראנים השקיעו במשך שש שנים הלך לטימיון מבלי ממש לקבל הישגים אסטרטגים... העורף הישראלי היה אמור להיות קורבן לתקיפה חיזבאללה בהוראת איראן במקרה של התקפה מערבית על מתקניה של איראן.. אבל היום כבר לא, המערך הרקטות פורק חלקית אבל מעל לכל נחשף הארסנל ומאזן הרתעה פשוט נעלם... פתאום הטילים של החיזבאללה עד חיפה ומעבר לא כך כל מאיימים אחרי הכל. עוד נקודה מאוד חשובה, זה הדגשת הפיצול בתוך העולם הערבי/מוסלאמי. ערב הסעודית, מצרים וירדן דיי בשקט לוחצים על סוריה ותומכים בחצי פה בתקיפה ישראלית על החיזבאללה.. פגיעה באיראן השיעית בעלת היכולת הגרעיניות (בקרוב) זה איום ישיר גם עליהם.. הפיצול בקרב העולם המוסלאמי וחשיפה לפגיעה מערכתית קשה של הטילים של נסראללה גורמים לטהרן הרבה הרבה כאב ראש.

a e q u i t a s

New member
פשוט הערכת מצב אובייקטית

זה פשוט הערכת המצב כפי שאני רואה אותה, כנראה שהמצב לפחות במעגלים רחוקים יותר טובים.

למעלה