שר הטבעות בלייזרקלאב

sagi a

New member
שר הטבעות בלייזרקלאב

שלום לכולכם, אני שמחתי לראות שיש פורום לסרטי DVD, אחר שעייפתי מעט מפורום הקולנוע הביתי. תודה גם שהכרתם לי את DVD Profile (הרשימה שלי למטה). לשאלתי: השאלה היותר פשוטה היא איך הסרטים יוצאים בלייזרקלאב לפני המועד הרשמי. והשאלה המסובכת יותר, איך בכל הארצות האחרות LOTR הראשון (זה שאמור לצאת באוגוסט) הוא ב- DD5.1, אבל בלייזרקלאב הוא גם ב- DTS? נכון שמעניין
? עדי

רומן ט

New member
דבר ראשון - ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ולשאלותיך: המפיצים שולחים את העותקים לחנויות בכל רחבי העולם מראש, על מנת שלא יהיה מחסור או בעיות. בד"כ, ככל שהסרט יהיה מבוקש יותר, כך הוא גם יגיע לחנויות מוקדם יותר. החנויות חותמות על חוזים בהם הן מתחייבות לא למכור לפני תאריך היציאה הרישמי. כפי שאתה רואה, לא כולן עוקבות באדיקות אחר הכלל הזה
(אבל אם לא תספר לאף אחד, אז גם אני לא...) לגבי ה-DTS, דומני שזו טעות בקטלוג של לייזרקלאב.
שים לב, שהסאונד הוא DD5.1-EX (ולא DD5.1 "פשוט").

sagi a

New member
תודה!

אני בכל אופן מתכוון להתאפק עם LOTR, ולחכות עד נובמבר לגירסה הבאמת שווה. כשראיתי את הסרט בקולנוע, הפריע לי שהוא היה קצר מדי... דרך אגב, אני נזכר עכשיו ש- amazon.com שלחו לי את SW The Phantom Menace מספר ימים לפני התאריך הרשמי. כנראה כדי למנוע עומסים בתאריך היעד. אז אם אמזון יכולים לעשות את זה, מי יכול להגיד משהו רע על לייזרקלאב... עדי

Soak

New member
ברוך הבא ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

קודם כל הוספתי אותך לרשימת האוספים של הפורום. לגבי אמזון, הם אמנם שולחים את הכותרים לפני הזמן (לדוגמה - סימפסונס עונה 2 כבר בדרך אלי) אבל זאת בהנחה והמוצר יגיע אלי רק אחרי תאריך היציאה הרשמי שלו. בלייזרקלאב זה יותר מהר.

gofish

New member
שר הטבעות עם תרגום מגיע ב-6/8

היום פגשתי מכר העובד בפורום פילם,מתברר ששר הטבעות באיזור 2 יוצא בתאריך ה-6/8 (יום שישי הבא). לטענתו הסרט יוצא בדיסק כפול,כולל כל התוספות שקיימות באיזור 1,הוא גם הדגיש שחברת פורום השתדלה שהעותק היוצא יהיה שווה באיכותו לאיזור 1 כולל הסאונד והתמונה. מכיוון שמדובר בחברת "פורום" ולא בחברת "יונייטד" יש את כל הסיבות להאמין שאכן כך יהיה,לכן לאוהבי הז´אנר לדעתי שווה לחכות עוד שבוע. ואם הזכרנו תאריכי יציאה של סרטים,אין שום קשר לטוב ליבה של לייזר קלאב,מועד ההפצה לשוק נקבע כבר חצי שנה מראש לפחות ,כאשר מתערבבים כל מיני שיקולים מסחריים (זכויות הפצה,אולפנים,מפיצים,קופות הקולנוע וכו´),יכול להיות בהחלט שלפעמיים סרט יוצא מוקדם מהצפוי (בדר"כ שבועיים-שלושה) לפני המועד הרשמי (קרה כבר מספר פעמים בעבר). אגב,אמנם סיכוי נמוך יותר אך זה יכול לעבוד גם הפוך,כלומר שסרט מתעכב מעבר לתאריך הרשמי. בכל מקרה במידה והסרט מופץ לפני התאריך הרשמי בארצנו,תיהיו בטוחים שגם בארה"ב הסרט כבר נמכר בחנויות.

רומן ט

New member
השאלה היא איך ישפיעו

כל תוספות הסאונד והתרגום על הדחיסה של הסרט, שגם כך מאוד ארוך...

gofish

New member
תמיד אפשר להתחרט

מדובר בדיסק כפול כאשר התוספות בנפרד,האם עדיין יש בעיית דחיסה? שמע...יכול להיות שאתה צודק ובאמת יהיה הבדל בין האיזורים,אבל שווה לחכות שבוע ולהשוות לפני שרצים להזמין,לא?

רומן ט

New member
שווה לחכות. ../images/Emo13.gif

בהחלט יכול להיות שלא יהיה הבדל באיכות בין הגירסאות. אבל קיים סיכוי שכן יהיה. הסרט הוא באורך של 3 שעות, ומכיל גם DD5.1-EX. אז למרות שהתוספות בדיסק השני... לך תדע. (בגירסה המורחבת הסרט יהיה על 2 דיסקים, כך ששם בטוח לא תהיה בעיה - אם ירכשו את המאסטר במסך רחב)

למעלה