שר הטבעות! המחזמר!

LIRY1

New member
שר הטבעות! המחזמר!

שלום! אני טסה עוד יומיים ללונדון, ואני רוצה לראות את המחזמר שר הטבעות. אני יודעת שזו הפקה חדשה, ושמח לקבל תגובות אם ראיתם את זה, או אם אתם יודעים מה הביקורות!!! אשמח אם תענו לי כמה שיותר מהר! תודה.

netmaster1

New member
לא ראיתי אבל די קטלו את זה

אמרו שזה ארוך בטירוף, אנשים עוזבים באמצע אם את רוצה תפני אלי במסרים יש לי הקלטות של זה אני אתן לך להתרשם בעצמך:) ואם כבר לונדון אז רנט וויקד זה מה שחם שם עכשיו אם אני לא טועה.

frosti

New member
לונדון

מישהו שראה את שר הטבעות סיפר לי שזו הפקה ממש יפה ומושקעת, אבל שזה מאד ארוך. כנראה צריך להיות ממש בעניין בשביל להנות מזה. רנט ירד מאד מהר. וויקד מומלץ. שמעתי דברים מאד טובים גם על צלילי המוזיקה.

i d o b

New member
אני ראיתי את זה

ההפקה באמת מרשימה מאוד. התפאורה המדהימה ביותר שראיתי במחזות זמר. אבל לצערי אלו הדברים הטובים היחידים שאוכל להגיד. ההצגה ארוכה מאוד (שתי הפסקות) ויחד עם זאת, מי שלא מכיר את הספר או הסרטים, יתקשה להבין מה הולך שם. המוזיקה כולה בסגנון אירי לא קליט במיוחד אבל זה לא רע. הביקורות באמת לא היו טובות, ההצגה לא זכתה בטקס האוליבר האחרון (בכלום, נדמה לי) והיא אמורה לרדת בעוד כמה חודשים ספורים. לסיכום, זו חוויה אבל אם זה המחזמר היחיד שתוכלי לראות..אז לא...ממש לא.

למעלה