שר הטבעות במלאי!

רומן ט

New member
שר הטבעות במלאי! ../images/Emo99.gif

גיליתי עכשיו שבלייזרקלאב Lord of the Rings אזור 1 כבר במלאי! (למרות שאמור לצאת רק ב-6 באוגוסט). נ.ב. - לא, אני לא עובד בלייזרקלאב, ולא קשור אליהם בשום צורה.

TheShis

New member
אכן, אבל יקר!!!

אני אתאזר בסבלנות עד שהגרסא האוסטראלית תגיע אלי באמצע אוגוסט (ד"א - טרם ראיתי את הסרט).

דון גל

New member
אתם כולכם מודעים לכך שבנובמבר יוצאת

גרסת במאי ארוכה ב30 דקות מהגרסה הקולנועית? למה לבזבז כסף על הגרסה הקצרה יותר? הדון.

רומן ט

New member
שתי סיבות:

(לפחות אצלי) 1. אני רוצה לראות גם את הגירסה שראיתי בקולנוע וכ"כ נהניתי ממנה. אני מניח שגירסת הבמאי תהיה טובה אף יותר, אבל עדיין, מבחינתי אלה שתי גירסאות שארצה לראות. כמו שיש לי גם את Apocalypse Now ואת גירסת ה-Redux. כמו שהייתי רוצה גם את גירסת הבמאי של בלייד ראנר וגם את גירסת ה-Voice Over. 2. (חוסר) הסבלנות. מה, נחכה עד נובמבר בשביל לראות את הסרט?

TheShis

New member
שלוש סיבות:

1. עוד לא ראיתי את הסרט ואני כבר ממש רוצה לראות את הגרסא המקורית. 2. אני מאוד לא אוהב להחליף את הדיסק באמצע הסרט. 3. תמיד אפשר לקנות גם את גרסאת הבימאי (אם כי זה לא סביר שזה יקרה עבורי במקרה הזה).

רומן ט

New member
1. עוד לא ראית?? ../images/Emo12.gif

איפה היית בשנה האחרונה? הסרט נראה (ונשמע) פשוט מדהים ב"חן 1". שלא יקרה שוב - בדצמבר אתה מתייצב להקרנת הבכורה של פרק 2 ב"חן 1". אוקיי?
2. טוב, סוף סוף יצדיק את הטוש 3109 שלי (מגש כפול)
3. גירסת הבמאי תהיה פחות דחוסה (2 דיסקים), עם DTS-ES, והמון תוספות שוות. יש לי תחושה, שבסוף תקנה גם את הגירסה הזו...

TheShis

New member
כמה תשובות:

1. אני כבר הרבה זמן לא הולך לקולנוע.
2. אצלי המגש הכפול היחיד נמצא במגירה במטבח.
3. אני בספק. $$$

Soak

New member
../images/Emo93.gif ../images/Emo6.gif

נחשף המקור שלי! אכן... מלייזרקלאב הצלחתי להשיג את סודי ביותר שבוע וחצי לפני זמן ההפצה שלו. ועכשיו אני רואה שזו מגמה שם
אגב, לגבי הסרט, אני מחכה לטרילוגיה המלאה. משום מה לגבי הסרטים האלה יש לי סבלנות.

למעלה