שר הטבעות באזור 2

erez2100

New member
שר הטבעות באזור 2

הסרט באיכות גבוהה איכות קול מעולה עם הרבה אפקטים. סרט מומלץ ביותר אצלי הוא מקבל ציון 9

gil_35

New member
השאלה נשאלת שוב: האם הסרט

יהפוך ל"קלסאי" או ישאר כעוד שובר קופות תקופתי וזהו. סרט לאוסף ( לקניה) חייב לפחות להיות עומד בסעיף של צפיה חוזרת. האם למשל מלחמת הכוכבים החדש נחשב לסרט קלאסי או לסרט פעולה סביר ולא יותר מזה? ( מוקרן אין ספור בטלוזיה בתקופה האחרונה) מה דעתכם? גיל.

רומן ט

New member
קצת קשה לענות על שאלה כזו...

אף אחד לא יכול לדעת אם הסרט יהיה קלאסי אלא בדיעבד. השאלה היא - למה זה אמור להיות שיקול בהחלטה על קניית ה-DVD? אתה קונה רק סרטים "קלאסיים" - או סרטים שאתה מעוניין לצפות בהם שוב ושוב? זה תלוי לחלוטין בטעם האישי שלך - אני יכול לומר שראיתי אותו כבר 4 פעמים מאז שקיבלתי אותו, אבל הטעם שלך יכול להיות שונה. ובכל זאת, ננסה לענות על שאלת ה"קלאסיות": הניחוש שלי - סבירות גבוהה מאוד שכן. הסרט מאוד אפי ומרשים, מבוסס על ספרים קלאסיים מאוד פופולריים, והוא מאוד מאוד פופולארי בעצמו - הוא כרגע מדורג במקום ה-4 ברשימת הסרטים של כל הזמנים ב-IMDB. חפש שם את הסרטים האחרונים של מלחמת הכוכבים, ותראה שהם ממוקמים מאוד נמוך. -רומן

gil_35

New member
תראה... אם אני יקנה כל סרט רב-

מכר שיצא לשוק אני יצטרך לקנות ארון-ספריה כמו שלך...מה גם כסף זה גם שיקול. ראיתי את הציון הגבוה שניתן לו ואכן זאת דוגמא לשביעות רצון טוטלית של הצופים. (אם כי צריך להבחן במישור הזמן) אכן בסוף הכל מסתכם בטעם. לכל אחד טעם שונה. כמו שכתבתי - מלחמת הכוכבים לא יהיה באוסף שלי כי הסרט "נטחן" שוב ושוב על ידי ערוצי הכבלים וברובו האקשן המשובח גרם לו להיות רב- מכר ( מצבו עכשיו , לדעתי, כמעט כמו כל סרט 10 שיוצא לקולנוע ). צריך להשוות סרט זה במבחן הזמן ( כמו הסרט "הסיפור שאינו נגמר" שהיה יחודי בתקופתו ונשאר קלאסי לדעתי) גיל.

למעלה