שר הטבעות - מה כל הרעש?

י.לוי

New member
שר הטבעות - מה כל הרעש?

אתמול סוף סוף צפיתי בסרט. לדעתי,שאני מבין מנוגדת לשאר דעתם של מרבית חברי הפורום, סרט סביר תמונה איכותית אבל הסאונד? גלדיאטור עולה עליו בכמה דרגות מבחינת סאונד, לפחות אצלי במערכת. שבוע טוב לכולם יואב

Croc

New member
הבעיה היא לא בסרט....

אלה ב EAD הלא משודרג שלך
סתם, סתם.....

kingkung2002

New member
לדעתי

הסרט יפה אבל שי מאכזב הסוף שלו לדעתי מי שרוצה לראות את הסרט הזה, עדיף שיחכה לסרט השני והשלישי כי הסוף נורא מאכזב ....

Gal6

New member
אי אפשר להוציא חלק כל שנה..

זה כמו לפרסם כל שנה שליש מסרט אחד.. כמו ששלושת הספרים יצאו ביחד

רומן ט

New member
מסתבר שאפשר...

ולמיטב ידיעתי שלושת הספרים לא יצאו ביחד. הם אומנם נכתבו כספר אחד, אך הוחלט לפצלם לשלושה ספרים שונים. נדמה לי שהשלישי (שובו של המלך) יצא שנה לאחר החלק הראשון. והמון ספרים וסרטים יצאו לא בו זמנית. (לדוגמא בחזרה לעתיד שחלקים 2 ו-3 צולמו יחד אבל הסרטים יצאו בהפרש של שנה). גם אותי מרגיז שצריך לחכות שנה בין סרט לסרט, אבל זו החלטה שיווקית לגיטימית (אם הסרטים היו יוצאים יחדיו, הרווחים היו קטנים בהרבה)

י.לוי

New member
כן אני יודע. רק בגללו גיהצתי את

הויזה.
הוא בדרך.נקווה רק שיגיע תקין וללא הפתעות. ביי יואב

רומן ט

New member
החלטת לשדרג? ../images/Emo49.gif

עכשיו השאלה מתי אתה עובר ל-7.1
בקשר לשר הטבעות - יכול להיות שזה עניין של טעם, אבל מבחינת הסאונד שר הטבעות לא נופל בשום תחום מגלדיאטור - לא מבחינת הפתיחות, לא מבחינת הצלילות ולא מבחינת האגרסיביות של המיקס. הוא לבטח עולה עליו בתחום השימוש בבאסים - הסאבוופר פעל ללא דופי
שים לב שמבחינת הסאונד, גירסת אזור 2 נופלת (במעט) מגירסת אזור 1. -רומן

י.לוי

New member
אהלן רומן

כמו שכתבתי השידרוג כבר בדרך ואני מקווה לקבל אותו תוך מספר ימים.(לאוויישן) לגבי 7.1 כמו שזה נראה עכשיו יקח זמן. אני לא מוצא בזה השקעה נבונה והכרחית לאור העובדה שהייצע מצומצם ובנוסף אני צריך להוסיף הגברה(לא פחות ממה שיש לי עכשיו) וסנטר נוסף בקיצור הוצאה ענקית ונכון להיום ללא צורך לדעתי. ביי יואב

רומן ט

New member
אה, הבנתי ../images/Emo98.gif

חשבתי לרגע שאתה עושה שידרוג ל- TM-8000. לא ידעתי שעוד עושים שידרוגים ל-Ovation המיושן
-רומן

י.לוי

New member
החברה לא עושה יותר שידרוג

לאוויישן אבל מצאתי קיט שידרוג חדש בקנדה(אצל טכנאי מורשה של אנלייטד) במחיר מפתיע מבחינתי. שווה לשדרג מהאנקור ולקבל שישה ממירים של בר בראון+פיענוח HDCD +יציאות באלאנס+אפשרות לשחק עם כיווני הגיטר+נתונים טובים בהרבה מהאנקור. בקיצור בתוספת לא גדולה אני קופץ מדרגה ומגיע לרמה מכובדת. לגבי המשך השידרוג לדעתי כרגע זה לא משתלם. רק לצורך השוואה עד לא מזמן עלות שידרוג כזה עמדה על 1500 ירוקים. כיום הצלחתי להשיגו ב- 450 ירוקים. לדעתי אין פה מקום למחשבה נוספת. המשימה הבאה מקרן.
יואב

למעלה