"שר הטבעות: שני המגדלים" מידע מטריד

ברינסלי

New member
"שר הטבעות: שני המגדלים" מידע מטריד

מקריאה בסינופסיס של הנקודות המרכזיות בעלילת הסרט (האמור לצאת לאקרנים בעוד 8 חודשים), למדתי כי דמותו המבריקה של המכשף הבוגדני סרומאן (כריסטופר לי) לא תשרוד את החלק השני בטרילוגיית הסרטים המדוברת. מסתבר שהוא נידון להיהרג במהלך העימות הידוע עם גנדלף מול המגדל שלו, לאחר הניצחון בקרבות בסוף הסרט השני. שם נהרג גם הסוכן שלו, גרימא, שלו ניתן הכבוד לרצוח את סרומאן במקור. האם זה מידע מאושר? אם כן, מה לעזאזל זה אמור להביע?!?!? איפה המחוייבות לנאמנות לספר? אפשר היה להבליג על הסטיות המעטות יחסית מהמקור בסרט הראשון, אבל זה כבר יותר מדי. זה כמובן יבטל את סיפור המלחמה לטיהור הפלך בסוף הטרילוגיה, עלילה שמשום מה קשה לעיבודים הוויזואליים של שה"ט להתמודד איתה, והם מעדיפים לבטל אותה לחלוטין.

tpinsk

New member
תגובה

גם אני שמעתי את השמועה הזאת, אני מקווה שהיא לא נכונה.אני מניח שהם רצו להגיע לאיזשהו שיא בסרט השני, כלומר מותו של סארומן וההיפטרות מהרע המשני.בכל אופן, זה לא אומר שטיהור הפלך לא יופיע בסוף הסרט השלישי.ההוביטים עדיין יאלצו להיפטר מהביריונים שבפלך, רק שסארומן לא יהיה שם.כשפרודו הביט בראי של גאלדריאל הוא ראה מראות ממה שקורה בפלך.

ברינסלי

New member
נכון. אבל בלי סרומאן../images/Emo161.gif../images/Emo128.gif

אין לכל הסיפור של טיהור הפלך הרבה משמעות. צריך שיעמוד מישהו מאחורי הבריונים, דמות משמעותית לעלילה כדי ליצור את השיא, הניצחון האחרון, בעימות איתו. סרומאן הוא זה שיזם והוביל את שיעבוד הפלך, חלקית בתור נקמה בגנדלף ובהוביטים על התבוסה שהנחילו לו, וחלקית כדי להתבסס מבחינת צבירת הכוח והרכוש מהפלך המשועבד (היות שלאחר שבירת המטה שלו ע"י גנדלף אבדו כוחות הקסם שלו).

גרומיט

New member
לא סיפרו לך? אין טיהור של הפלך

הסרט אמור להסתיים בסוף מלחמת הטבעת, או מקסימום בחזרה שקטה הביתה. לא צילמו את טיהור הפלך, כך שלסארומאן באמת אין כל תפקיד בסרט השלישי.

preacher

New member
כן, מאיפה המידע?

ואם זה כך למה פרודו רואה במראה של גלדריאל בסרט הראשון את חורבן הפלך?

mermit

New member
המראה של גלדריאל מראה דברים שהיו,

דברים שיהיו, ודברים שיהיו אולי, ב"מציאות מקבילה", אם *מישהו* (אתה הבנת את זה סאם?) לא יעשה *משהו* בנדון.

אני מעדיף אישית לחיות בבורות עד

שאני יראה את הסרט ואז להנות מכל רגע. אני אישית מאוד נהנתי מהראשון ואני מאמין שאני אהנה מהשאר וכדאי להשאיר את ההפתעה לסרט.

voguemaster

New member
אתה יודע מה..

אני מוכן לקבל את זה בזרועות פתוחות. המטרה היא כדי ליצור סיום מוחץ יותר לסרט. כמו באחוות הטבעת (אוף אני שונא שמות בעברית!!) הם חייבים לבצע איזשהו מיזוג כדי שגם אנשים שלא קראו את הספרים יהנו מהספר, ומצד שני חובבי הספרים לא יתעצבנו יותר מדי. בזה הם הצליחו. כשיצא הסרט הראשון לא קראתי עוד מילה מההוביט שלא לדבר על שאר הסדרה. נהניתי מאוד מהסרט ואז החלטתי לקרוא את כל הסדרה. כמובן שדברים מסוימים קיבלו משמעות אחרת בפעם השנייה שראיתי
בכלל, מה שיותר מטריד אותי זה איך הם הולכים לשלב את ה-Ents לתוך הסרט. הם דמויות ממש לא קלות. אלי

למעלה