שר הטבעות- ההתרשמות שלי

Matrix man

New member
שר הטבעות- ההתרשמות שלי

שלום לכם אנשים.. כבר שנתיים שאני שומע על ההיסטריה הזאת של שר הטבעות וזאת טרילוגיה ששברה קופות ובלה בלה בלה.. אז אמרתי לעצמי: "למה לא לנסות?!". בקיצור אתמול השכרתי את הסרט הראשון והוא שולט ביותר, מחר אני לוקח את השני וביום שבת אני הולך לראות את שיבת המלך בסינמקס... הסוף של הסרט הראשון מותח ביותר ואני שמח שאני לא חיכיתי לשני הצריחים כל-כך הרבה זמן כמו כל המעריצים השרופים כאן... לדעתי זאת הטרילוגיה השנייה (אחרי מטריקס) הכי טובה שראיתי... למרות שראיתי רק אחד מהסרטים אני בטוח ששני האחרים יהיו מרשימים...

Y. Welis

New member
*אחרי* המאטריקס? כלומר, הבנת מה

היה שם בסרט השני והשלישי? אם כן, אשמח אם תכתוב משהו בעניין. אני מקוה שהמנהלת תרשה לנו לפתוח פתיל קצר בנושא, שנמשיך אולי למסרים.

•aniviel•

New member
יובל...

גם אתה כחול, משמע שגם אתה מנהל
חח...
אבל בטח, כבר אמרתי שאין לי בעיה עם
בפורום כל עוד זה נשאר באותו השרשור.

Ridds

New member
יובל, שמעתי השבוע תיאוריה שהייתה

דומה עד כאב לתיאוריה שלי בנושא הסרט השני, מכמה אנשים יחד.
אז הרשיתי לעצמי באופן רשמי לאמץ את זה, כי זו היא הדיעה הכי רווחת שנתקלתי בה...אני עדיין אשמח לשמוע הסבר שיצליח להיות הגיוני לגבי הסרט השלישי... ורגע רגע - *אחרי המאטריקס בא לטעון שאתה חושב שהמאטריקס יותר טוב משר"ה
אבל אני מתחשבת בזה שראית בנתיים רק את האחווה ותשנה את דעתך לאחר שתסיים את הטרילוגיה.

Y. Welis

New member
כלומר על זה שהכל היה בין האוראקל

לארכיטקט, שמייצגים את שני הקטבים שבינהם נעשה הכל? אוקיי. ומה עם היציאה מחוץ לעננים בשלישי - לאיזו מציאות זו היתה?

Ridds

New member
הבעיה היא הסרט השלישי לעומת השני

- זו האכזבה של מי שהייתה לו את אותה התיאוריה, כי בסוף השני אני בכל אופן חשבתי שזה אחלה רעיון ודי התלהבתי לקראת צאת השלישי. הבעיה היא שכשיצא הסרט האחרון הוא לא התאים לתוך שום תיאוריה, לא פתר שום משוואה ולא התאים לשום ציפיות. לכן אני מתלוננת שלא הבנתי מה רצו להגיד שם. מבחינתי הם עוד חייבים לי סרט

Ridds

New member
אשמח לשנות את עמדתי

אם מישהו יסביר לי סוף סוף מה הלך שם בסרט השלישי...

juggernaut

New member
כנס...*הסבר*

בשלישי זה הקרב האחרון, הגבול האחרון. בשלישי קורה משהו שאף אחד לא ציפה שיקרה, מה קורה? בני האדם והרובוטים משתפים פעולה. קודם כל, הכוחות של ניאו(האחד) פועלים גם מחוצ למאטריקס...אל תשאלו למה כי אני לא יודע, הבמאי(ם) רצה(ו) ככה.... טוב בקיצור, ניאו הולך וסוגר עיסקה עם הרובוטים. טרינטי מתה. ניאו נכנס למאטריס דרך המשחב הראשי, כלומר - יש לו את כל הכח שהוא רוצה במאטריקס, חוצ מהעובדה שהוא האחד. כלומר הכוח שלו מכופל, ורק ככה הוא מצליח לעצור את סמית'. סמית' משתלט עליו, אבל ניאו מתנגד להשתלטות, הוא נלחם בזה בעזרת הכח שיש לו כי הוא התחבר מהמיינפריים של המאטריקס. מובן???

•aniviel•

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

שמחה שנהנית מאחוות הטבעת ומקווה שתאהב גם את השניים הבאים... זה רק הולך ומשתפר
(האמת שאני הכי פחות אוהבת את שני הצריחים אבל אין על שיבת המלך...) ואתה ללא ספק תהנה בסינמקס, ראיתי את שיבת המלך מספר פעמים, פעם אחרונה הייתה בסינמקס וזה ללא ספק מעצים את החוויה של הסרט
אם יש לך שאלות, משהו לא מובן, כל דבר בנושא אתה מוזמן לשאול כאן. לירון

•aniviel•

New member
חח ../images/Emo6.gif

אני לא לומדת בימי שישי אז יצאתי דיי מוקדם עם חברים ורק לפני מספר דקות חזרתי, אז אני עסוקה בלהתעדכן לגבי כל מה שהיה באינטרטנט מאז שעזבתי
מה השעה שם?

Ridds

New member
שאף אחד לא יזרוק עלי כפכף

בגלל ה
, כן? התפתיתי ע"י המנהלת!
פה כמעט 9 בערב...

Bow Wow2004

New member
כן, אחוות הטבעת הוא באמת טוב

אבל אחווה גדולה לא תהיה לך פה אחרי שהכתרת את 'מטראיכס' בתור הטרילוגיה הכי טובה. הסאגה של 'אבא גנוב' הייתה כבר יותר טובה... בכל מקרה גם אני ראיתי רק את החלק הראשון והתלהבתי. עד כמה שהכל שם בגדר פנטזיה והשפה היא עתיקה והכל, זה נראה די אמין משום מה.

Matrix man

New member
אוקיי..

הבנתי שאתם "שונאי מטריקס" או משהו בסגנון אבל זה לא אכפת לי ממש... אחרי שאני אראה את שני הסרטים האחרים אני אכתוב כאן שוב... איזה סרט מהטרילוגיה היה הכי יפה לדעתכם?

•aniviel•

New member
אני לא שונאת את מאטריקס...

אהבתי את הראשון, השני והשלישי פחות אהבתי... בשרה"ט לדעתי הכי יפה זה שיבת המלך וקרוב מאוד אחריו אחוות הטבעת.. אני הכי פחות אוהבת את שני הצריחים

למעלה